Nie jesteś zalogowany.
Batch będzie. Co do drugiej serii... ja nawet pierwszej do końca nie obejrzałem przez to, że Shinsen się z tłumaczeniem obijało i ich licencja spotkała. Bierz się, bierz, nie mam nic przeciwko.
Torek do 17 epka Gintamy.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-04-21 06:55:21)
a gdzie można dorwać epki od 1-14
a gdzie można dorwać epki od 1-14
Idź na anfo i poszukaj w temacie o megaupload, bo akurat pierwszych 14 epków jest tam. Po 24 będzie zbiorczy torrent.
Krótkie pytanko:
Obiecany BATCH Gintamy będzie epków 1-24 czy 10-24?
...
Jeszcze inne, krótkie, wkurzające pytanie:
Czy 1 EP Blue Drop będzie "rerelased" tak, żeby v2 pasowała kodekiem/rozmiarem/kontenerem/etc do 2 i 3?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, będzie wersja 2. Jeśli ktoś zapyta o to jeszcze raz, to mnie coś trafi ^^
Mega zbiorczy torek Gintamy 1-20. Miało być 1-24, ale z pewnych przyczyn będzie tak. Więcej tego typu zbiorczych torrentów do tego anime nie przewiduję, żeby było jasne
Seed pojawi się za jakieś 30 minut. Jeśli ktoś ma jakieś epki, ale nie ma wszystkich, zapraszam, by się podłączył, seedując to, co już ma. Bo powiem od razu - seedowanie potrwa ^^
Czy w tej paczce [1-20] odcinki 1-9 są jeszcze ze starej paczki, czy wnieśliście jakieś zmiany?
Żadnych zmian nie było. Wszystko po staremu. Ale patche do co niektórych epków się szukują. Do 1-5 na pewno i do 16, ale to jeszcze nie teraz.
może ktos mi pomóc bo nie moge pobrać w azureusie sie nie moglem połączyć to zaczołem ściągać utorrentem i sie połączyłem ale po chwili wyskoczyło mi coś że zablokowano dostęp i sie nie mogę za nic połączyć by ściąnąć
może ktos mi pomóc bo nie moge pobrać w azureusie sie nie moglem połączyć to zaczołem ściągać utorrentem i sie połączyłem ale po chwili wyskoczyło mi coś że zablokowano dostęp i sie nie mogę za nic połączyć by ściąnąć
Łoo, toś dowalił, stary.
Jeszcze raz i na spokojnie, bo nie idzie zrozumieć.
Nikt nie powinien mieć problemów z pobraniem. Są dwa trackery, jest obsługa DHT. Utorrent radzi sobie wyśmienicie. Widocznie sam coś poblokowałeś, bo peery ciągną aż miło.
Też początkowo miałem problem z połączeniem się z kimkolwiek, ale pomogła zmiana portu na "wyższy" w ustawieniach programu.
PS. Jak śćiągnę całość, masz z mojej strony pewnego seeda, ~bodzio. W końcu się doczekałem.
...
Jeśli u was jest tak gorąco jak u mnie, a nie macie WIATRAKA, lepiej nie idźcie go kupować. Bo może wam się przytrafić to, co Ginowi.
Gintama 21
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-05-12 15:23:16)