Nie jesteś zalogowany.
hmhm to jednak nie jest movie a moze ktos wie kiedy wyjdzie ?? czy wogule wyjdzie ??
Jak poszukasz to coś znajdziesz na ten temat. Planowane jest wypuszczenie tej serii w kwietniu. tu masz więcej informacji
Mu chodziło o film raczej. W mojej wcześniejszej wypowiedzi chyba znalazł już odpowiedz.
A co do kwietniowych premier to przeglądając kalendarz na AniDB, to w sumie fajerwerków nie widać(oprócz TC).
Może fajne będzie TOKKO, Kiba i może Soul Link. Oby było coś ciekawego.
TC to mogłoby dla mnie już się nie ukazywać. Mocno przeciętne anime. A na Tokko spoglądam z nadzieją. Bądź co bądź to ekranizacja mangi pana Tohru Fujisawy. Dla niekumatych - facet co stworzył GTO.
A kolejnym hack'u to szanowny pan zapomniał?
A kolejnym hack'u to szanowny pan zapomniaĹ?
AleĹ mi niespodziankÄ zrobiĹa!!! PrzegapiĹem to w zapowiedziach
A tak ma być kontynuacja .hack//Roots też w kwietniu.
Faktycznie o hack'u zapomniaĹem.
Zobaczymy jak to bÄdzie w koĹcu kwiecieĹ juĹź nie dĹugo.
dzimbo napisał:A co do kwietniowych premier to przeglądając kalendarz na AniDB, to w sumie fajerwerków nie widać(oprócz TC).
Może fajne będzie TOKKO, Kiba i może Soul Link. Oby było coś ciekawego.TC to mogłoby dla mnie już się nie ukazywać. Mocno przeciętne anime. A na Tokko spoglądam z nadzieją. Bądź co bądź to ekranizacja mangi pana Tohru Fujisawy. Dla niekumatych - facet co stworzył GTO.
A kolejnym hack'u to szanowny pan zapomniał?
Dobrze ze To nie Ty decydujesz czy to anime wyjdzie w Kwietniu czy nie..
Ja Na TC czekam, raczej jak znam życie zassam pod koniec pazdziernika i lukne sobie odrazu cały 2 sezon i później 3 sezon. tak samo z Bleach poczekam do kolejnego podwójnego odcinka... jeszcze Naruto
Ale i Tak najbardziej czekam na
FULLMETAL ALCHEMIST OVA :-) Jak 4 odcinkowe bedzie tak samo dobre jak Rurouni Kenshin OVA od TV to juz nie moge sie doczekac :-)
noo... ja też na 2 sezon czekam ale nie wytrzymałbym z ciekawości do końca października - będę oglądał na bieżąco (bo chyba ktoś będzie robił napisy, co nie :>)
Ja mam nadzieje tłumaczyć, ale speed suby to na pewno nie będą.
Właśnie się ukazał RAW Tsubasa Chronicle Movie http://bt.saiyaman.info/details.php?id=1827
teraz czekac trzeba na polskie suby bo japonskiego nie znam albo trzeba czekac jak jakas grupa wyda ten film wtedy obejrze sobie to po ang :D