Nie jesteś zalogowany.
Słuchajcie ostatnio sobie zessałem anime pt Hanazakari no Kimitachi e - Live Action i po prostu jestem w szoku!!![respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt]
TAK GENIALNEGO ANIME DAWNO NIE WIDZIAŁEM A JUŻ ZWŁASZCZA LIVE ACTION - bo to moje pierwsze takie:) naprawdę GORĄCO POLECAM NO MADA FAKA![okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
Tak mi ciepło w oczy było na końcu[placze][placze][placze][placze]
Anyway... czy ktoś zna równie dobre bądź lepsze anime LIVE ACTION bo mam zajawke a nie wiem co jest dobre. Plx wypowiedzcie się!!
I love spaghetti but I got shhit on it!
ahh i jeszcze jedno bo anime o którym wspomniałem kończy się tak jak by miała wyjść druga seria... wie ktoś coś na ten temat?
DearS tak sie trochę dziko kończy ale nie słyszałem żeby była wersja Live Action
LIVE ACTION to kolejny krok animaniaka Co prawda aktorzy grają sztucznie, bo taka jest też i sztuka aktorska w Azji. Liczy się bardziej FABUŁA, aniżeli GRA AKTRORSKA. A skoro prosiłeś o inne tytuły to polecam:
- [Mishicorp-SARS]_Deathnote_Movie_-_1_[Live-Action][XVID][6DCF4027].avi
- [J4V-SkewedS]_Jigoku_Shoujo_Live_Action_05_[2D6D66D4].mp4
Napewno nie rozczarujesz się.
Kiedy obejrzałem całe Initial D i dowiedziałem się, że jest LA, to od razu zassałem z netu z nadzieją, że będzie to tak samo uber jak anime, ale jak to włączyłem, to po dzień dzisiejszy dostaję ciarek, jak o tym pomyślę. Ten film był tak kiepski, że głowa mała. Osobiście nie oglądałem, ale podobno LA Prince of Tennis i GTO, również są tego samego pokroju, więc nie polecam. Ale to moje osobiste zdanie.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-12-16 02:13:15)
Kiedy obejrzałem całe Initial D i dowiedziałem się, że jest LA, to od razu zassałem z netu z nadzieją, że będzie to tak samo uber jak anime, ale jak to włączyłem, to po dzień dzisiejszy dostaję ciarek, jak o tym pomyślę.
Wytrzymałeś całe? 3 razy podchodzilem do tego i moj rekord to 17 minut . Moze to ten chinski jezyk mnie tak boli, ale ogolnie zenada.
Odradzam oglądanie GTO. Sam nie wiem, co komentatorzy napisów widzą w tej dramie. Do anime się nie umywa.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2007-12-16 03:33:04)
no mogę polecić 3 dobre live action
- You're Under Arrest
- Momo [brzoskwinia]
- lol tytułu nie pamiętam niech mnie ktoś naprowadzi - anime bardzo podobne do ouran, czyt. niezamożna dziewczyna dostaje sie do elitarnej szkoły.
No Initial D live Action nie polecam sam zdołałem obejrzeć całe dopiero za trzecim podejściem. A w między czasie zastanawiałem się czy nie obejrzeć go bez dźwięku :D bo za chiński "delikatnie" mówiąc nie przepadam.
Z całą pewnością warte obejrzenia jest Death Note Live Action mi osobiście się podobało
~iglasty gdzie mogę znaleźć to "Hanazakari no Kimitachi e - Live Action" bo szukałem po necie i nie znalazłem :/
Wytrzymałem dziesięć minut. xD Ale i tak było ostro. ^^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-12-16 10:54:25)
michal777 tu masz torrenty http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_50354.htm
btw. co sądzicie o L-A NANA ?
Właśnie słyszałam, że NANA LA jest wybitnie dobra i co ważniejsze wierna serii anime. Widziałam nawet parę screenów z filmu i muszę przyznać, że charakteryzacja nie jest naciągana i niektórzy bohaterowie na serio wyglądają jak z mangi lub też serii wyjęci XD
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Tu znajdziesz Hanarazaki:
Fansub TV
to anime naprawde gorąco polecam... sikałem jak na School rumble:D
I szukam ALA o podobnej tematyce:) komedia szkolna z romasikiem - bo z takich najłatwiej zrobić live action a jeżeli ten element nie stanowi problemu (bo np zrób live action pokemonów:D) to twórcy skupiają się na całej reszcie i naprawde jest GENIALNE!!!
no i ładne dziewczyny są[szpan][szpan][szpan](PRAWDZIWE[hehe][hehe])
Ostatnio edytowany przez iglasty (2007-12-16 11:34:10)
- lol tytułu nie pamiętam niech mnie ktoś naprowadzi - anime bardzo podobne do ouran, czyt. niezamożna dziewczyna dostaje sie do elitarnej szkoły.
Zapewne Hana Yori Dango.
LIVE ACTION to kolejny krok animaniaka Co prawda aktorzy grają sztucznie, bo taka jest też i sztuka aktorska w Azji. Liczy się bardziej FABUŁA, aniżeli GRA AKTRORSKA.
A ja myślałem, że ostrożniejsze dozowanie tytułów aż do zaprzestania sięgania po ten gatunek poza sporadycznymi przypadkami.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-12-16 15:44:44)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dzięki za linki chyba się skuszę i obejrzę
Shinobu, dla mnie bylo lepsze niz anime
Kisiel napisał:- lol tytułu nie pamiętam niech mnie ktoś naprowadzi - anime bardzo podobne do ouran, czyt. niezamożna dziewczyna dostaje sie do elitarnej szkoły.
Zapewne Hana Yori Dango.
Dokładnie! Dzięki, Winged. Powyższy tytuł jest dobry.
i oczywiście wcześniejsze 2 podane przeze mnie.
Z całą pewnością warte obejrzenia jest Death Note Live Action mi osobiście się podobało
z której strony? Ja bym powiedziałbym, że dla fanatyków, zero klimatu serii anime [no może prócz Ryuuk'a który jest identyczny].
Film tak nudny, że oglądałem na tury a to i tak zmuszając się.
no ja sobie obejrzałem własnie 20 minut 1 epa Nodame Cantable Live Action... ale jakoś mnie nie zachwyca... czy znacie coś tematyki szkolnej+komedia+romasik???
Ostatnio edytowany przez iglasty (2007-12-16 15:15:59)
no dobra obejrzałem jeszcze drugi ep i nie jest wcale taki zły[kombinuje]