Nie jesteś zalogowany.
No fakt, jest to jedna z najlepszych obecnie emitowanych serii, i to właśnie głównie dzięki Horo (z postaci w obecnie emitowanych seriach jedynie Shanę i Tomoyo bardziej lubię:D).
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … t&aid=5406
tu jest 7 ep od Ayako i kilku innych grup, wg tego co widzę na anidb to będzie też inny 7 ep który obecnie jeszcze nie został wydany
będzie jako special 30.05.08
A tu jest torrent do odcinka 7:
a pytanie do osób co juz ten 7-my widziały.....czy jest on związany fabularnie z główną akcją, czy to po prostu taki filler ?
z tego co ja słyszałem to odcinek 7 będzie wydany na dvd formie jakiegoś specjala A co do tego 7 odcinka to on jest 8
Ja kiedyś ściągnąłem od bss 07 i to było to samo co 8 od bss, więc chyba tego 7 nie ma naprawdę/
Może ktoś porówna ten 07 z 8 i 9 epkiem?
przecież było info, że 7 epek pojawi się na dvd tylko, więc skąd on niby miałby teraz być?
[cytuj]There is no 7, 7 is a dvd3 only release that will be available sometime in may; there is no relation between it and 8.[/quote] I wszytko chyba jasne
Ale to chyba coś jest nie tak!
Jak można dawać serię bez jednego odcinka?
Brak logiki.
A, odc 7 i odc 8 mają taka sama treść, obejrzałem.
To naprawdę jakaś głupota.
No nie jest to głupie. Taka zachęta do kupna wydania dvd.
Nie, no jasne, zachęta...
Srutututu...
Tak patrząc, to zaraz wytną np. z xxxholic S2 kilka odcinków i powiedzą, że na dvd można sobie zobaczyć.
Polityka idiotyzmów.
To też tak, jakby w filmie brakowało sceny i..."na dvd jest ona...".
I nie chodzi o jakieś sceny wycięte, nie, np. bitwa.
Brak słów.
Tak poza tym, to będzie 6 dvd, a więc na dvd nr 3, pod koniec maja 2008 będzie ten 7.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2008-03-13 12:35:38)
Praktyka jak najbardziej dobra. Przynajmniej odrobinkę zwiększy ludziom tworzącym to anime wpływy, bo piraci nie puszczą tego w eter (jeszcze). Tylko poczekać, jak ta praktyka się przyjmie
dziwna ta polityka i żeby sie nie przyjęła bo jakoś to dziwnie tak skakać po tych odcinkach
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
yo, zdradzę wam sekret
niema tu żadnej dziwnej polityki, zadnego skakania po odcinkach itd, jest to tylko i wyłącznie błąd osoby która udostępniała torrenty.
na torrencie są odcinki 1,2,3,4,5,6,8,9,10,11 i 12 ale w rzeczywistości są to 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 takie przynajmniej są od grupy BSS a na emule zassałem też 12 epów od tej samej grupy i epy są w normalnej kolejności
dowód ?? oto i on
1 Wolf and Best Clothes
2 Wolf and Distant Past
3 Wolf and Business Sense
4 Wolf and Helpless Partner
5 Wolf and Lover`s Quarrel
6 Wolf and Silent Farewell
7 Wolf and Adjusted Scales - ten jest jako 8
8 Wolf and Shepherd`s Lambs - ten jest jako 9
9 Wolf and Spiralling Conspiracy - ten jest jako 10
10 Wolf and the Greatest Secret Plan - ten jest jako 11
11 Wolf and a Group of Youngsters - ten jest jako 12
12 Wolf and a New Departure - do tego odcinka niema tłumaczenia polskiego
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … t&aid=5406 tu można zassać na emule
na torrentah epy są źle nazwane i prawdziwego 12 epka nie znalazłem
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-03-29 19:11:32)
skąd się biorą tacy ludzie...
7 odcinek NIE został wyemitowany w japońskiej TV...
jak ktoś ma jakieś wątpliwości, to niech zobaczy na oficjalnej stronie...
to, że ktoś źle dodał epy na anidb, to żaden dowód... linki emule mają to do siebie, że plik można nazwać jak się chce...
