Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Kisiel - ja cię zrozumiałem i to dobrze:D Tylko teraz powiedz mi jedno: po co bawić się w: ASS-> MDVD -> FPS -> przesunięcie -> ASS -> style, jak można po prostu przesunąć ASS o dany czas. FPS w takim przypadku ci nie zniszczy czasówki, nawet jak będziesz miał i 399.874. xD
To dla laików Aegisuba i podobnych
Dla tych co ubóstwiają SE [w sumie za co?] a pod aegi mdvd raczej się nie da.
Niemniej format mdvd od jakiegoś czasu zmieniam na mpl2, srt lub ass.
Mhm, laików, tylko po co utrudniać sobie życie? xD Wiem, taka natura człowieka.:D
Mhm, laików, tylko po co utrudniać sobie życie? xD Wiem, taka natura człowieka.:D
mnie się nie pytaj.
Dlatego zresztą piszę przykładami bo tutoriale są na forum [ard'a i innych] ale mało kto z nich korzysta. Ponoć przykłady lepiej trafiają do ludzi Jeszcze może takie ze screenami XD
to by się przydało na tuts.pl - tutek o robieniu dobrych tutków
Reasumując: Co w końcu jest nie tak z subami pod grupę Shinsen-Corp, i jak to naprawić?
Reasumując: Co w końcu jest nie tak z subami pod grupę Shinsen-Corp, i jak to naprawić?
Odpowiedź: Wszystko z nimi w porządku. Specjalnie ściągłem jeden odcinek od Shinsen-Corp. Sub w ASS pasuje i to bez żadnego przesuwania, po prostu odpalasz i oglądasz. W przypadku mDVD, jeśli oglądasz na SE to po prostu zmieniasz FPS napisów na 25 (jeśli jest to MKV, jeśli nie, to nic nie robisz) i po sprawie. Ale patrząc na to co tu się działo, że FPS ma wpływ na napisy w formacie czasowym, to po prostu ręce opadają.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2007-12-22 15:15:11)
Strony Poprzednia 1 2