Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
Jaka nowa? GTW jest tylko jedna, tylko że... nie istnieje
No to można im wrzucać dowoli.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Suchy napisał:songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
No nie wiem W końcu GTW teraz już otwarcie TW
najbardziej zapadł mi w pamięci tekst Henataimastera: "ja zawszę piszę na temat, mianowicie, kreska w Haruhi była bardzo piękna"
Nie no te teksty są nie do podrobienia Aż szkoda
- przeniesienie ANSI
- zmiana we władzach
- nagonka na napisy własnej roboty
- wprowadzenie kilku fajnych tytułów anime na polski rynek
- kilka udanych konwentów
- a na minus czasami denerwujące błędy na nowym serwie ale kiedyś powinny zniknąć>taka chociaż mam nadzieje<
cytat który mi sie spodobał
...ogalda tego tasiemca kilka miliardow ludzi...
spodobała mi sie liczba oglądających tego tasiemca
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2007-12-29 03:45:34)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
serwis:
-Napisy.org
-przenoszenie na nowy serwer
-zmiana w prowadzeniu serwisu
-nowi "Moderatorzy"
To chyba tyle z ANSI. A co do tych user'ów i postów to nieraz ryczałem ze śmiechu gdy ktoś coś napisał, więc było tego sporo.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
GTW nie w sensie grupy fansuberskiej, tylko skrot od tych ktorzy dzierza berlo ;]
Aha przypomnialo mi sie jeszcze cos... To chyba w tym roku powstal kanal IRC, prawda?
Tylko, że to jedno i to samo
Go To Work nie jest złe, ale patrząc na nazwę, to nie chciałbym się zespolić xD.
@Songoku - chyba tak, w sumie to też było wydarzenie xD.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2007-12-29 15:07:26)
Tylko, że to jedno i to samo
W sumie fakt, zapomnialem, ze wasze ohydne macki dosiegly nawet tego serwisu
Mi jakoś specjalnie zapadł pamięć post w temacie i sporze który format napisów jest lepszy ass mDVD czy TMP brzmiący mniej więcej tak:
[cytuj]A jeśli mam txt? [/quote] kto pamięta to wie o co chodzi
Albo spamera roku ... otrzymalem w ciagu kilku minut 133 wiadomości >.<
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0424f638392c237.html][/URL]
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2007-12-29 15:25:01)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Winged napisał:Suchy napisał:songoku napisał:Afera z napisami i nowa GTW na ANSI
No nie wiem W końcu GTW teraz już otwarcie TW
Grozisz mi?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tylko ostrzegamy
Przypadki chodzą po ludziach.
Możesz przecież nagle dostać wylewu
Tylko ostrzegamy
Możesz przecież nagle dostać wylewu
Albo zawału serca albo może ci sie przytrafić jakiś przykry i niestety śmiertelny wypadek...uważaj...GTW zdjęcia już ma...jeszcze nazwisko i...
Suchy napisał:Tylko ostrzegamy
Możesz przecież nagle dostać wylewuAlbo zawału serca albo może ci sie przytrafić jakiś przykry i niestety śmiertelny wypadek...uważaj...GTW zdjęcia już ma...jeszcze nazwisko i...
O, przypomniałeś mi zajebisty post Wingeda na temat własnego nazwiska, uśmiałem się wtedy po pachy. Zaraz spróbuję znaleźć, może to z tego roku.
Edit:
O, jest:
Dobre, ~Freeman. Pamiętam, jak poszedłem odebrać niedawno indeks do dziekanatu i nasza jakże "przemiła" pani wskazuje mi pulkę z taką quasi-skrzyneczką, gdzie indeksy całej grupy są ładnie poukładane. Tak patrzę, mimo że ładnie i równo stały, to jakoś chaotycznie, nie mogłem odgadnąć klucza, który zaważył na takim, a nie innym uporządkowaniu. Po 5 minutach byłem już zlany potem, ale w końcu wydukałem:
- przepraszam, czy te indeksy są poukładane alfabetycznie?
Ona wstaje, biegnie i krzyczy:
- a jak niby mają być?! Nazwisko?
~Winged wtedy odpowiada: Kaczyński Wojciech, proszę pani. (nazwiska człowiek nie wybiera )
Ona się pochyla nad skrzyneczką i grzebie, a po chwili:
- no alfabetycznie, według imienia.
Zacząłem się śmiać dopiero po wyjściu. Było strasznie (najgorsza moja wizyta w dziekanacie), wiec nie ma co się z biednych pierwszoroczniaków śmiać, bo widzę, że już co poniektórzy pozapominali jak to jest. . Wam już pracy nie zabierzemy.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-29 18:32:40)
"Skazany na zajebistość"
Podsumowanie: Byłem jeszcze fajniejszy niż w 2006
Ja zmądrzałem;P
Skompletowanie serialu GITS (2-gi sezon). Udany wysyp anime na polski rynek. Przeprowadzka ANSI oraz afera z napisami.
Posty roku? Mam dwa typy: pierwszy to post Freemana w temacie "Mój pierwszy raz". Drugi to odpowiedź Obiwanashinobiego na post Tomaxxx w temacie o "Melancholy of Haruhi Suzumiya": "Freestyle jakiś. Charakterystyczne dla tego forumowicza nadużywanie entera owocuje unikalną formą poetycką." Zawsze mam zwałę z tego tekstu A teraz najgłupszy post chyba w całej historii Ansi (autorstwa Tomaxxx): "BAN dla tych piszących nie temat.Wszystkich bez wyjątku z wyjątkiem mnie.Bo ja nie zacząłem offtopu a inni zaczęli.Mój pierwszy post był opinią na temat zresztą wiele następnych też".
Pamiętam to. Komentarze toma powinno sie zebrać do kupy i wydać w formie albumu(przypisów pewnie byłoby od groma).
Widoczna po dzień dzisiejszy jest zmiana moderacji, która jest o tyle znacząca, iż zwiększyła sie liczba tematów z serii: "nie umiem używać opcji szukaj". Nawet bana od czasu do czasu można zobaczyć. Migracje na nowy server i zmasowane ataki mareczka na pewno na długo zapadną w naszej pamięci. Zauważcie, że zwiększyła nam sie liczba pań, które aktywnie uczestniczą w życiu forum. Dużo więcej ludzi zna sie również z 'reala', wyrośl nam fan-club Haruhi i fanów Higurashi oraz pojawiło sie paru heretyków i bojowników o wiarę. Zaostrzył sie też dowcip co poniektórych:-D
i tak największym echem przeszła "TWOJA STARA"
przebijcie to!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna