Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
No to pora trochę odświeżyć temat
School Days czekam niecierpliwie, a gierke też zasysam, własnie mi brakuje takich schizowych klimatów (mam nadzieje ze takie otrzymam ). Zancie coś podobnego do tego?
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-04-04 00:06:30)
School Days czekam niecierpliwie, a gierke też zasysam, własnie mi brakuje takich schizowych klimatów (mam nadzieje ze takie otrzymam ). Zancie coś podobnego do tego?
A skąd ściągasz ? Też bym chętnie to zobaczył
A już widzie torrenta z hentai share. Ale mam pytanie. Bo gra jest w rarze i ciężko mi sprawdzić, jak tam są pliki. Tzn tam są 2 dvd iso ? Bo jeżeli tam jest jakiś plik powyżej 5gb to jestem przegrany. Bo mam dysk partycję 5gb w NTFS i 2 partycje po 15 w FAT32, a Fat nie obsługuje plików powyżej 4gb[cholera].
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-04 00:31:50)
z torrenta podanego strone wczesniej, choler wazy to troche...
Gra jest na DVD9, ale mozna nagrac po 2 rary na DVD.
Co do School Days TV to wiedzialem jakis czas temu... w planach mam cos wiecej niz tylko suby jako ze jestem zazartym fanem tego anime, auc, gierki - sorki.
Co do AMV, to widzialem go juz... są to po prostu urywki z gry... więc raczej do promo dego zaliczyć nie nalezy.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-04-04 00:53:00)
bede zmuszony na rary bo mi DVD dławi DVD DL , anime/gra podobno świetna, ale znacie moze coś w ten deseń i podobne też do higurashi (musze czymś zająć czas czekając na Higurashi 2 )
A demo warto ściągnąć ? Da się w nie pograć do czasu ściągnięcia full wersji, czy tylko zabawka na 30 min ?
bede zmuszony na rary bo mi DVD dławi DVD DL , anime/gra podobno świetna, ale znacie moze coś w ten deseń i podobne też do higurashi (musze czymś zająć czas czekając na Higurashi 2 )
Elfen lied, ale na pewno widziałeś. Ale Higurashi Imo lepsze i też się doczekać nie mogę 2.[okej]
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-04 00:53:05)
W dodatku gra zajmuje z 7 GB po instalacji na HDD... dema nie warto sciagac, bo to zabawa na 15 min... siedzi sie i oglada anime... nic ciekawego... ot sprawdzenie jak gra wyglada. Animogra.
W dodatku gra zajmuje z 7 GB po instalacji na HDD... dema nie warto sciagac, bo to zabawa na 15 min... siedzi sie i oglada anime... nic ciekawego... ot sprawdzenie jak gra wyglada. Animogra.
Yyy a savy do gry zjadają po 500 mb, czy już nie muszę się bardzo obawiać o miejsce na HDD? Bo u mnie z miejscem zawsze kiepsko :/.
Gra to same filmy... sie co jakis czaz wybiera odpowiedz zmieniajadz bieg historii, choc wiekszosc watkow jest powiazanych do ktoregos rozdzialu.
Stary temat, ale mam pytanie.
Jak uruchomić tą grę? Jest w 4 plikach rar i jak ja dodaje nawet po rozpakowaniu do alkohola,
to pokazuje, nieznany obraz.
Za pomoc z góry dziękuję.
Stary temat, ale mam pytanie.
Jak uruchomić tą grę? Jest w 4 plikach rar i jak ja dodaje nawet po rozpakowaniu do alkohola,
to pokazuje, nieznany obraz.
Za pomoc z góry dziękuję.
jakie rozszeżenie ma ten tfuj (sic!) obraz?
w tym problem, że I00?
Ja odpaliłem Deamonem pierwszy part i wywaliło mi w obrazie zjoinowanego instalatora... jak maż 4 pliczki odpowiadające kolejnych numerom to dobrze... dzięki temu można nagrać na 2 DVD5, a nie trzeba bylić za DVD9 ;] . Wszystko trybi, trzeba tylko troche się pobawić...
Czemu data premiery School Days jest tak daleka , Czy gra jest w wersji ENG? (NO tylko tekst
Niet, niestety nie ma wersji angielskiej, i raczej nie będzie... oprócz prologu... który doczekał się również polonizacji ;] . Na prima prilis studio wydało tylko demówkę summer days po angielsku, ktorego nastepnego dnia juz nie bylo .
Trzeba czekac na serię TV do lipca, niestety... ale jak dadzą Gore Ending to będę w 7 niebie xD . A może nawet zostanie przełamana bariera, i w swykłej serii TV zaszczycą nas jakaś scenką hentai xD
W sumie wyszło już 5 odcinków (prologów...) po za 1 reszta w języku jap. Na chwile obecną jestem na 2. Moim zdaniem nawet nieźle połączyli filmiki i obrazki z gry :]
BTW
Jest jeden + tych odcinków ^^
Nie trzeba grać, aby poznać całą fabułę :]
To w School Days są jakieś obrazki? @_@ Z tego co wiem to same filmy to są... w zalezności jakiej jaką odpowiedź wybierzesz w kluczowych miejscach -::tabela:: - tak potoczy się fabuła... co prawda po necie krążą ripy po 6 epków, ale pokazują tylko 1 ending, a wszystkich jest ok 21. Zatem fabuła różni się w zależności jak ją poprowadzisz. Ja póki co natrafiłem na 2 różne "serie", + wycinki z hentai action, nie wszystkie zresztą. Gdybym wiedział jak to sam bym poripował.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna