Nie jesteś zalogowany.
Cowboy Bebop brakuje odc 12-14
Cowboy Bebop brakuje odc 12-14
Kowboja tłumaczy Burszuras i z tego, co mi wiadomo, nie porzucił tłumaczenia. Ostanie jego napki są z poprzedniego miesiąca (czytaj 2010.02.06 - odcinek numer 11). Lajt.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, dokładnie. 12 chyba już nawet trafił do korekty. Od 20 pójdzie szybciej, bo tłumaczenie już będzie miał
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja koniecznie chciałbym "Betterman" Mam dvdrip ale nie mam napisów XD Faktem jest iż młodością nie świeci, ale chciałbym obejrzeć, to anime
Tak, dokładnie. 12 chyba już nawet trafił do korekty. Od 20 pójdzie szybciej, bo tłumaczenie już będzie miał
Nie mogłem się doczekać Napi-Projekt mi znalazł
PS. Nie dokończył by ktoś Angel Hearta??
Chciałabym zapytać czy ktoś podjąłby się tłumaczenia Hottarake no Shima: Haruka to Mahou no Kagami/Oblivion Island: Haruka and the Magic Mirror. Jeśli takowe napisy istnieją to przepraszam, ale nie znalazłam ich pod żadnym z tych tytułów. Byłabym bardzo wdzięczna. ^^
Chciałabym zapytać czy ktoś podjąłby się tłumaczenia Hottarake no Shima: Haruka to Mahou no Kagami/Oblivion Island: Haruka and the Magic Mirror. Jeśli takowe napisy istnieją to przepraszam, ale nie znalazłam ich pod żadnym z tych tytułów. Byłabym bardzo wdzięczna. ^^
Chcialem dokladnie w tej chwili o to samo zapytac Niby ludzie to gdzies ogladali, ale jakos nie moglem znalesc napisow (oczywiscie zawsze mogli po ang ogladac). Tez przylaczam sie do prosby o przetlumaczenie.
Podajcie mi linka do MKV (najlepiej torrent), to w wolnej chwili przetłumaczę. Jestem leniwy i nie chce mi się szukać.
Podajcie mi linka do MKV (najlepiej torrent), to w wolnej chwili przetłumaczę. Jestem leniwy i nie chce mi się szukać.
Taką wersję znalazłam, mkv nie widziałam. link
No, po rawach to On by to napewno potłumaczył, po zbóju fes. Tu macie link do torrenta i nawet do MU są: Coco Jumbo i do przodu. Problem jest z tym taki, że jedyna grupa, co to na razie wydała, to zrobiła to w avi, więc czasówkę trzeba będzie samemu klepać. Swoją drogą nieźle to wygląda, aż sam będę musiał to sobie obadać.
Problem jest z tym taki, że jedyna grupa, co to na razie wydała, to zrobiła to w avi, więc czasówkę trzeba będzie samemu klepać...
Niekoniecznie... Proszę, timing pod:
"[Haste-Raws] Hottarake no Shima - Haruka to Maho no Kagami (DVD 720x480 x264 AAC)" (kliknij mnie)
Wprawdzie jest w nim 'cyrylica', no ale, jak to mawiają 'lepszy rydz niż nic', a i nie będzie trzeba ręcznie go robić...
Hottarake no Shima - napisy angielskie (format srt)
Dzięki za napisy i film. Do świąt postaram się wyrobić z tłumaczeniem (okres przygotowawczy do matury).
Ostatnio edytowany przez procek1500 (2010-03-27 14:19:44)
Mógłby ktoś przetłumaczyć do końca White Album 2nd Season i Gintamy brakujące epki byłbym wdzięczny ;]
Ostatnio edytowany przez Mochu (2010-03-28 12:57:33)
Przetłumaczy ktoś Queen's Blade czy nigdy to się nie stanie ?
pojawił sie nowy anim sportowy Giant Killing mygłby jakiś fanatyk sportowych anim wiąść sie za tłumaczenie tego animu
a tu jest link do niego
http://www.animecrazy.net/giant-killing-episode-1
Tak szczerze to ja np. nie wiem co to jest "anim", wiem natomiast co to jest anime, może o to ci chodziło
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-04-04 12:24:23)
"Anim" to taki mały boberek z irokezem i w sukience. BTW, jeddidet, na razie nikt tego nie przetłumaczy, bo jeszcze żadna angielska grupa nie wypuściła swego relka. Jeśli sub się znajdzie, napki się pojawią, chyba.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak szczerze to ja np. nie wiem co to jest "anim", wiem natomiast co to jest anime, może o to ci chodziło
A ja się nawet spotkałem z tekstem: "Ty i te twoje animi" albo "Oglądasz dalej te animy?". Wiem, że nie na temat, ale musiałem.
Ja bym chciał by ktoś przetłumaczył Kazemikaze Tsukikage Ran Nie znalazłem niestety napisów do tej serii
Ostatnio edytowany przez kakakamil (2010-04-11 16:23:55)