FAiM, nie wiem jak ty ale ja nie oglądam japońskiej TV, ale wiem co mam na kompie
podałem tytuły odcinków aby tacy jak Ty zajarzyli że to anime ma 12 epów a nie 11, poza tym ślepy nie jestem i wiem co mam na kompie a mam ich 12, obejrzałem to anime całe i niemam ani jednego epa który się powtarza. Anime ma 12 odcinków, jarzy ktoś ?? Dwanaście
tak przy okazji, ten kto udostępniał torrenty pomylił popełnił błąd
dowodem nie jest nazwa pliku na emule ale TYTUŁ odcinka a tytułów jest dwanaście i każdy jest inny
naprawdę myślicie że to anime zakończy się ze związanym Lawrencem w lesie ?? Żałosne że ktoś tak myśli...
http://www.spicy-wolf.com/anime/story.h … ryThirteen tu jest opisany 13, czyli jest 12 odcinków i będzie trzynasty czyli special,
FAiM, ja nie pisałem że ktoś dodał źle epy na anidb, na anidb są dobrze, na torrentach są źle, na anidb podałem linka aby każdy mógł sobie ściągnąć przez emule w całości poprawne epy, co do tej oficjalnej str. to naliczyłem tam 12 epów a nie 11, policz se jeszcze raz...ten 13 będzie 30 maja, poczytaj se tam dokładniej
Bodzio, skoro nie wiesz co napisałem to przeczytaj a będziesz wiedział
Ostatnio edytowany przez manti (2008-03-29 10:37:07)
niestety ale to co piszą tacy jak Ty, jest mało zrozumiałe... samo przeczytanie nie wystarcza, trzeba mieć w tym doświadczenie...
czy gdzieś napisałem, że seria ta ma 11, czy nawet 12 odcinków? do jasnej ciasnej, ta seria MA 13 odcinków...
właśnie próbujesz udowodnić, że autorzy anime popełniły błąd w numeracji odcinków, ale nic takiego się nie wydarzyło, gdyż jak mówiłem 7 odcinek NIE ZOSTAŁ WYEMITOWANY W TV...
zresztą sam podałeś linka do ostatniego epa, który był wyemitowany w TV...
chcesz po twojemu, to masz:
1 Wolf and Best Clothes
2 Wolf and Distant Past
3 Wolf and Business Sense
4 Wolf and Helpless Partner
5 Wolf and Lover`s Quarrel
6 Wolf and Silent Farewell
7 ---
8 Wolf and Adjusted Scales
9 Wolf and Shepherd`s Lambs
10 Wolf and Spiralling Conspiracy
11 Wolf and the Greatest Secret Plan
12 Wolf and a Group of Youngsters
13 Wolf and a New Departure <- właśnie do tego epa podałeś linka
po 1 niech się będzie nazywał naruto ep 968 lub suzumiya, to nadal nie zmienia faktu że TORRENTY są źle nazwane
2 znów napiszę to samo, TEN KTO UDOSTĘPNIAŁ TORRENTA POPEŁNIŁ BŁĄD a nie autorzy, przecież na torrencie jest ep 7 i 8 a oba są takie same, jeden plik, dwie różne nazwy, jarzysz ?? TO WŁAŚNIE PISAŁEM, czytaj dokładniej
3 linka podałem do epa którego niema na torrencie i niema do niego napisów na TEJ str.
Edit:
prośby o napisy są gdzie indziej.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-03-29 19:13:33)
hm... zastanów się co piszesz...
podałem ci poprawną kolejnośc i powtórzę jeszcze raz 7 ODCINEK NIE ZOSTAŁ WYEMITOWANY W TV...
linka podałeś do 13 epa -> 十三 to po japońsku trzynaście... i na tej stronie wyraźnie jest napisane, że 7 ep będzie na 3 DVD, które zostanie wydane 30 maja...
to już twój problem, że dałeś się nabrać... żadna z grup, które patrzyłem, nie wydały w 'twojej' kolejności...
ten ep 13 jest już od dawna na torrentach...
myślisz, że tłumaczenie robi się od tak, w 5 minut? to się grubo mylisz...
uwierz mi, Kuruoshii Anime na pewno przetłumaczy ostatni odcinek...
a tak apropo, to nie ten temat do próśb o tłumaczenia...
prośba pisana była przy okazji
a ten 13 ep na torrencie to gdzie znalazłeś ?? ja przeszukałem 14 stron z torrentami i nie znalazłem tego epa ale nadal jest 8 jako 7 i 8