Nie jesteś zalogowany.
zobaczymy czy zgadniecie:D
ma "skostniałe" suty:D
Hmmm.. To pewnie szkielet...
Inoue Orihime z Bleach
To już chyba bardziej Hariberu z Blicza
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Taka-tin z Gintamy?
<KieR> robotic notes bylo niezle
Lubi obcinać
Powinno być łatwe
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Kuroha Shiratori/ Higashi no Eden ;x
Wiedziałem, że dałem za łatwe Xd Jedziesz.
Rukia/ bleach
Ostatnio edytowany przez Ares (2009-06-19 22:55:29)
Skoro jesteśmy przy HnE, to może Haruo Kasuga?
NieA/NieA Under 7?
Nagi (chyba tak jakoś) z Kannagi
Crap...
Nie zauważyłem, że już była taka odpowiedź...
delete
Ostatnio edytowany przez Ichii (2009-06-20 18:56:35)
War... War never changes.
Chodzi tu pewnie o kota z Arii co wygląda jak panda, ale jego imienia nie pamiętam.
Aria/Aria
Chciałem to samo już wczoraj napisać, mając cichą nadzieję, że jednak nie o tego kota chodzi... bo było wyraźnie uzgodnione, że nie dajemy kotów, psów i innych chomików ect.. tylko postacie CZŁEKOPODOBNE.