Nie jesteś zalogowany.
Serdecznie zapraszamy na zupełnie nową edycje strony Animana, nowy wygląd, więcej anime, zobacz już teraz nie będziesz żałował!! Jeżeli jesteś fanem Anime i Mangi musisz na nią wejść !! Teraz!! KLIKNIJ TU!!!!!!!!!!!
Wymaga rejestracji? Eeeee, nie dziękuję.
Wymaga rejestracji? Eeeee, nie dziękuję.
Nasz klient nasz pan, już zdjęta ;]
na jakiś czas ...
wzmagana pewna ilość postów by cos sciagnąć?? eeee nie dziękuje
To powinniście dać na rejestracje;)
Ostatnio edytowany przez khadzad (2008-01-12 21:43:36)
jakich postów ? nic takiego niema i już nie bajeruj ... rozumiem jak bym to umieścił to w downloadzie od tego, ale jak to są zwykle posty to...
ajć rzeczywiscie...na poczatku myslalem ze to ze nic tam nie ma i pisze o tworzeniu tematu znaczy ze musze napisac posty...to znaczy jedno...pustki...a to znaczy ze...dno xD
dziękuje tobie bardzo (dwie osoby uploadują i to są swoje linki) ciekawe jak ty byś zrobił ?? chyba po roku z wygaśniętymi linkami byś otworzył by nie było pustek
Edit. Sorry chyba ze masz duży upload
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-12 21:51:18)
dziękuje tobie bardzo (dwie osoby uploadują i to są swoje linki) ciekawe jak ty byś zrobił ?? chyba po roku z wygaśniętymi linkami byś otworzył by nie było pustek
Edit. Sorry chyba ze masz duży upload
Zzainwestowałbym w serwer:/
to podaj mi jakiś serwer o pojemności gdzieś minimum 100 GB w przystępnej cenie to zobaczę...
to podaj mi jakiś serwer o pojemności gdzieś minimum 100 GB w przystępnej cenie to zobaczę...
Bez serwera nie ma sensu tworzyć takiej strony:/ nie masz kasy na serwer?? nie baw sie w robienie strony z downloadem
to podaj mi ile stron jest z własnym serwerem na download z chęcią wysłucham (i czy większość nie jest czasem płatna ?)
To poprostu moje zdanie.
Dla mnie to czysty bezsens i napewno nie sciagałbym z rapida...nie mam konta premium i mi sie to absolutnie nie kalkuluje(szczególnie ze odcinki sa podzielone)
to rozumiem ze nie zadowolenie przez upload. No ok to możemy dojść do porozumienia to jaki serwer tobie by odpowiadał ? I jeszcze jaki format bo zaraz zostanę zlinczowany za to ze w AVI lub innym
Serwer na dreamhoscie np. Cena bardzo przystępna, parametry kapitalne.
Serwer na dreamhoscie np. Cena bardzo przystępna, parametry kapitalne.
Wielkie dzięki gracol. Możliwe ze wykupimy to 500 GB
Dla mnie to czysty bezsens i napewno nie sciagałbym z rapida...nie mam konta premium i mi sie to absolutnie nie kalkuluje(szczególnie ze odcinki sa podzielone)
Zawsze istnieje przeglądarka która przy odświerzaniu może zmieniać ci ip. Więc rapid nie robi ci wielkiej różnicy.
Zawsze istnieje przeglądarka która przy odświerzaniu może zmieniać ci ip. Więc rapid nie robi ci wielkiej różnicy.
dokładnie zwyczajny 'torpark' taka nieco inna wersja ff i jazda [; ale to nie temat o tym...
Jedyne co rzuciło mi się w oczy to baner ze słowem "klikałby" to się na pewno pisze razem...
Tommy napisał:Zawsze istnieje przeglądarka która przy odświerzaniu może zmieniać ci ip. Więc rapid nie robi ci wielkiej różnicy.
dokładnie zwyczajny 'torpark' taka nieco inna wersja ff i jazda [; ale to nie temat o tym...
Jedyne co rzuciło mi się w oczy to baner ze słowem "klikałby" to się na pewno pisze razem...
Tu jednie mogę powiedzieć "A nie rzuca się w oczy ??[roftl]" z tym to do Raziela on ten baner załatwiał, ale jak widać ten kto to robił wiedział jak zwrócić wzrok użytkownika
Pozdrawiam Zmora i zapraszam na stronę
PS. jak ktoś może nas wspomóc swoim błogosławionym łączem, to niech się nie powstrzymuje ::P
Ostatnio edytowany przez zmora150 (2008-01-13 01:09:28)
Przydałby sie jakis spis przed rejestracją, ja np szukam tylko najlepszej jakości i tylko softsubów/rawów, zarejestruje sie na twoja strone i co? I spotka mnie zawód - wszystko hard albo kiepska jakosc...