Nie jesteś zalogowany.
To prawda mógłby ktoś przetłumaczyć heroic age do końca, a tak to interesuje mnie czy ktoś zacznie tłumaczyć Shion no Ou.
chciałbym rzeby ktos przetłumaczył Bleach
Myślałem, że już się nie doczekam tego dnia.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-10-28 10:27:51)
[roftl]Spadłem z krzesła dosłownie.
CO jest z wami? ~Cain, ~songoku, będziecie tłumaczyć dalej Shigurui? Wyszły już odcinki z angielskimi subami grupy: [A-E&Saizen]!
Ostatnio edytowany przez Dark_Master_of_Sin (2007-10-28 10:46:53)
Jak dla mnie to... Genshiken 2 ; p
Jak dla mnie to... Genshiken 2 ; p
Też bym się ucieszył, zwłaszcza, że chwilami jest dość ciężkie w oglądaniu z ang. subami.
Bardzo bym chciał aby do D.Gray-mana były już.
[cytuj]A ja bym chciał w lotka wygrać.[/quote]
[cytuj]A GRASZ ?[/quote]
Ech, no nie mogłem się powstrzymać [roftl]
@Shindarin uzbrój się w cierpliwość, oscar11 napisał, że przetłumaczy całą serię, więc nie ma się czym martwić, po za tym w jego profilu można wyczytać, że 48 epek jest już w korekcie, więc prawdopodobnie w przeciągu najbliższych tygodni powinien się ukazać.
Za 2 płyty mogę wam coś przetłumaczyć.
Wypierdalaj!
//Dostanę warna, ale nie mogłem się powstrzymać. Przeziębienie robi swoje
Niech się ktoś zlituje i wyśle już mu te 2 płyty po czym każe mu tłumaczyć serie która ma minimum 200 odcinków, będziemy mieli przynajmniej spokój na dłuższą chwilę.
A ja za 2 płyty mogę ci wsadzić kijek w oko ^_^
A teraz ponawiam swoją prośbę o Lingerie Senshi Papillon Rose (wbrew pozorom nie jest to hentai)
torrent do tego anime
Edit:
Przepraszam, zrobiły się 2 posty. Proszę o kasację.
Ostatnio edytowany przez vince (2007-10-28 14:46:07)
hahaha gdybym miala skomentowac posta Mamori to byłabym zmuszona użyć podobnych słow jak Dudi ^^
A teraz ponawiam swoją prośbę o Lingerie Senshi Papillon Rose (wbrew pozorom nie jest to hentai)
Obejrzałem to kiedyś. Hentai może to i nie jest, ale (przynajmniej dla mnie) jest bezdennie głupie.
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-10-28 14:52:37)
Poni Pani Dashi przyjemne seria - niestety nie zauważona przez tłumaczy
[cytuj]
Co jakiś czas pojawia się anime, którego celem podstawowym jest parodiowanie wszystkiego, co tylko może wpaść twórcom do głowy. Omawiany tytuł zawiera dziesiątki, jeżeli nie setki zabawnych odniesień do anime, filmu aktorskiego, gier wideo i innych elementów całej, choć głównie japońskiej, kultury masowej. W odróżnieniu jednak od takich tytułów jak "Excel Saga" czy "Abenobashi mahō shōtengai", które parodiowały rzeczy w dużym stopniu znane przeciętnemu człowiekowi zachodu, w "Pani Poni Dash!" wyłapać wszystkie odniesienia mogą chyba tylko rodowici Japończycy, i to zapewne wyłącznie ci z dyplomem otaku w kieszeni. Kto więc po ten serial sięgnie, musi zdawać sobie sprawę, że wielu żartów po prostu nie zrozumie, co niekoniecznie musi oznaczać, iż nie warto sobie zaprzątać nim głowy. Przyjrzyjmy się zatem bliżej temu anime.
[/quote]
Już samy początek opisu recenzji nakazuje sądzić że początkujący tłumacz - osoba bez wymaganej wiedzy - nie poradzi sobie z tłumaczeniem. Czyżby to było powodem braku napisów?
Trailer wersja angielska (cobyście cokolwiek zrozumieli ): 受信ă�—ă�źĺ‹•ç"»ă�Śă�‚ă‚Šă�ľă�™ă€‚
a jeśli chcielibyście się trochę rozerwać AMV (wypas muza chociaż nazi)
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-10-28 16:38:07)