Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ołjee, na to właśnie czekałem, Toruń =]
Byłem w czwartek w Rialcie w Katowicach na seansie:) Leciały Spirited Away i Mój Sąsiad Totoro:P Oba filmy bardzo fajnie (szczególnie ten pierwszy - wywarł na mnie ogromne wrażenie). Aż wstyd że ich wcześniej nie widziałem Cała oprawa tych dni bardzo fajna. Mam nadzieje że jeszcze kiedyś podobne akcje będą prowadzone.
A ja widzialem Gedo Senki - ogolnie film byl ok, ale nie wywarl na mnie szczegolnego wrazenia. BTW nikogo z ansi nie bylo?
OLSZTYN
Przegląd filmów ANIMEwanych 23-28 listopad
Program:
23.11 Spirited Away
24.11 Mój sasiad Totoro
25.11 Ruchomy Zamek Hauru
26.11 Nausicaa z Doliny Wiatru
27.11 Opowieści z Ziemiomorza
28.11 Laputa - Podniebny Zamek
kino kino Awadgarda (szkoda że nie Helios, ale zawsze to coś )
Buuuu. A w moim najbliższym mieście ( czyt. Włocławek) nie będzie tego przeglądu a taką już miałem nadzieję.
OLSZTYN
Przegląd filmów ANIMEwanych 23-28 listopad
Program:
23.11 Spirited Away
24.11 Mój sasiad Totoro
25.11 Ruchomy Zamek Hauru
26.11 Nausicaa z Doliny Wiatru
27.11 Opowieści z Ziemiomorza
28.11 Laputa - Podniebny Zamekkino kino Awadgarda (szkoda że nie Helios, ale zawsze to coś )
Miło:) Jak uda mi się znaleźć troszkę wolnego czasu to się z kumplem wybierzemy.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Wow, nawet ktoś z Olsztyna się wybiera o,O
cud
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2007-11-17 12:52:48)
Mały update.
Przegląd m.in. wraca do stolicy
W Białymstoku będzie? Naprawdę?
ooo.. no to przybędę, yo XD
KDE4 ssie
Ja wybieram się do Krakowa, kupuje cały karnet
Eee... Może nie zauważyłeś, ale w Krakowie już było niecałe 2 miesiące temu
Bym się przeszedł, tylko ile bilety kosztują? Nie chodzi mi o karnet, tylko na pojedyncze filmy (standard ceny z kinoteki?)... Na Ziemiomorzu byłem już w kinie... No i co DUDi z tego polecasz? MÓJ SĄSIAD TOTORO?
Bilety standardowo, jak na inne seanse - cennik (Kinoteka).
Na MÓJ SĄSIAD TOTORO wcześniej nie poszedłem, więc idę teraz (najprawdopodobniej 4.12). Z tych, które oglądałem, z całą pewnością polecam SPIRITED AWAY - W KRAINIE BOGÓW. LAPUTA - PODNIEBNY ZAMEK i NAUSICAÄ Z DOLINY WIATRU też się przyjemnie oglądało. Co do RUCHOMY ZAMEK HAURU, to cały film zepsuło mi strasznie banalne zakończenie.
byłem wczoraj na Nausicee i frekwencja była mizerna
15 osób? jakiś żart...
widać, że to co dobre nie cieszy się wzięciem
KDE4 ssie
@parara
Ja dziś byłem na "Opowieściach z Ziemiomorza" i nie powiem, około 30 osób było. Jak na malutkie kino i prawie brak reklamy w naszym mieście było nieźle. Anime może w pewnych momentach przynudzało, ale postanowiłem pujść dla samego poparcia akcji.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2007-12-01 23:55:17)
Przegląd Filmów Animewanych dobiegł końca!
Niestety powtórka Przeglądu w Warszawie została odwołana.
Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że kiedyś jeszcze cała akcja powróci...
Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że kiedyś jeszcze cała akcja powróci...
Jeśli akcja będzie się cieszyć wszędzie takim samym zainteresowaniem jak w Tarnowie, to na pewno wróci...
(jak kupiliśmy bilety na Spirited Away, to na Totorka wpuścili mnie i rodzeństwo za darmo; aż takie tłumy były:))
Przegląd znowu wraca - tym razem w Krakowie, w kinie Kijów.
Info w pierwszym poście. Może ktoś jeszcze się wybierze
Pewnie już wiecie albo i nie - 25 i 26 września odbywa się przegląd filmów animowanych w 10 miastach (Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia, Kraków, Łódź, Poznań, Szczecin, Warszawa, Wrocław, Zagrze) . Więcej informacji znajdziecie na stronie multikina:
http://www.multikino.pl/starybrowar/akt … ,4959.html .
Ostatnio edytowany przez Tenshi1991 (2010-09-21 08:52:06)
Wiemy wiemy. Bilety już zakupione, szykuje się pełna sala w Gdańsku
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna