Nie jesteś zalogowany.
Ja to jestem ciekaw, jakiem echem odbije się M. i fakt potrójnej współpracy Może nie będą się czepiać nawet zbytnio Najbardziej jednak ciekawi mnie opinia Logana na temat mojego tłumaczenia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Echhh kiruś miałem napisanego dla ciebie ogromnego posta, ale go nie wkleję. Powiedzmy, że masz rację. Nie godzien jestem tego, by nazywano mnie suberem.
Nie chcę kłótni.
Nie napisalem tego, zes nie godzien (tylko zebys przypomnial sobie jak to bylo kiedy twoja grupa zaczynala), jednak boli mnie to, ze non toper jedziesz po moich subach (przez pryzmat staroci - pamietam jeszcze te rozmowy na anfo dotyczace MnH i Seto ). Ja kłótni tez nie chce. Peace...
Co to sie dzieje? Coz to za wydarzenie? Wiecej niz jeden rel mró-chański w tygodniu? Niesłychane o_O . A jednak... Mró-chan nie spi... Dzisiaj chciałbym zaprezentować nowa serię jaką jest H2O, serie zrobioną przy w spółpracy Naraku no Hana, w której to również jestem - wyczuwacie ironie? Bo ja tak . Tak czy siak, jest to owoc wspołpracy grup w ktorych jestem . Seria jest oczywiscie robiona z DVD, a kolejne epoki są prawie na ukończeniu... wiec czekajcie z niecierpliwością... This is Mró-chaaaan!
Chciałbym również poinformować, że ruszyło forum dyskusyjne Mró-chan, jednakże jest ono poki co dostępne jedynie dla VIPów ;]
PS. Nie myslcie ze to wszytko... To jeszcze nie koniec!!
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-06-01 17:04:31)
A jednak stało się... tym razem powrót do przyszłości, dokładnie do roku 1995... jakie anime tym razem? parodia Alicji w Krainie Czarów, czyli Miyuki-chan... . Oba epki wyszły w tym samym czasie i jest to jednocześnie pierwszy ukońćzony projekt mró-chan.
Linki ponizej:
Miyuki-chan w Krainie Czarów i Miyuki-chan po drugiej stronie lustra.
Wysokich transferów... i oczekujcie kolejnych relkow mró-chan.
Miyuki-chan po drugiej stronie lustra.
...tu była wypiska błędów...
Typseting paskudny, kolor czcionki wiodącej okropny, mało czytelne to.
Type w endzie też średnie. Nie ma scene timingu.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-06-02 19:16:19)
Ja tam sie ciesze ze znikasz, czesciowo spokoj bede mial. Nie slyszales nigdy stwierdzenia o "draznieniu kogos"? Coz, trudno... Co do ubran, to chodzi o nie obie, ze albo ona albo ona... poza tym "ubranie" to chyba tylko jedna czesc ubrania, jak mniemam.
Mi sie typesett podobal... timing byl robiony na sucho i kiedy to do was dotrze, ze mam gdzies scene - NIE BEDZIE i tyle. Jak sie nie podoba to nie sciagac - amen.
Aż żałuję, że nie zostanę, by się podrażnić, bo widzę, że moje uwagi tylko tak działają. Nikt nigdy nie dziękuje, zawsze tylko "on się czepia". Czuj się wyjątkowo. Zostałeś zjechany jako ostatni
Akurat ja bym nie nazwał tego zjechaniem, tylko czepianiem sie dupereli... akurat trafiles w moj zly dzien...
poza tym "ubranie" to chyba tylko jedna czesc ubrania, jak mniemam.
No chyba nie bardzo jednak. Wystarczy się zapytać, czy ktoś jest w ubraniu, czy w ubraniach.
Jak sie nie podoba to nie sciagac - amen.
Trochę dziwne podejście do fansubberstwa, które, jak sam wiele razy podkreślałeś, jest dla ciebie "czymś więcej", że bierzesz fansubbing "na poważnie" (w odróżnieniu od wszystkich innych) itp. itd. Nie moja w sumie sprawa, bo i tak nie ściągam, ale "taka" reklama na pewno nie zachęca do obadania suba.
akurat trafiles w moj zly dzien...
Z tego co piszesz to dobrych dni nie miewasz, więc trudno się bodziowi dziwić. Róbcie jak chcecie, dla mnie po prostu podejście jest dziwne.
Ostatnio edytowany przez Freeman (2008-06-02 15:43:44)
Nie chce by bylo to odebrane jako czepianie sie, ale czy nie mozna tego tekstu zwyczajnie wkleic do worda? On poprawi i przecinki i nie przepusci roznych perelek ;-)
Ostatnio edytowany przez Ataru (2008-06-02 18:40:05)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Ataru napisał:Nie chce by bylo to odebrane jako czepianie sie, ale czy nie mozna tego tekstu zwyczajnie wkleic do worda? On poprawi i przecinki i nie przepusci roznych perelek ;-)
Word nie poprawia przecinków;).
