Nie jesteś zalogowany.
ja o muminki
A będzie sie ktoś przymierzał do tłumaczenia jeszcze niezsubowanego ale juz zapowiedzianego przez SHS anime pt. "Darker than Black"? Obejrzałam 1 odcinek i chociaż nic nie zrozumiałam to zapowiada się nieźle: http://youtube.com/watch?v=4dTN_sK-vqI
bakumatsu... plz jest tylko do pierwszych 12 epkow a dalej?/?????
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS
Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories
Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories
Wszystko.
ja o muminki
A skąd ściągnąłeś? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda w oryginale bo te polskie wydanie a szczególnie w nim dobija mnie op i ed. Nie znaczy to oczywiście, że będę to tłumaczył jak podasz mi źródło skąd to wziąłeś. A z tego co widzę to chyba jakiś żart więc kończę te wywody i nie robię już więcej z siebie durnia.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
przydałyby się tłumaczenia do ghost hunt
przydałyby się tłumaczenia do ghost hunt
O ile dobrze wiem i obserwuje jakie napisy sie pojawiają, to ten tytuł jest tłumaczony na bieżąco. Wolno bo wolno, ale tłumaczony jest
Ja proszę o to, żeby ktoś przetłumaczył Da Capo oraz Ping Pong Club.
Code Geas
Code Geas
Tą serie tłumaczy (i to bardzo dobrze)Krusty. Co prawda troche wolno, ale tłumaczy
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja mam pytanie czy będzie ktoś tłumaczył Lovely Complex ? Obejrzałem pierwszy odcinek i jestem pod miłym wrażeniem^^
Ja bym prosil o tlumaczenie "Whistle" tłumaczenie stanęło ponad miesiąc temu (na 9 odc, cala seria ma 39) i nie zapowiada się by było kontynuowane.
Ja proszę o to, żeby ktoś przetłumaczył Da Capo oraz Ping Pong Club.
Ja z Xenosage tłumaczę Da Capo, skończyłem korektę do 7 epa wieczorem już powinno być, no chyba, że oczekujesz tłumaczenia kogoś lepszego, a jak znajdziesz tam jakieś błędy to napisz co poprawić, bo sam po 30 razy tego sprawdzać nie będę.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Psychopata napisał:Code Geas
Tą serie tłumaczy (i to bardzo dobrze)Krusty. Co prawda troche wolno, ale tłumaczy
Jak bym zuwazyl ze zrobil suby do 11 epka, to bym tego nie napisal. ^^
Czy byłby ktoś chętny do przetłumaczenia anime Kamichama Karin i Lucky Star?
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
ja zaczęłam tłumaczyć Kamichama i jak dobrze pójdzie to jeszcze dzisiaj, ostatecznie jutro wstawię napisy
A czy podjął by się ktoś dokończenia Simoun i tłumaczenia Lovely Complex? Bardzo proszę.
...i tłumaczenia Lovely Complex?
ja też to chcę:D niech ktoś się za to weźmie:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-04-11 17:10:53)