Nie jesteś zalogowany.
Mowa o anime School Days. Kto obejrzy, zrozumie o jakiej masakrze mowa. Mam jednak problem ze zdobyciem kolejnych odcinków (posiadam tylko 1. epizod). Jeśli ktoś wie gdzie można znaleźć torrenta do tej serii, byłambym bardzo widzęczna za podzielenie się tą informacją. Z góry dziękuję.
są tylko dwa odcinki tej serii, w tym jesden subowany przez przeciętną grupę.
No ja też przeżyłem taką masakrę w szkole. Pięć luf jednego dnia z polaka. Ależ mnie Armadegon w domu spotkał.
A może ktoś by zrobił do tego jednego odcinka napisy? :]
ehh ja go sobie obejrzalem po ang i troche mnie trafilo i w szale pozadkow juz to wykasowalem. No nic jak nikt sie za to nie zabierze to moze ja sprobuje swoich sil. Ostatnio wprawiam sie w robienie tlumaczen. Al trza by to od nowa sciagnac
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To tylko 100MB Ja próbowałem się za to zabrać, ale coś mi nie wychodziło. A historia jest niezła
Temat prawie sprzed roku, ale... warto odświeżyć... Jeśli chodzi o ten odcinek 100MB [Paikia-Fansubs] (jeśli akcja kończy się na dworcu kolejowym - to wiem o jaki chodzi) - to nie jest anime, to jest prolog do GRY... Poza tym jest jeszcze TO (5, 22 minutowych odcinków "ONA" - cokolwiek by to znaczyło), których nigdzie nie ma (całą noc spędziłem na szukaniu i nic).
PS. Jak zbiorę trochę więcej info, to napiszę osobny temat na temat tej serii... ale muszę parę rzeczy potwierdzić:)
no jak tego nie ma w AniDB, to faktycznie igła w stogu siana :/
Nie ma, bo jak mówiłem to nie jest anime, tylko Prolog do gry (która zresztą jest interaktywnym anime - PRZEĹOM W DZIEDZINIE DATING SIM).
Hentai + Dramat przypiekany Higurashi no Naku Koro Ni przyprawiane Kimi Ga Nozomu Eien - mozna tak okreslic ta giere:), nie inaczej.
Specyfikacja zrobiona, zapraszam do czytania, gratisowo obszerny Dawnload:). SCHOOL DAYS - SPECYFIKACJA!
Virus mam tylko jedno pytanko.
Skad wytrzasłeś ta gierke??
Bo po materiałach jakie zebrałeś wygląda to znakomicie:D
Chętnie bym w to zagrał, ale nie moge tego nigdzie znalść[placze]
"ONA" - cokolwiek by to znaczyło
Tak na marginesie: skrót ten oznacza Original Net Animation, czyli anime wydawane bezpośrednio przez Internet (media strumieniowe itp.).
Może wyjde na noobka, ale IRC to dla mnie czarna magia
Wszystko ciagne przez torrenty i ed2k
czy znalazl moze ktos torrencik najlepiej hehe bo interesuje sie tym tematem juz dluzszy czas ale nic sie niezmienia sam tez szukalem ale to niewykonalne ;( hehe
Ech noobki, noobki ^^ School Days ISO 7,7GB
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-08-27 02:45:50)
wielkie dzieki a swoja droga napisz jak mozesz (i juz grales) czy naprawde jest to tak wspanialy tytul z pulki gry przyszlosci hehe
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-08-27 03:20:09)
Naprawde honto arigato za ten link
Leci mi po 10-15KB/s, a komp działa 24/h więc juz niedługo w to pogram[slina][yahoo]
P.S.
Jeszcze raz dzięki
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2006-08-27 23:52:20)
Grałem w to... gierka jest świetna... choć musze jeszcze wykombinować lekarswo na bug ze ściętym obrazem w prologu. Gierka to same filmy... żadnych statycznych obrazków znanych z innych gier... rewolucja... w przygotowaniu również solucja do School Days (50% out)... następnie do Summer Days (kontynuacja)... a może nawet kiedyś zbiore team i pojawi się pl patch:) (tyle, że to nie jest w 100% pewne więc nie trzymać mnie za słówko). Tak więc pożyjemy, zobaczymy... przypominam też, że nie ma ang patcha (jak na razie, choć pare osób sie ponoć podjęło tego)...