Nie jesteś zalogowany.
Heh - dobra, póki co oglądam to co jest
slymsc mam rozumieć, że będziesz robił dalej?
Spiritus movens projektu ANSIowego jest mbell, ja mogę wspomóc w korekcie, timingu i qc, ewentualnie potłumaczyć jeszcze ze dwa odcinki. Moim głównym celem jest obecnie Urusei Yatsura i na pewno nie będę się wiązał z kolejnymi długimi projektami przed jego zakończeniem. Ja tylko mówię, że to nie jest ostatnie słowo w tym temacie, a co to oznacza... Cóż dowiecie się pewnie w tym roku.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
A gdyby znalazło się kilka osób do tłumaczenia, kogoś do korekty i QC, kodować nie trzeba... Nie dałoby się odciążyć prowadzącego na kilka miesięcy? Nie piszę o permanentnym wysiudaniu mbella z projektu, tylko zmontowaniu kilku odcinków, kiedy on nie ma czasu.
Bo zdaje się, że na razie tylko 'łącznik' nawala.
W ogóle z tego co widać w pierwszym poście to już część odcinków miała iść do korekty lub poszła. I co się z nimi stało?
Nie ma bata, to kuń staje.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Odświeżam.
Jakieś prace ruszyły?
Człowieku, zapomij
Kilka miesięcy? Pff... To standard w polskim fansubingu. :/
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
zoltan, nikt nie zapewniał, że ruszą. Miałem w tym czasie spotkać się z mbellem i pogadać, i tyle. Będzie okazja, to coś się ruszy. Generalnie byłoby szkoda, żeby projekt padł, więc postaramy się coś z tym fantem zrobić.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ogólnie to na jesień miały ruszyć prace. Dlatego pytałem
Hm, żyjesz w świecie "wishful thinkings". Jeśli odnosisz się do mojego postu z sierpnia tego roku, to ja wcale nie pisałem, iż zabieram się za ten projekt. Ba! zaparłem się tego w żywe oczy. :] Może coś będzie, może nie, ale to raczej pieśń przyszłości.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Także tego... czyli w zime mam się upominać znowu xD? tyle czekałem to i jeszcze troche poczekam jest iskierka nadziei
Coś mi się źle skopiowało Czyli zimy ni ma, na projekt też nie ma co liczyć? tak odświeżam temat a może kogoś zainteresuje i zrobi co nie co
Ostatnio edytowany przez dest (2011-12-28 17:01:04)
Coś mi się źle skopiowało jezor Czyli zimy ni ma, na projekt też nie ma co liczyć? jezor tak odświeżam temat a może kogoś zainteresuje i zrobi co nie co oczkod
Nie wiem co rozumiesz przez co nieco ale odcinek pilotażowy przetłumaczyłem jakiś czas temu. Serię mam wciąż w aktywnych torrentach
Ostatnio edytowany przez adi90a (2011-12-30 00:14:18)
Chodziło mi o kolejne odcinki
Ostatnio zostawiłem torrenta z projektem na serwerze (torrenty z nyaa), do tej pory ściągnęły się odcinki 11-15, 17-21, 92% paczki 1-10 i 20% odcinka 22. Gdyby ktoś mógł seedować odcinek 16, 22 i paczke 1-10 to byłbym bardzo wdzięczny.
Btw, upload tego serwa to jakieś 1MB/s, więc jakby ktoś chciał ściągać to proszę bardzo