Nie jesteś zalogowany.
Widze że dużo osób prosi o tłumaczenie Lovely Complex. Jak wyda jakaś grupa hardsuba i będzie fajne to myśle że będe tłumaczył.
Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories
Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories Shuffle! Memories
Aregento Soma
ciam cia ram cia ciam
Milo by bylo jakby ktos zajol sie Blue Dragon
Milo by bylo jakby ktos zajol sie Blue Dragon
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=5044
Teoretycznie ja się miałem tym zająć, ale nie bardzo jest z czego tłumaczyć, bo z japońskim u mnie kiepsko.
Może znalazłby sie ktoś do przetłumaczenia Figure 17
ja bym prosil o dokonczenie Gintamy
wiesz poprostu chcialem tylko napomknac
Ostatnio edytowany przez Dragant (2007-04-14 21:11:50)
ja bym prosil o dokonczenie Gintama
No... ciekawe, kto ją dokończy...
Czy nie odpowiedziałem na Twoje PM, że napisy są w korekcie?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-04-14 21:14:48)
Ignorować lb333, ignorować. Albo nie, zróbmy inaczej. Suby będą gotowe, ale nie dodamy ich powiedzmy przez 2-3 miechy. Zobaczymy czy ktoś się za to weźmie
Przetłumaczyłby ktoś Koutetsu Sangokushi, bo ukazał się już 1 epek ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
A ja poprosze o tłumaczenie Eyeshield 21. Eyeshield 21
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ja bym prosił o przetłumaczenie Gundam Wing
Lovely Complex ^^
ARGENTO SOMA
ciam cia ram cia ciam
a jest tez filmik Karas: The Prophecy [mam wersje po ang wiec daloby rade to przetlumaczyc ]
Kaze no Stigma ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Popieram całkowicie pinikio, niech ktoś przetłumaczy Kaze no Stigma. Mam już rawka pierwszego epka i właśnie ściągam Hardsuba (niestety tylko 5kB/s, nienawidzę torrentów, po prostu nienawidzę).
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-04-15 21:53:20)
Blue Dragon Fajnie By Było
Kamichama Karn Te dwa anime może ktoś przetłumaczyć?
Lucky Star
Pozdrawiam Zmora
Kamichama Karin 1 epek jest wstawiony przeze mnie, następny będzie jutro najprawdopodobniej