Nie jesteś zalogowany.
Posiłbym o przetłumaczenie 19 epka Claymore jak najdzybciej
Ostatnio edytowany przez Black Z (2007-08-09 11:42:51)
~Black Z, błagam o wykazanie się choć nutką dobrego smaku;)
Ten tytuł jest tłumaczony NA BIERZĄCO, więc darowałbyś/łabyś sobie...
By nie spamić - ja bym ładnie prosił o Shin Angyo Onshi.
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-08-09 12:13:24)
~serek56 ile razy masz zamiar jeszcze to napisać. Odcinki DMC wychodzą (z opóźnieniem, ale wychodzą), więc nie masz się co tak pieklić. Poczekaj cierpliwie, tłumacz też człowiek, swoje osobiste sprawy ma
A ktoś mi powie co ja mam wspólnego z serią DMC, że użytkownik ~serek56 prosi mnie na pm o napisy
Shining_Tears_X_Wind zostały trzy odcinki do przetłumaczenia 11,12 i 13. tez chce devil may cry 8
A ja ładnie proszę, żeby jakaś dobra dusza dokończyła Gunparade March, bo stanęło na 9 odcinku.
Bodzio, że tak powiem olej go, jak on taki inteligentny jest ^^
Ostatnio edytowany przez Sayuri (2007-08-09 12:20:00)
Ja chcialbym aby bylo przetlumaczone wszystkie dotychczasowe odcinki school days:)
Prosiłbym o przetłumaczenie GunSmith Cats. Trzy odcinkowa OAVka z 95 roku
Nie stanęło. Odcinki są, z tego co pamiętam, do 37. Nie ma ich tylko dlatego, że ansi zmieniło serwer i zniknęły, a Sagiri aktualnie jest na wakacjach. Jak wróci, wrzuci napisy . Ewentualnie może coś się uchowało u nas na stronie, najlepiej się zapytaj, klikając na mój obrazek.
Ja bym prosił napisy do Zipang.
Brakuje 133 odcinka Bleacha.
dominion tank police
Prosiłbym o przetłumaczenie GunSmith Cats. Trzy odcinkowa OAVka z 95 roku
Ja mam napisy, z tego co pamiętam, pobrane z ANSI. Może zostały usunięte. Niestety jestem teraz w Zamościu, więc nie mogę Ci ich wysłać. Napisz w wątku synchrach, może znajdzie się ktoś kto je ma
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
fajnie ny było dokonczyć Meine Liebe, Nane,Shoujo Kakumei Utena.Jeszcze w całości przetłumaczy Brother, Dear Brother, ale chyba nie da rady.
Ja się chyba znowu powtórze ale chcę ,abyście przetłumaczyli devil may cry odcinek 18.Dziekuje
Ja chętnie bym zobaczył na ANSI napisy do Kemonozume i reszte subów do Nodame Cantabile oraz Windy Taless
Ostatnio edytowany przez POLO88 (2007-08-10 01:15:23)
Byłabym wdzięczna za przetłumaczenie "Okane ga nai" oraz dokończenie tłumaczenia do dalszych odcinków "Arc the lad"