Nie jesteś zalogowany.
Barti napisał:Najlepiej miejsce gdzie jest tanie piwo.
Czyli może być dla ciebie brama w Katowicach z wcześniej zakupionym np OldKegiem z plusa ??[ukryty]
Jak jest tak dobre towarzystwo to nie jest ważne co się pije...
WIęc ja jako że katowiczanka zaproponuje City Pub :d piwko nie za drogie bo 5 zł jedzenie jakies też jest dobre drinki no i oczywiście napoje bez procentowe a co do terminu to jestem za czerwcem będe już po wszystkich egzaminach i będe miała spokój Jakby co możecie dac znac wcześniej to moge dla nas zarezerwować lożę bo mam tam znajomości Tylko ustalcie termin:)
OooO Albo można jeśli byłby to piątek wieczorem to do parku chorzowskiego do Zielonej Doliny wskoczyć piwko za 4,5 i Karaoke jest hihi a jedzenie też mają pyszne mniaaam
A jesli chodzi o kręgle to w Punkcie 44 jest nieźle
Po 5 zł to mają tam na dole gdzie odbyły sie 2 ostatnie zloty. ;] Ogólnie to mi pasują te stoliki bo mają klimat, ale nie powiem, żeby przeszkadzał mi porządny bar. Najwyżej jeśli piwo przekroczy 6 zł to ograniczę się do bananowego soku
Ostatnio edytowany przez Barti (2008-04-29 19:52:08)
MuGen napisał:Barti napisał:Najlepiej miejsce gdzie jest tanie piwo.
Czyli może być dla ciebie brama w Katowicach z wcześniej zakupionym np OldKegiem z plusa ??[ukryty]
Jak jest tak dobre towarzystwo to nie jest ważne co się pije...
OldKeg nie jest wcale taki zły...
Gela19 napisał:WIęc ja jako że katowiczanka zaproponuje City Pub :d piwko nie za drogie bo 5 zł jedzenie jakies też jest dobre drinki no i oczywiście napoje bez procentowe a co do terminu to jestem za czerwcem będe już po wszystkich egzaminach i będe miała spokój Jakby co możecie dac znac wcześniej to moge dla nas zarezerwować lożę bo mam tam znajomości Tylko ustalcie termin:)
OooO Albo można jeśli byłby to piątek wieczorem to do parku chorzowskiego do Zielonej Doliny wskoczyć piwko za 4,5 i Karaoke jest hihi a jedzenie też mają pyszne mniaaam
A jesli chodzi o kręgle to w Punkcie 44 jest nieźlePo 5 zł to mają tam na dole gdzie odbyły sie 2 ostatnie zloty. ;] Ogólnie to mi pasują te stoliki bo mają klimat, ale nie powiem, żeby przeszkadzał mi porządny bar. Najwyżej jeśli piwo przekroczy 6 zł to ograniczę się do bananowego soku
Osobiście jeśli dam rade to się zjawię. Choć to uzależnione będzie w dużej mierze od uczelni ale postaram się. Się zobaczy jak tez mój budżet będzie wyglądać. Wszystko jak na razie w kwestii gdybań i domysłów. Co do browów za 5 zł to drożyzna nie na studencką kieszeń. Nie da się taniej?
Zgadzam się z Tommy'm, budżet przyszłego studenta nie wygląda najweselej więc jakby się dało taniej to nie mialbym nic przeciwko, a co do terminu to czerwiec najlepszy chyba...
Ale datami nie będę sypał z rękawa
Ostatnio edytowany przez Crowboy (2008-04-30 09:21:34)
Ksuriyuri de gozaimasu yo...
Ja tam nie wiem co się zwykle wyprawia na zlotach, ale co do taniego piwa, to jednak piwo ze sklepu + zaułek jakiejś ciemnej uliczki i będzie Git(s)
W 3 poziomach jest promocja, że do 3 piw dają 2 piwa takie same / trzeba kupić przed 17.00, jeśli się nic nie zmieniło/ , więc jeśli promocja będzie jeszcze trwała ( a długo już jest), to trochę zaoszczędzicie. A w ogóle mając legitymację studencką piwo jest taniej, w innych pubach też tak raczej jest, że z legitymacją piwo taniej np. w Ścianie.
A w Carpe Diem w poniedziałki ( w promocji) duża warka za 2,90, środy 3,50.
Ps. Żeby nie było czytajcie pierwsze zdanie z przymrużeniem oka.
Do Ściany to ja mam kartę stałego klienta Pierwsze piwo za pół ceny, dziesiąte gratis Tomeis, czyżbyś mieszkał w okolicy, czy może studiujesz na AE?
Może i mnie uda się wybrać na kolejny zlot. Termin w sumie obojętny.
Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam na czas studiów też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2008-04-30 14:58:35)
Ja tam nie wiem co się zwykle wyprawia na zlotach, ale co do taniego piwa, to jednak piwo ze sklepu + zaułek jakiejś ciemnej uliczki i będzie Git(s)
W 3 poziomach jest promocja, że do 3 piw dają 2 piwa takie same / trzeba kupić przed 17.00, jeśli się nic nie zmieniło/ , więc jeśli promocja będzie jeszcze trwała ( a długo już jest), to trochę zaoszczędzicie. A w ogóle mając legitymację studencką piwo jest taniej, w innych pubach też tak raczej jest, że z legitymacją piwo taniej np. w Ścianie.
A w Carpe Diem w poniedziałki ( w promocji) duża warka za 2,90, środy 3,50.
Ps. Żeby nie było czytajcie pierwsze zdanie z przymrużeniem oka.
Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.
No proszę, kolega z Uczelni:D
Jeśli będzie dużo osób to moim zdaniem odpada Carpe Diem. Ściana - jakoś nie lubię tej atmosfery i chyba są tam tylko darty. Trzy poziomy - ach, uwielbiam tą promocję;), mają Lech i Tyskie cena 5zł, taniej oczywiście z legitką, klub ma wewnętrzny ogródek +. Jest jeszcze Arkada już stricte na AE, mają bilard, darty i piłkarzyki. Do tego w pobliżu ae jest karfur, nazar-kebab i pizzernia seveneleven jakby ktoś zgłodniał miedzy x a x+1 browarem.
hmmm Więc pora byłaby zdecydować się na jakis lokal i na jakąś datę najlepiej chyba w drugiej połowie czerwca tak po 15 myślę że większości by pasowało:) Ja się dostosuję zresztą
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Ja jestem zdecydowanie za terminem zaraz przed Porytkonem, bo w razie czego można by kontynuować o ile się wybieracie. ;]
ludzie przeciez ładna jest pogoda to nie musimy w barach siedzieć
alco ze sklepu i do parku pójdziemy.. wszystko tanio wyjdzie a klimat bedzie podobny?
ps. ja byłbym za piciem wódki kto za?: D
No wybacz, ale na dworze to jak się napijemy z Tobą wódki to całkiem przypadkowa policja wlepi nam podwójny mandat. (Chyba, że wiek masz zaniżony.) Więc mimo wszystko jestem za barem.
hehe kolega cupek młody, wiec nie dziwne, ze takie pomysły...ja co do picia na swiezym powietrzu nic nie mam, tylko wolałbym jednak piwka nie wódke...
Ale miejsce i czas jak narazie są mi obojętne, tzn nie wiem jakie bede mial plany, wiec jak ustalicie coś to sie potem odniose do tego
jeszcze pare dni i pelnoletni bede. wiec okej:)
zaproponowałem tylko możliwość picia w parku ze względu na mniejsza ilosc funduszy..
bo to jest oczywiste ze lepiej pije sie w barze
Ostatnio edytowany przez cupek (2008-05-01 11:22:48)
heh gdyby nie fakt że mój ogródek jest poddawany przebudowie to bym was na ogródek wzięła do mnie i by sie grilla zrobiło no ale niestety ...
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Tomeis napisał:Tak się złożyło, że studiuję na AE i mieszkam też w okolicy , ale w Ścianie byłem tylko 1 czy 2.
No proszę, kolega z Uczelni:D
No proszę, koledzy z uczelni xD Który rok i wydział? Zaraz się okaże, że któryś ze mną na unihoka w piątki chodzi
W Arkadzie jest całkiem przyjemnie, bywam tam nad wyraz często Cóż, piłkarzyki uzależniają
No proszę, koledzy z uczelni xD Który rok i wydział? Zaraz się okaże, że któryś ze mną na unihoka w piątki chodzi
Rok niestety piąty i wydział FiU, a ty pierwszy, drugi czy trzeci?
Ostatnio edytowany przez radziocd (2008-05-01 13:50:55)
Ja piernicze ale z was degeneraci xD
Jasmine napisał:No proszę, koledzy z uczelni xD Który rok i wydział? Zaraz się okaże, że któryś ze mną na unihoka w piątki chodzi
Rok niestety piąty i wydział FiU, a ty pierwszy, drugi czy trzeci?
Drugi, zarządzanie.
Co by offtopa nie robić - termin czerwcowy będzie chyba najodpowiedniejszy. Między egzaminami na pewno znajdzie się trochę czasu.
w arkadzie jest przyjemnie?
Kiepski półbar półklub... Nie lubię takich 'Hybryd'
Dobrze by było jakby bilard był. Byle nie taki drogi jak w FunCity... Tyle że zazwyczaj jak jest tani to odbicie kuli od bandy nie jest zgodne z zasadmi fizyki