Nie jesteś zalogowany.
Siema, jestem toworish to mój pierwszy post, bardzo chciałbym poprosić was drodzy tłumacze o przetłumaczenie wszystkich odcinków kinowych "Dragon ball" i "Dragon ball z " i jak są to innych też
Wszystkie kinówki Dragon Balla i Dragon Balla Z zostały przetłumaczone. W ogóle ich szukałeś?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-04-26 20:11:35)
Noo stary, jedyna strona jaką znalazłem z dragon ball'em z napisami to "shinden.pl" ale kinówek tam niema :/ znasz jakąś inną, bo dubbing psuje klimat tego anime, zresztą dubbing zawsze psuje klimat anime
Hooo? Sam kami zesłał mi tę stronę, dzięki oni
Nie wspominając też o naszym kochanym Animesub... Bo w końcu shinden to jedyne prawdziwe źródło, co nie?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-04-26 20:47:15)
Znaczy wiesz, szukałem motałem się gdy nadeszła mnie chęć obejrzenia sobie DB i nigdzie nie znalazłem z napisami, nagle trafiłem na shinden, więc oglądałem tam, jednak skończyłem wszystko i kinówek tam niema, zapytałem ich czy nie mogliby przetłumaczyć, to powiedzieli mi na forumowym czacie żebym udał się właśnie tutaj i max-kun tak oto mi pomógł
Witam chcialbym poprosic o przetlumaczenie serii anime Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi bo stanelo na 2 lub 3 odcinku a dawno temu to ktos hcyba zaczol tlumaczyc prosze o odpowiedz ^^
Proszę sobie kupić słownik i poczytać trochę o interpunkcji, potem możemy pogadać o tłumaczeniu anime.
to pozdro dla was z takim podejsciem
po prostu napisz ze wam sie nie chce a nie lelz
po prostu napisz ze wam sie nie chce a nie lelz
Ty chyba nie czaisz, czemu służy ta strona, koleś.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
to pozdro dla was z takim podejsciem
To pozdro.
Witam chcialbym poprosic o przetlumaczenie serii anime Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi bo stanelo na 2 lub 3 odcinku a dawno temu to ktos hcyba zaczol tlumaczyc prosze o odpowiedz ^^
Wygląda na to, że ANBU Subs już to przetłumaczyło. Dostępne tylko online, jak to oni mają w zwyczaju. Czyli jeśli Ci to nie przeszkadza, to możesz się radować, bo tłumaczenie jest.
ANBU Subs? Raczej "przetłumaczyło".
ANBU Subs? Raczej "przetłumaczyło".
W zasadzie można uznać, że tłumaczenia nie ma, chyba że ktoś lubi "Wieśniaki nr 2" i google translatory.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-04-27 20:52:28)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ze sposobu wypowiedzi papkina wywnioskowałam, że powinien być tym tłumaczeniem usatysfakcjonowany.
Ciesze sie ze oceniacie ludzi po jednym poscie , napisalem jeden post grzecznie nic nie pisalem odbrazliwego a wy tak traktujecie ludzi az szkoda patrzec napisalem tutaj bo podobno tlumaczenie jest tutaj na poziomie ale wiedze ze sie pomylilem
Osoby, które piszą bez ładu, składu, polskich znaków i mają gdzieś rodzimą interpunkcję - nigdy nie są tu brane na poważnie.
Ciesze sie ze oceniacie ludzi po jednym poscie , napisalem jeden post grzecznie nic nie pisalem odbrazliwego a wy tak traktujecie ludzi az szkoda patrzec napisalem tutaj bo podobno tlumaczenie jest tutaj na poziomie ale wiedze ze sie pomylilem
Akurat nie jesteś odpowiednią osobą do oceniania.