Nie jesteś zalogowany.
Prosilbym o
-Bakuretsu Tenshi - Infinity - (OAV)
Ja poprosiłabym o dokończenie tłumaczenia Gintama (anime nadal wychodzi).
Anom Gintama by sie przydała ...
Bardzo prosze o dokończenie napisów do "Over drive" i do "KimiKiss Pure Rouge" :):)
Ja bym prosiła o dokończenie napisów do Ghost Hound są napisy do jednego odcinka wyszło już 7.....
Brakuje napisów do Kiba ep14-23, pewnie sam je przetłumacze, jednak wole oglądać niż siedzieć i sie produkować, więc wolał bym gdyby ktoś też się tym zajął.
to ja poproszę o Onmyou Taisenki seria liczy 52epy
btw. co do napisów to były już przetłumaczone te epy, tylko że znikły z ansi
Brakuje napisów do Kiba ep14-23, pewnie sam je przetłumacze, jednak wole oglądać niż siedzieć i sie produkować, więc wolał bym gdyby ktoś też się tym zajął.
jeszcze niedawno byly wiec pewnie autor usunal
ja prosze o dokonczenie happy lesson i happiness
Prosiłbym o dokończenie El Cazador de la bruja(animka stanęła na 10 z 26 epków )
Prosiłbym o dokończenie El Cazador de la bruja(animka stanęła na 10 z 26 epków
)
Jezu, ale wy sie niecierpliwicie! Powiedziałem, ze mam zamiar przetłumaczyć całą serię El Cazador i to zrobię. 11 epek jest już w połowie zrobiony i w tym tygodniu na bank się pojawi.
A ja proszę o dokończenie Lucky Star, Minami-ke i Genshiken 2.
Ostatnio edytowany przez Laska (2007-12-16 22:19:11)
Rozbraja mnie wasze podobieństwo Bez obrazy ofkoz.
"Skazany na zajebistość"
Ja bym poprosił o dalsze robienie napisów do "Dragon Ball" przez "Wujasa" bo jego napisy stanęły na 34 odcinku a, były naprawdę dobre.
Bardzo proszę o brakujące napisy One piece (np. [ADC-Elites]_One_Piece_277-278_[FB3FBBCD])oraz o ostatnie 3 epki Heroic Age.
[Otacon]_Seto_no_Hanayome_17_(Xvid_SD)_[70256E51]
[Your-Mom]_Heroic_Age_-_23_XVID_[BE226E7D]
Robotech.The.Shadow.Chronicles-MESS
Excel_Saga_19.[aod].ShareReactor Movie
[Ayu]_Jinki_Extend_07_[B13238FE]
[Arienai_-_Conclave]_Ginban_Kaleidoscope_-_06_[H264_-_AAC][CE4EA47F][mp4]
[Triad]_Cosprayer_DVD_01
Cluster_Edge_08
[Yoroshiku]_Kekkaishi
to są generalnie anime których tłumaczenia staneły na tych właśnie odcinkach jeśli ktoś dysponuje wolnym czasem to może zlitował by się i coś pokończył. Z góry dzięki (a jest tego znacznie więcej - cóż ja też mam czas, po to by oglądać oczywiście bo tłumacz ze mnie żaden)
Hataraki Man tylko 1 odcinek jest przetłumaczony :/
Ostatnio edytowany przez jabcook (2007-12-17 21:03:42)
Ja to bym poprosił żeby ktos przetłumaczył Mononoke do końca czyli od 8 do 12 ocinka i jeszcze Seirei no Moribito do końca bo jest tylko 13 odcinków przetłumaczonych
Prosiłbym o:
-Konjiki no Gash Bell
-Eyeshield 21
-Himawari
-Ranma 1/2
Chodzi oczywiście o dokończenie tych serii.
GIGANTIC FORMULA STOI JAK STOI JUŻ OD 2 MIECHÓW ŻADNEGO TŁUMACZENIA... Ale nadal czekam ze ktoś sie weźmie jednak:P
GIGANTIC FORMULA STOI JAK STOI JUŻ OD 2 MIECHÓW ŻADNEGO TŁUMACZENIA... Ale nadal czekam ze ktoś sie weźmie jednak:P
Dobrze, że nie można powiększać czcionki na tym forum...
Ed/Quithe znów się pode mnie podszywa[zly]
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-12-17 23:32:13)