Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ale kurde zekranizują grę która ma 21 zakończeń, więc najlepiej jak by wyszło 21 serii ale wiadomo się nie da. Takie wymieszanie jak w FSN niec tu akurat nieda , powadzenie fabuły jak w
higurashi może jakoś by się wpasowało. Możliwe że okroją wyjdzie takie nijakie coś. Ale wiąże z tą serią wielkie nadzieje. Bo chce zobaczyć dobry schizujący, krwawy dramat romantyczny z prawdziwego zdarzenia.
Jak pomyśle o grze do zwija mnie z frustracji. Zagrał bym ale nie znam Japońskiego, nie potrafię się zabrać za coś czego i tak nie skapuje (ch*j mi po obrazkach/animacjach bez treści), i kit z tym że zajmuje dozo ten koszt płyty to nic ba ale przydała by się anglojęzyczna wersja. Przydał by się jakiś europejski producent co sprowadzał by na rynek europejski takie gry : /
Można pomarzyć ;] . W gre gra się tak jakby się oglądało rawy z anime... ja coraz częściej tak oglądam bo: można się jezyka nauczyć, tłumaczenie niektórych anime to po prostu ujnia i nie ma co ukrywac, bo tak jest, no i zawsze to 1/2 sie wyniesie z fabuły. Do Europy nie sprowadzą, bo nawet do USA nie chcią, tylko nieliczne gry są decenzurowane i tłumaczone... zatem pozostało sie tyko japońca uczyć. ;]
A na SD anime to już szczerze zabki, a jak będzie to jeszcze super schizowy dramat z hardcorowym zakończeniem to extaza gwarantowana xD . Szkoda że tylko 13 epków, ale przynajmniej mniej do tłumaczenia będzie ;] .
Strony Poprzednia 1 2 3