Eeetam, moj (v2007) poprawia ;-)
EDIT: oczywiscie samoistnie to on ich nie poprawi (mozna je tez 'wyklikac'), ale chociaz te bledy podkresli
Ostatnio edytowany przez Ataru (2008-06-02 18:54:18)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
A korekta od czego jest, od spania? Korekta nic nie wylapala, QC nie wylapalo... to wydalem. Over.
Freeman, ja nie musze sie chwalic na lewo i prawo ze hardy wydalem (daje news i reszta mnie *piiiiiiiii*)... jak sie komus nie podoba - to niech nie sciaga... ja robie dla siebie, a to ze udostepnie publicznie, to tylko i wylacznie gest mojej dobrej woli. Nikt mi łaski nie robi ;]
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-06-02 23:11:20)
AnSi zdychło co jakiś czas; raz upada, raz się podnosi... kapryśną ma naturę, cóż poradzić. Ale nie ma co się załamywać, AnSi padło, my żyjemy i nie tracimy tego czasu na próżno... a cośąmy przygotowali ostatnio? Fanów Seto no Hanayome ucieszy napewno to, maniacy Utawarerumono zainteresują się zapewne tym; zaś maniacy romansów ecchi zaspokoi nasz dzisiejszy relek, pierwszy odcinek tego. . OAV wydany wraz z omakiem w jednym pliczku, nic tylko zasysać i oglądać... Jak będzie konieczność, to niech któryś z seederów zrobi torrenta. Miłego seansu.
Oczekujcie w przyszłości kolejnych naszych relków...
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-06-12 22:50:05)
Stringendo & Accelerando Ultimatum: Sera (hentai)
Opis:
Anime jest podzielone na dwie luźno powiązane ze sobą historie. Pierwsza część dzieje się w pociągu, gdzie młody chłopak ma po raz pierwszy okazję porozmawiać z dziewczyną, która podoba mu się od dłuższego czasu. Dziewczyna świadoma jego myśli, zaczyna z nim grę w zgadywanie. Nagrodą jest sami wiecie co.
Bohaterem drugiej części jest licealista, który ma takie szczęście, że jest nim mocno zainteresowana jego sempai, Mizuho. Swoją sympatię dziewczyna wyraża na rozmaite sposoby. Zaprasza go do swojego domu, gdzie dają upust swoim żądzom. Niestety ich spokój zostaje zakłócony...
Opis mojego autorstwa.
O Projekcie:
Lider Projektu: Rambo
Tłumaczenie: Rambo
Korekta: Bodzio
Typesetting: Rambo
Kodowanie: Rambo
Quality Check: Zgrzyt, Renik
Dane techniczne
Video: 704x396, x264, 750 Kb/s, cenzurowane
Audio: AAC, 128 Kb/s, 2.0
Źródlo: DVD-Rip (Lepszego nie było. Zrobiłem, co mogłem.)
[URL=http://www.datorrents.com/download/36686--mr-stringendo-accelerando-ultimatum-sera-pl-sub-/]Torrent[/URL]
[URL=http://www.sendspace.com/file/y9n7ci]DDL[/URL]
A gdzie Wasze tlc w kredkach?
"Skazany na zajebistość"
Stringendo & Accelerando Ultimatum: Sera (hentai)
tłumaczenie wydaje sie spoko, użyta czcionka tez calkiem przyjemna....szkoda tylko, ze jest to cenzurowane :|. BTW powalił mnie text tej drugiej panienki (scena w domu) jak juz bylo po wszystkim rotfl ;p
Czy zamierzacie wydać kolejny odcinek ?
ROTFL lol lol lol rotfl... a jest sens wydawania tylko jednego? Nie zalamuj mnie... Jesli zas chodzi o cenzure to mi ona nie przeszkadza, ba! wole hentajce cenzurowane niz UNC... I zapewniam ze wiecej bedzie wydawanych hentajcow wlasnie cenzurowanych, aniezeli nie... dlaczego? Widac wiecej detali pod mozaika niz w schematach decenzurujacych (jakby sie przyjrzec to w co drugi hentai UNC ma cecgy wspolne ;] ). Choc niektore, np. Bible Black sa dobrze odcenzurowane (no ale to klasyka gatunku ;]).
Zjadacz... jak tlumacz mogl sobie sam TLC zrobic? xD To przysluguje tylko Rambo xD
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-06-28 17:11:50)