#381 2008-04-29 19:51:46

Barti
Użytkownik

Odp: Zlot ludzi ze Śląska! [Katowice]

MuGen napisał:
Barti napisał:

Najlepiej miejsce gdzie jest tanie piwo. ukryty

Czyli może być dla ciebie brama w Katowicach z wcześniej zakupionym np OldKegiem z plusa ??[ukryty]

Jak jest tak dobre towarzystwo to nie jest ważne co się pije...

Gela19 napisał:

WIęc ja jako że katowiczanka zaproponuje City Pub :d piwko nie za drogie bo 5 zł jedzenie jakies też jest jezor dobre drinki no i oczywiście napoje bez procentowe smile_big a co do terminu to jestem za czerwcem smile_big będe już po wszystkich egzaminach i będe miała spokój smile_big Jakby co możecie dac znac wcześniej to moge dla nas zarezerwować lożę bo mam tam znajomości jezor Tylko ustalcie termin:)

OooO Albo można jeśli byłby to piątek wieczorem to do parku chorzowskiego do Zielonej Doliny wskoczyć piwko za 4,5 i Karaoke jest smile_big hihi a jedzenie też mają pyszne mniaaam jezor
A jesli chodzi o kręgle to w Punkcie 44 jest nieźle smile

Po 5 zł to mają tam na dole gdzie odbyły sie 2 ostatnie zloty. ;] Ogólnie to mi pasują te stoliki bo mają klimat, ale nie powiem, żeby przeszkadzał mi porządny bar. Najwyżej jeśli piwo przekroczy 6 zł to ograniczę się do bananowego soku los

Ostatnio edytowany przez Barti (2008-04-29 19:52:08)

#382 2008-04-29 20:44:37

Tommy
Użytkownik

Barti napisał:
MuGen napisał:
Barti napisał:

Najlepiej miejsce gdzie jest tanie piwo. ukryty

Czyli może być dla ciebie brama w Katowicach z wcześniej zakupionym np OldKegiem z plusa ??[ukryty]

Jak jest tak dobre towarzystwo to nie jest ważne co się pije...

OldKeg nie jest wcale taki zły...

Barti napisał:
Gela19 napisał:

WIęc ja jako że katowiczanka zaproponuje City Pub :d piwko nie za drogie bo 5 zł jedzenie jakies też jest jezor dobre drinki no i oczywiście napoje bez procentowe smile_big a co do terminu to jestem za czerwcem smile_big będe już po wszystkich egzaminach i będe miała spokój smile_big Jakby co możecie dac znac wcześniej to moge dla nas zarezerwować lożę bo mam tam znajomości jezor Tylko ustalcie termin:)

OooO Albo można jeśli byłby to piątek wieczorem to do parku chorzowskiego do Zielonej Doliny wskoczyć piwko za 4,5 i Karaoke jest smile_big hihi a jedzenie też mają pyszne mniaaam jezor
A jesli chodzi o kręgle to w Punkcie 44 jest nieźle smile

Po 5 zł to mają tam na dole gdzie odbyły sie 2 ostatnie zloty. ;] Ogólnie to mi pasują te stoliki bo mają klimat, ale nie powiem, żeby przeszkadzał mi porządny bar. Najwyżej jeśli piwo przekroczy 6 zł to ograniczę się do bananowego soku los

Osobiście jeśli dam rade to się zjawię. Choć to uzależnione będzie w dużej mierze od uczelni ale postaram się. Się zobaczy jak tez mój budżet będzie wyglądać. Wszystko jak na razie w kwestii gdybań i domysłów. Co do browów za 5 zł to drożyzna nie na studencką kieszeń. Nie da się taniej?

tmpdk.png

#383 2008-04-30 09:19:25

Crowboy
Użytkownik

Zgadzam się z Tommy'm, budżet przyszłego studenta nie wygląda najweselej więc jakby się dało taniej to nie mialbym nic przeciwko, a co do terminu to czerwiec najlepszy chyba... jezor
Ale datami nie będę sypał z rękawa smile_big

Ostatnio edytowany przez Crowboy (2008-04-30 09:21:34)

Ksuriyuri de gozaimasu yo...

#384 2008-04-30 13:31:24

Tomeis
Użytkownik

Ja tam nie wiem co się zwykle wyprawia na zlotach, ale co do taniego piwa, to jednak piwo ze sklepu + zaułek jakiejś ciemnej uliczki i będzie Git(s)  jezor  oczkod

W 3 poziomach jest promocja, że do 3 piw dają 2 piwa takie same / trzeba kupić przed 17.00, jeśli się nic nie zmieniło/ , więc jeśli promocja będzie jeszcze trwała ( a długo już jest), to trochę zaoszczędzicie. A w ogóle mając legitymację studencką piwo jest taniej, w innych pubach też tak raczej jest, że z legitymacją piwo taniej np. w Ścianie.
A w Carpe Diem w poniedziałki ( w promocji) duża warka za 2,90, środy 3,50.

Ps. Żeby nie było czytajcie pierwsze zdanie z przymrużeniem oka. oczkod

#385 2008-04-30 14:22:15

Jasmine
Użytkownik

Do Ściany to ja mam kartę stałego klienta jezor Pierwsze piwo za pół ceny, dziesiąte gratis oczkod Tomeis, czyżbyś mieszkał w okolicy, czy może studiujesz na AE?
Może i mnie uda się wybrać na kolejny zlot. Termin w sumie obojętny.

#386 2008-04-30 14:44:54

Tomeis
Użytkownik

Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam na czas studiów też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.

Ostatnio edytowany przez Tomeis (2008-04-30 14:58:35)

#387 2008-04-30 15:10:29

radziocd
Użytkownik

Tomeis napisał:

Ja tam nie wiem co się zwykle wyprawia na zlotach, ale co do taniego piwa, to jednak piwo ze sklepu + zaułek jakiejś ciemnej uliczki i będzie Git(s)  jezor  oczkod
W 3 poziomach jest promocja, że do 3 piw dają 2 piwa takie same / trzeba kupić przed 17.00, jeśli się nic nie zmieniło/ , więc jeśli promocja będzie jeszcze trwała ( a długo już jest), to trochę zaoszczędzicie. A w ogóle mając legitymację studencką piwo jest taniej, w innych pubach też tak raczej jest, że z legitymacją piwo taniej np. w Ścianie.
A w Carpe Diem w poniedziałki ( w promocji) duża warka za 2,90, środy 3,50.
Ps. Żeby nie było czytajcie pierwsze zdanie z przymrużeniem oka. oczkod

Tomeis napisał:

Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.

No proszę, kolega z Uczelni:D

Jeśli będzie dużo osób to moim zdaniem odpada Carpe Diem. Ściana - jakoś nie lubię tej atmosfery i chyba są tam tylko darty. Trzy poziomy - ach, uwielbiam tą promocję;), mają Lech i Tyskie cena 5zł, taniej oczywiście z legitką, klub ma wewnętrzny ogródek +. Jest jeszcze Arkada już stricte na AE, mają bilard, darty i piłkarzyki. Do tego w pobliżu ae jest karfur, nazar-kebab i pizzernia seveneleven jakby ktoś zgłodniał miedzy x a x+1 browarem.

#388 2008-04-30 23:38:25

Gela19
Użytkownik

hmmm Więc pora byłaby zdecydować się na jakis lokal smile_big i na jakąś datę smile_big najlepiej chyba w drugiej połowie czerwca tak po 15 myślę że większości by pasowało:) Ja się dostosuję zresztą smile_big

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#389 2008-05-01 00:13:56

Barti
Użytkownik

Ja jestem zdecydowanie za terminem zaraz przed Porytkonem, bo w razie czego można by kontynuować o ile się wybieracie. ;]

#390 2008-05-01 09:59:22

cupek
Użytkownik

ludzie przeciez ładna jest pogoda to nie musimy w barach siedzieć smile
alco ze sklepu i do parku pójdziemy.. wszystko tanio wyjdzie a klimat bedzie podobny?

ps. ja byłbym za piciem wódki jezor kto za?: D

#391 2008-05-01 10:12:38

Barti
Użytkownik

No wybacz, ale na dworze to jak się napijemy z Tobą wódki to całkiem przypadkowa policja wlepi nam podwójny mandat. (Chyba, że wiek masz zaniżony.) Więc mimo wszystko jestem za barem.

#392 2008-05-01 10:53:31

Krzyżu
Użytkownik

Only bar. Nie mam ochoty biegać po dworze i szukać miejscówki...

lastfmbuttonbykiokuh.png

#393 2008-05-01 11:02:56

turunks
Użytkownik

hehe kolega cupek młody, wiec nie dziwne, ze takie pomysły...ja co do picia na swiezym powietrzu nic nie mam, tylko wolałbym jednak piwka nie wódke...
Ale miejsce i czas jak narazie są mi obojętne, tzn nie wiem jakie bede mial plany, wiec jak ustalicie coś to sie potem odniose do tego smile

#394 2008-05-01 11:06:22

cupek
Użytkownik

jeszcze pare dni i pelnoletni bede. wiec okej:)
zaproponowałem tylko możliwość picia w parku ze względu na mniejsza ilosc funduszy.. smile
bo to jest oczywiste ze lepiej pije sie w barze smile

Ostatnio edytowany przez cupek (2008-05-01 11:22:48)

#395 2008-05-01 11:54:36

Gela19
Użytkownik

heh gdyby nie fakt że mój ogródek jest poddawany przebudowie to bym was na ogródek wzięła do mnie i by sie grilla zrobiło no ale niestety ...

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#396 2008-05-01 12:10:43

Jasmine
Użytkownik

radziocd napisał:
Tomeis napisał:

Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.

No proszę, kolega z Uczelni:D

No proszę, koledzy z uczelni xD Który rok i wydział? Zaraz się okaże, że któryś ze mną na unihoka w piątki chodzi jezor

W Arkadzie jest całkiem przyjemnie, bywam tam nad wyraz często jezor Cóż, piłkarzyki uzależniają smile_big

#397 2008-05-01 13:40:54

radziocd
Użytkownik

Jasmine napisał:

No proszę, koledzy z uczelni xD Który rok i wydział? Zaraz się okaże, że któryś ze mną na unihoka w piątki chodzi jezor

Rok niestety piąty i wydział FiU, a ty pierwszy, drugi czy trzeci?

Ostatnio edytowany przez radziocd (2008-05-01 13:50:55)

#398 2008-05-01 13:55:15

MuGen
Użytkownik

Ja piernicze ale z was degeneraci xD

#399 2008-05-01 14:05:40

Jasmine
Użytkownik

radziocd napisał:
Jasmine napisał:

Rok niestety piąty i wydział FiU, a ty pierwszy, drugi czy trzeci?

Drugi, zarządzanie.

Co by offtopa nie robić - termin czerwcowy będzie chyba najodpowiedniejszy. Między egzaminami na pewno znajdzie się trochę czasu.

#400 2008-05-01 15:00:52

Hybrid
Użytkownik

w arkadzie jest przyjemnie?
Kiepski półbar półklub... Nie lubię takich 'Hybryd' smile_big
Dobrze by było jakby bilard był. Byle nie taki drogi jak w FunCity... Tyle że zazwyczaj jak jest tani to odbicie kuli od bandy nie jest zgodne z zasadmi fizyki smile_big

Stopka forum

© Animesub.info 2024