Nie jesteś zalogowany.
Lukasz_1986 napisał:ruszy ktos Nagasarete Airantou ? --> http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4835
ja się zająłem tą serią, myślę że na dniach powinienem dać pierwszy odc.
tak 3mac
wychodzący aktualnie Heroic Age
Heroic Age Trailer
Heroic Age
A ja mam takie pytanie z innej beczki, czy sa jakies strony z angielskimi softsubami ? Tak, czytalem FAQ, lecz na tych 2 stronach, ktore tam sa, to na jednej malo co jest, a druga nie dziala(no i jest jeszcze google, ale tam nic nie znalazlem ). Najbardziej by mi sie przydaly te napisy do ogladnia rawow(w koncu nie wszystkie animce sa tlumaczone na polski), szczegolnie tych nowych. Hm, tak sobie tez mysle, przeciez bardzo duzo osob z innych krajow tez sciaga rawy, a raczej nie wsyscy znaja japonski
Chciałbym przypomnieć o tłumaczeniu El Cazador, ponieważ został już wydany angielski sub przez grupę [B-I] Bruised-Ichigo
Wyszedł już?? to lece ściagać xD a ja przypominam o Hayate no Gotoku(który leży i leży...)
O trza ściągnąć...
Przypominam o wychodzący aktualnie Heroic Age
Heroic Age Trailer
Heroic Age
Witam. Czy może ktoś będzie tłumaczyć El Cazador de la Bruja ??
tak;P przemek:P
Proszę o Yakitate Japan
Witam czy może ktoś będzie tłumaczył El Cazador de la Bruja ??
Ja właśnie ściągam pierwszy epek Hayate no Gotoku, i kto wie co będzie jak mi się spodoba:-p
Witam czy może ktoś będzie tłumaczył El Cazador de la Bruja ??
2 posty wyzej... -_-
Witam czy może ktoś będzie tłumaczył [Huzzah] Reideen 04 ??
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Heroic Age
Heroic Age
Jak mnie ta osoba za tego posta nie zabije to powiem, że ktoś się za to wziął, o ile będzie miał ochotę i zaparcie do tłuamczenia, to już wkrótce ujżycie napisy w jakiejś postaci. Chyba, że mu się odechce
Można zwrócić jeszcze uwagę na
Edit:
O ktoś się wziął za Heroic Age. Fajnie!
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-04-09 10:14:49)
Nie wiem czy wiecie ale wyszedl Blue dragon [TV-Japan] lub od [S^M]
Co to jest > cyt:
"W zeszłym tygodniu, Akira Toriyama (Dragon Ball) i Hironobu Sakaguchi (Final Fantasy) pojawili się na targach anime w Tokyo, żeby dyskutować na temat tworzonego przez nich anime o nazwie Blue Dragon.
Podczas wywiadu, którego w ów czas udzielił Toriyama, okazało się, że powstająca seria może być jego ostatnią."
Nie wiem czy wiecie ale wyszedl Blue dragon [TV-Japan] lub od [S^M]
Jest nawet o tym anime wątek.
51 odcinków to będzie miało.. wygląda jak DB ...i na starcie dostał notę 5.26 choć nikt nie oglądał..ta seria będzie dla dzieci i fanów DB
"Whistle"
Ostatnio edytowany przez robak (2007-04-10 15:22:28)