Nie jesteś zalogowany.
Będzie nowy sezon slayers, na razie nie wiadomo kiedy źródło http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … -the-works
[okej]Klasyka powraca.[cool] Warto będzie czekać.
Nie, remake to raczej nie będzie, jak pisze na ANN będzie to "anime-exclusive story" w dwóch sezonach. Miejmy nadzieje, że będzie trzymać humor pozostałych części a będzie co ściągać :]
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Super, jedno z moich ulubionych anime które leciało na rtl7 powraca:D już sie nie umie doczekać tylko tak jak napisał kolega wyżej " Miejmy nadzieje, że będzie trzymać humor pozostałych części..."
Ciekawe w którą stronę pójdą z fabułą kładąc tym razem nacisk na romansidło ^^ czy raczej to będzie bardziej przygodówka
JA tylko mam nadzieje, ze jako Line Inverse znowu uslysze Megumi. Inne Seiyuu nie gra roli - inaczej seria spisana jest na straty.
Swoją drogą, fajnie ze wychodzi 2 blok TV. Moze nawet w HD puszczą... oby niebawem ;]
Ostatnio edytowany przez Virus (2008-02-28 13:55:18)
JA tylko mam nadzieje, ze jako Line Inverse znowu uslysze Megumi. Inne Seiyuu nie gra roli - inaczej seria spisana jest na straty.
Swoją drogą, fajnie ze wychodzi 2 blok TV. Moze nawet w HD puszczą... oby niebawem ;]
Pier*****z! Jak nie będzie Seiyuu Zelgadisa, Amelii i Xellosa to nie bedzie już to samo.
Idealizowanie głównej bohaterki przypomina mi tutaj taką samą sytuację jak z Haruhi (psychiatryk was nie ominie ). Ważna też będzie fabuła, humor i kreska. Zauważcie różnicę w kresce Slayers Premium [OVA] i wszystkich serii a zrozumiecie.
aha, i gówno z HD, nie jest to wymaganie pierwszoplanowe.
To jest chore,super ,że wydają dalsze części(tylko co tak długo ??)Teraz tylko poczekajmy na dragonbuula.
Virus napisał:JA tylko mam nadzieje, ze jako Line Inverse znowu uslysze Megumi. Inne Seiyuu nie gra roli - inaczej seria spisana jest na straty.
Pier*****z! Jak nie będzie Seiyuu Zelgadisa, Amelii i Xellosa to nie bedzie już to samo.
Idealizowanie głównej bohaterki przypomina mi tutaj taką samą sytuację jak z Haruhi (psychiatryk was nie ominie ). Ważna też będzie fabuła, humor i kreska. Zauważcie różnicę w kresce Slayers Premium [OVA] i wszystkich serii a zrozumiecie.
Akurat za Amelia i tym mutantem nie przepadam zbytnio... Xellosa nie trawie (pewno czesc wie czemu ). Co do psychiatryka - mnie juz nic nie pomoze... u mnie otakizm jest juz w fazie ostatecznej, nieuleczalnej. Slayers Premium do genialnych filmow nie nalezy... a kreske mial tragiczna.
aha, i gówno z HD, nie jest to wymaganie pierwszoplanowe.
Nigdy nic nie wiadomo... lepsze TrueHD niz badziewny upscale :/
Z tego co tam piszą to pierwsze skrzypce będzie grał Xellos a nie Lina, ten pokemon na plakacie mnie niepokoi. Co do tej niby piosenki z OP to nawet pasuje, taka bublowata;)
Łaaaaaaaa jak będzie dużo akcji i bajeczny humor i to wszystko za co polubiłem serie slayers będzie gites XD
A ja znowu ponarzekam xD Jak Slayersi lecieli na rtl7 było ok, podobało mi się. Jakieś dwa miechy temu obejrzałem oav wydane przez KS i już całkowicie odechciało mi się oglądać wszystko, co z tą serią związane (żeby nie było, nie chodzi mi o lektora i napisy ). Kolejna rzecz z nowości do olania
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A ja znowu ponarzekam xD Jak Slayersi lecieli na rtl7 było ok, podobało mi się. Jakieś dwa miechy temu obejrzałem oav wydane przez KS i już całkowicie odechciało mi się oglądać wszystko, co z tą serią związane (żeby nie było, nie chodzi mi o lektora i napisy ). Kolejna rzecz z nowości do olania
Tylko to było OAV, też mi się nie widziało. Ale oglądałem niedawno wszystkie 3 sezony Slayersów, bawiło mnie to kiedyś, bawi i teraz. Jeśli te nowe serie będą tak dobre jak poprzednie, to napewno będę oglądał.
Serie TV są spoko, ale ovas i movies są do dupy. Po nowej spodziewam się czegoś fajnego, bo DUDi ma się zabrać za tłumaczenie, więc prawdopodobnie będę robił korektę, a wiedźcie, że nie lubię korekcik byle czego, dlatego spodziewam się więcej niż więcej. xD
czekam z niecierpliwością na Line Inverse
Chyba jednak należę do zdecydowanej mniejszości, bo mnie jakoś humor Slayersów w ogóle nie śmieszy i samo anime wydaje się marne. Widać mam zbyt wysublimowane (mało prawdopodobne) albo zbyt chamskie (wysoce prawdopodobne) poczucie humoru... Może to dlatego, że nigdy nie miałem rtl7 i "klasyczne" anime nie przywołuje żadnych wspomnień?
Tak więc chyba po nowy sezon Slayersów nie sięgnę
Ja juz na to anime czekam od 2 miesięcy, a skoro głównym bohaterem ma być "Xellos Metallium" (najlepsza postać w Slayers jak dla mnie), to będzie raczej anime w dechę, może też pokażą Lorda Zelas Metallium, a najlepiej gdyby skupili sie na wydarzeniach tymi przed Slayersami, jak była wojna między demonami i bogami, gdzie Xellos zabił cały oddział smoków jedną ręką hehe.
Chyba jednak należę do zdecydowanej mniejszości, bo mnie jakoś humor Slayersów w ogóle nie śmieszy i samo anime wydaje się marne. Widać mam zbyt wysublimowane (mało prawdopodobne) albo zbyt chamskie (wysoce prawdopodobne) poczucie humoru... Może to dlatego, że nigdy nie miałem rtl7 i "klasyczne" anime nie przywołuje żadnych wspomnień?
Tak więc chyba po nowy sezon Slayersów nie sięgnę
Z ust mi to wyjąłeś
"Skazany na zajebistość"