Nie jesteś zalogowany.
Ktoś w ogóle tłumaczy Tamayura ~Hitotose~...?
Nikomu nie chce się tego tłumaczyć (i nie ma się co dziwić)
Nikomu nie chce się tego tłumaczyć (i nie ma się co dziwić)
O przepraszam, mi się chce
Jakoś po niedzieli powinny pojawić się na ansi odcinki 1 i 2
Kyoukai Senjou no Horizon +1
Ostatnio edytowany przez sedinix (2011-11-04 23:35:07)
Kyoukai Senjou No Horizon
i
Busou Shinki Moon Angel
Bardzo bym prosił kogoś kto przetłumaczy te serie .
Busou Shinki Moon Angel
Busou Shinki ode mnie
Busou Shinki od Złego Losa
Pewno dlatego prosisz, bo tylko do pierwszego epa są napisy, ale to jest seria ONA, i tylko na razie wyszedł 1 ep.
Kyoukai Senjou no Horizon
Kyoukai Senjou no Horizon jestem na 5 odcinku , nie warto tłumaczyć.
Z tego co wiem, to zgłosili się do tłumaczenia Kyoukai senjou no horizon lol-tan i ktoś jeszcze. Ale język jest ciężki, więc trochę to trwa.
Czemu nie warto tłumaczyć Kyoukai Senjou no Horizon?
po trailerze ciekawie się zapowiadało a właśnie widze że nikt się nie wziął.
Napiszesz może coś więcej o tej serii?
Akurat jednym typkiem, którego raczej nikt nie kojarzy, bym się nie przejmowała. A nuż widelec jest gość takim bezguściem jak wiadomo kto i wszystko, co zgani jest warte uwagi.
Przy tej ilości grup nowo powstających prędzej czy później ktoś się za to weźmie, nie przeżywajcie.
Ty dulowaty userze!
Kyoukai Senjou no Horizon oglądem po an . Lubie fantasty , ale niemoge powiedziec że to dobre anime , tylko dobrze zjebane anime , miało potenciał . Wystarczy obejrzec do 6 odcinka żeby wyrobić sobie zdanie o anime. A co do napisów każdy może tłumaczyć co mu się podoba , a to nie jest bajka .
Zrobi ktoś (a może już ktoś robił a nie udostępnił:)) napisy do Higashi no Eden Soushuuhen: Air Communication - jest wersja english więc nie z japońskiego można
Przecież to recap serii tv.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Kyoukai Senjou no Horizon oglądem po an . Lubie fantasty , ale niemoge powiedziec że to dobre anime , tylko dobrze zjebane anime , miało potenciał . Wystarczy obejrzec do 6 odcinka żeby wyrobić sobie zdanie o anime. A co do napisów każdy może tłumaczyć co mu się podoba , a to nie jest bajka .
Mi się tam podoba... Ale znam angielski na tyle dobrze, żeby wiedzieć, mniej więcej, co się tam dzieje... Poza tym Szybkobierzek przetłumaczył już 1ep.
BDW: Info dla zainteresowanych: Na Baka-Tsuki ruszyło już tłumaczenie 1. tomu
Znajdzie się ktoś chętny na 6 epków OVA z 1990 roku?
http://myanimelist.net/anime/2679/Teki_ … _no_Kyouen
Będę wdzięczny ;]