Nie jesteś zalogowany.
Ja się przyznaje bez bicia. Nie mam zdjęcia profilowego xD
A tak w ogóle. Grupa na fb powinna być otwarta, bo na forum też każdy ma wstęp(wystarczy się zalogowac). Każdy może się zapowiedzieć. A my raczej nikomu nikogo nie pogonimy:)
tak to ta grupa link to ten http://www.facebook.com/groups/AnimeSielsia
Tak na razie 27 godzina do ustalenia miasto Katowice w planach.
Mało efektowna grupa? No wiesz na forum tu taj jesteśmy od kilku lat. Grupę na face mamy od miesiąca. I nie chodzi mi o wypromowanie jej żeby było jak najwięcej osób tylko jak najwięcej osób które przychodzą na zloty, gadają z nami w realu i się spotykają. Paczka na face ma bardziej zrobić naszą paczkę Anime w rzeczywistości a nie wirtualnie. No ale to tylko moje zdanie.
Zdecydowanie masz rację. Chcemy, aby jak najwięcej osób przychodziło na zloty. Ale pytanie: Czy ta grupa jest przeznaczona tylko dla osób z Ansi. Czy dla wszystkich ze Śląska, niekoniecznie tutaj zaglądających?
Z drugiej strony, gdyby grupa była otwarta. To pewnie duża część osób, by dołączyła i o niej zapomniała. Na zasadzie "O grupa Anime ze Śląska, a co mi tam dołączę ( im więcej grup w moim profilu tym lepiej)"
@Robson, chyba nie gryziemy, nie? Mogą se ludzie spoza ANSI przychodzić, jak chcą. Btw., przecież na spotkaniach prawie w ogóle nie gadamy o sprawach Anisub, tj. tłumaczeniu, nazi itp. Nie mówię, że wcale nie, ale na pewno nie jest to temat pierwszoplanowy .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
NO pewnie, że nie gryziemy:) I to prawda że mało gadamy, o ansi, o anime.
Jak tak troszkę pomyślałem, to nie ma to dużego znaczenia czy grupa zamknięta czy nie.;)
Uświadomcie mnie tylko czy ktoś z poza grupy może widzieć posty jakie piszemy?
tak to ta grupa link to ten http://www.facebook.com/groups/AnimeSielsia
Tak na razie 27 godzina do ustalenia miasto Katowice w planach.
Mało efektowna grupa? No wiesz na forum tu taj jesteśmy od kilku lat. Grupę na face mamy od miesiąca. I nie chodzi mi o wypromowanie jej żeby było jak najwięcej osób tylko jak najwięcej osób które przychodzą na zloty, gadają z nami w realu i się spotykają. Paczka na face ma bardziej zrobić naszą paczkę Anime w rzeczywistości a nie wirtualnie. No ale to tylko moje zdanie.
Na tę chwilę, też się piszę na 27.
No więc dołączam do grupy na fejsie zdjecie mam z facetem swoim. 27 też się piszę bo tak jak wspominałam wstepnie mam wolne w tym dniu
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Mnie na fb chyba łatwo rozpoznać, taka długaśna nazwa i zdjęcie w białej spódniczce : DD
Ja się jak najbardziej pisze : D
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Też dorzuciłam się do grupy, nie wiem czy uda mi się wpaść na spotkanie, ale dołożę wszelkich starań
Nie mam pojęcia jak inaczej opisać swój profil, żeby był rozpoznawalny, więc... Mam w środku nazwy nicka, który powstał na podstawie mojego imienia i pierwsze litery są takie same.
Jeśli troluję - robię to nieświadomie, wybacz.
Mam wrażenie, że nasze "typowe" zloty mogą się wymknąć spod kontroli biorą pod uwagę jak szybko przybywa członków na FB. Dodam, że te, na których było >20 osób kończyły się zamkniętymi grupkami i wychodziło to tak trochę sucho.
Barti, mam wrażenie, że o to chodziło autorowi grupy.
Mnie tam pasowało, jak było. Ale nie ja tu rządzę, I just follow the instructions...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
zobaczymy i pogadamy jak się spikniemy tego 27 na zlocie. zobaczy się kto przyjdzie czy ktoś nowy dojdzie itp
No proszę... udało mi się namówić Sajdaka, żeby po latach absencji się zjawił
Zdecydowanie masz rację. Chcemy, aby jak najwięcej osób przychodziło na zloty. Ale pytanie: Czy ta grupa jest przeznaczona tylko dla osób z Ansi. Czy dla wszystkich ze Śląska, niekoniecznie tutaj zaglądających?
Z drugiej strony, gdyby grupa była otwarta. To pewnie duża część osób, by dołączyła i o niej zapomniała. Na zasadzie "O grupa Anime ze Śląska, a co mi tam dołączę ( im więcej grup w moim profilu tym lepiej)"
Szczerze to ja na zloty przychodzę bo to są właśnie ludzie z ANSI.
Ostatnio edytowany przez Barti (2013-04-07 16:26:45)
O to super jak by sajdak tez wpadł
Jak będę miał wolne to będę jak nie to cóż nie będę zaczyna się robić ciepło, sezon w gastronomi pracy od zajoba tym bardziej w sobotę
http://us.edu.pl/dzien-kultury-japonii
JUTRO JEST. Ja będę jeszcze jacyś chętni?
To jak, sobota? Piszcie, kto będzie. I pomyślimy, czy dać znać tym z FB czy nie.
Ja + znajomy. W sobotę pracuję do 13. Sobotę mam wolną.
Ja odpadam. W sobotę pracuję. Co do znajomego... nie wiem.
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-26 14:46:27)
Ja będę, ale nie wiem dokładnie o której. Myślę, że najpóźniej o 18 bym dołączył
Na tę chwilę, też się piszę na 27.
No proszę... udało mi się namówić Sajdaka, żeby po latach absencji się zjawił
Bez zmian.