Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym prosić o dokończenie hunter_X_hunter - dzięki!
trzeci raz napisze, ale w koncu moze ktos odpowie, wzial sie ktos z tlumaczenie:
The Skull Man kolejnych epow bo pierwszy jest
i Highlander The search for vengeance
tez sie dolacze do prosby o kolejne suby do ep'ow skull man i darker than black
ja prosze znowu o pierwszy ep Uchuu no Stellvia bo sa wszytkie napisy procz pierwszego epka paranoja
fajnie by było gdyby ktoś wziął się za anime City Hunter, choć nie ukrywan czekało by go sporo pracy.
ja prosze znowu o pierwszy ep Uchuu no Stellvia bo sa wszytkie napisy procz pierwszego epka paranoja
dobra przetłumacze ci to szybko na boku, jesli nikt się juz za to nie zabrał;)
tylko muszę to najpierw zassać, więc napisy pojawią się dopiero za kilka dni.
EDIT
lol będę miał ten odcinek za pół godziny, więc może jeszcze dzisiaj zrobie tłumaczenie lol
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-31 15:30:03)
no dobra kolejny raz moze bo 100 razie ktos odpowie. prosze o napisy do :
The Skull Man kolejnych epow bo pierwszy jest
i Highlander The search for vengeance
albo informacje czy ktos to tlumaczy
Chciałbym prosić o dokończenie hunter_X_hunter - dzięki!
też chciałbym o to prosić i prosimy sie już o to od kilku miesięcy ale to nic nie daje :/
mareczek_65 napisał:ja prosze znowu o pierwszy ep Uchuu no Stellvia bo sa wszytkie napisy procz pierwszego epka paranoja
dobra przetłumacze ci to szybko na boku, jesli nikt się juz za to nie zabrał;)
tylko muszę to najpierw zassać, więc napisy pojawią się dopiero za kilka dni.EDIT
lol będę miał ten odcinek za pół godziny, więc może jeszcze dzisiaj zrobie tłumaczenie lol
no to naprawde bede ci wdzieczny jesli to przetlumaczysz.nareszcie chcialem to sam przetlumaczyc ale poprostu to by nie mialo sensu dziekuje arigatu bozaimasu !
GOZAIMASU!! i ARIGATOU!! i skoro wiesz to pozmieniaj:/
o saiyuki poproszę;P
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-05-31 17:29:25)
GOZAIMASU WIEM ALE ZROBILEM BLAD BO NACISNOLEM B ZAMIAST G
Ostatnio edytowany przez mareczek_65 (2007-05-31 17:28:26)
dokonczcie samurai girl (epek 8, 9, 13)
a jak ma ktosik czasu do dragonballa,gintame..
Captain Tsubasa
Gintamę tłumaczy przecież ktoś... bodajże grupa KURUOSHII ANIME
Gintamę tłumaczy przecież ktoś... bodajże grupa KURUOSHII ANIME
Co z tego. Tutaj co rusz ktoś pyta o coś, co jest tłumaczone na bieżąco, ale z pewnych powodów suby nie wychodzą aż tak często... Szkoda nawet takim niecierpliwcom odpisywać.
Captain Tsubasa
Masz tutaj link do wersji rmvb. http://animesub.info/szukaj.php?szukane … 002+ep1-52
Mam nadzieje że o tą wersjie Ci chodzi jak o tą starszą to powiedz mi skąd ją pobrałeś[szpan]
no to ja kolejny raz prosze o highlandera i the skull man
a ja proszę o Narutaru ktoś sobie przetłumaczył jeden epek jeszcze w dodatku tragicznie i Argento Soma ten sam przypadek z góry thx
Pozdrawiam Zmora
Gogi napisał:Captain Tsubasa
Masz tutaj link do wersji rmvb. http://animesub.info/szukaj.php?szukane … 002+ep1-52
Mam nadzieje że o tą wersjie Ci chodzi jak o tą starszą to powiedz mi skąd ją pobrałeś[szpan]
Nie, chodzi mi o napisy do pierwszej serii z lat 83-86, a to masz temat i odcinki do pobrania http://www.animesub.info/forum/watek.ph … 5&Strona=0
no to ja kolejny raz prosze o highlandera i the skull man
fbaran juz wszytjko powiedzial od siebie dorzuce darker than black