Nie jesteś zalogowany.
Za Hitohirę i Over Drive by mógł się ktoś zabrać. 1000 post!!!
Popieram całkowicie pinikio, niech ktoś przetłumaczy Kaze no Stigma. Mam już rawka pierwszego epka i właśnie ściągam Hardsuba (niestety tylko 5kB/s, nienawidzę torrentów, po prostu nienawidzę).
Wlasnie sie zabrałem za tłumaczenie tego anime ^^
Przetłumaczyłem 50% 1 epka Hitorii w sobote i padł mi procek :/ Jak bede miał czas to dokończe. Chyba że ktoś inny sie za to zabierze i mnie wyręczy
A ja ponawiam swoją prośbę o tłumaczenie Shining Tears X Wind i Lovely Complex i może jeszcze dokończenie Simoun
Ostatnio edytowany przez Sayuri (2007-04-16 18:22:19)
Niestety do Lovely Complex żadna grupa nie wydała hardsuba :/
Sayuri w przypadku Lovely Complex daj sobie na razie na wstrzymanie, bo nie ma angielskiego hardsuba, a z tego co wiem nie ma tłumaczy z tego języka na ANSI
[edit] Shadowman mnie wyprzedził
Ostatnio edytowany przez Aaron (2007-04-16 18:24:46)
O kurcze, to coś mi się pomieszało z grupami wybaczcie
Muteki Kanban Musume
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4381
Muteki Kanban Musume
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4381
To ja mam w planach od wieków... to znaczy mam cały czas na kompie nieskończone suby do pierwszego epa i wszytsko stoi. Nie mam czasu, żeby to ruszyć, więc jeśli ktoś by się za to zabrał, nie mam nic przeciwko.
Przetłumaczyłby ktoś Koutetsu Sangokushi, bo ukazał się już 1 epek ^^
Spodobało mi się to anime, więc zabieram się za tłumaczenie
Kto bym był tak łaskawy i mi przetłumaczył Crayon Shinchan Movie 2005 [Densetsu wo Yobu Biri Buri San Pun Pokkiri Daishingeki] i wogole wysztkie pełno metrazowki Shin Chana ?? Plizzzz
Tylko 3 odcinki brakują do zakończenia Aozora Shoujotai. Byłbym wdzięczny gdyby to ktoś mógł dokończyć .
Romeo X Juliet i Lucky Star ^^ Proooooszę... ^^
"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."
Dobrze.
Ja bym prosił o przetłumaczenie Shounan Junai Gumi 1-5 OAV (prequel anime pt. Great Teacher Onizuka)Niestety mógłby być z tym problem bo tylko Rawy są dostępne... czy ktoś jest chętny na to to ?
jak bedzie z czego to prosze o przetlumaczenie blue dragon ^^
Ponawiam prosbe o przetlumaczenie:
The Third - Aoi Hitomi no Shoujo -->> Direct Download
Tenchi in Tokyo -->> -->Direct Download
Oraz bardzo prosze o ostatni 26 epizod ".Hack Roots".
Ostatnio edytowany przez Czak (2007-04-18 14:54:17)
Over Drive by mógł się ktoś zabrać. 1000 post!!!
ongoing już 50%
jak bedzie z czego to prosze o przetlumaczenie blue dragon ^^
Już dawno chciałem się za to wziąść, czekam tylko na ang hardka bo jap to nie rozumiem
Czy ktoś tłumaczy Romeo x Juliet? Bo jak nie, to mogę się zaraz za to zabrać...