Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
No ja wiem
a korektor bedzuie :p
Nawet tak krótkiego posta, nie potrafisz napisać poprawnie?
BTW: Współczuję korektorom
Edit: Dodał do profilu swój wiek Aż trudno uwierzyć, że naprawdę ma 20 lat, myślałem, że to jakiś 13-latek
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-11-15 20:51:06)
Tom_21 też miał ponoć 22 lata...
"Skazany na zajebistość"
Ach, Tomxxx, to były czasy, to były debaty:D
Wiecie, że za wymówienie imienia tego, którego imienia nie wolno wymawiać, dostaje się banderolkę, nie?
I mimo wszystko proszę się wstrzymać z offtopami.
Nie no każdy ma prawo wydawać co chce:D
Pisałem to na szypkości i mi się nie chciało błędó sprawdzać ale przy subach a zwłaszcza tym Projekcie bądzi czeba wszystkiego dopilnować do końca żeby nie popełnić tego samego błędu co Mugiwara fansub
Tylko teraz, to ja się obawiam czy wy dorównacie chociaż trochę temu fansubowi (1 epowi):D
No ten tekst był dobry^^
My mamy juz wszystko gotowe, poprawiony sub /Ale oberwało mi się troche od korektore/ Logo tak jak Logo ONE PIECE i brakuje nam tylko kogoś kto by nam zrobił Karaoke w After Efekt....
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
My mamy juz wszystko gotowe, poprawiony sub /Ale oberwało mi się troche od korektore/ Logo tak jak Logo ONE PIECE i brakuje nam tylko kogoś kto by nam zrobił Karaoke w After Efekt....
Hm. Jak ktoś umie, to nawet w ass można naprawdę dobrą karę zrobić... Bo żeby nie było tak, ze oprawa dobra, natomiast sub kiepski.
Według mnie najważniejszą częścią napisów nie są kolorowe bajery itp. bzdety ale jak najwierniejsza zgodność z oryginałem
Mogę oczywiście się mylić ale to z powodu mojej nie wiedzy na temat tworzenia napisów w aegisub'ie.
Ostatnio edytowany przez Anarchy Maniek (2007-11-19 20:05:24)
No to Ruszamy po wielką przygode
Logo naszej grupy: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … p&gid=5262 brakuje nam już tylko stronki...
No ja wiem ale narazie tylko to mamy a pierwszy odcinek już na dniach
Strony Poprzednia 1 2