Nie jesteś zalogowany.
Pumpkin Scissors może ktoś przetłumaczy ? Magicznym sposobem jest kilka ostatnich odcinków.
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … &pTitle=en
Pumpkin Scissors może ktoś przetłumaczy ? Magicznym sposobem jest kilka ostatnich odcinków.
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … &pTitle=en
Nie magicznym, tylko ja swoje usunąłem. Może komuś zechce się je przetłumaczyć od nowa.
Bym był wdzięczny za wysłanie na maila jeśli jeszcze je posiadasz.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2009-06-19 20:00:06)
Ja czekam z niecierpliwością na kolejne epki (23-24)
Hajime no Ippo The Fighting New Challenge
tak jak ja na kolejne Valkyria Chronicles
~VPVincent, ~Krakersik, na przyszłość zadawajcie mądre prośby a nie super debilne, ok?
Bym był wdzięczny za wysłanie na maila jeśli jeszcze je posiadasz.
Poszło na pm.
Z niecierpliwością czekam na kolejne napisy do Prince of Tennis do epków 122-128
Poprosiłabym o przetłumaczenie drugiej ova'y Switch
Zrobi ktoś napisy do Narutaru ? To genialny horror.
ktos przymierza sie do tłumaczenie Saint Seiya: The Lost Canvas???
Pytanie, czy ktoś wogóle tłumaczy Tayutama: Kiss on my Deity ? jezeli nie to prosze kogoś o odcinki od 6 w góre...
Kateikyoushi Hitman Reborn... szczególnie tą dziurę między 79 a 88 odcinkiem. Byłoby miło.
Kateikyoushi Hitman Reborn... szczególnie tą dziurę między 79 a 88 odcinkiem. Byłoby miło.
Ściągnij sobie moje hardki
ktos przymierza sie do tłumaczenie Saint Seiya: The Lost Canvas???
Ja mam zamiar to tłumaczyć, ale tylko wtedy, jak będzie jakiś lepszy ang. przykład niż ten od [Anime-Seekers], bo oni odwalili chałę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Czy ktoś zamierza zabrać się za anime, które niedługo będzie miało swoją premierę, a mianowicie Taishō Baseball Girls
Czy będzie ktoś kończył tłumaczenie Sengoku BASARA ?
Ja jestem w trakcje tłumaczenia Saint Seiya: The Lost Canvas.
Zajmie sie ktos tlumaczniem dalszych odcinkow Tears to tiara? bylbym bardzo wdzieczny i mysle ze nie tylko ja:D