#161 2008-11-17 22:42:22

Hikari-chan
Użytkownik

Odp: This is Mró-chaaan! (Mró-chan nyuusu)

Będziecie robili także drugą serię Mahoromatic? Pierwsza już jest w fansubie to nie ma chyba co dublować.

hikarisignl3.jpg

#162 2008-11-17 22:44:40

renik
Użytkownik

Ja dodam tyle, iż chciałbym prosić was o komentarze lub ewentualne błędy, gdyż to mój 2 projekt i chciałbym wiedzieć, czy robię jakieś postępy. Z góry dziękuję za pomoc. Z resztą co tu dodawać. Obejrzycie, zachęcam.

#163 2008-11-17 22:47:01

renik
Użytkownik

Hikari-chan napisał:

Będziecie robili także drugą serię Mahoromatic? Pierwsza już jest w fansubie to nie ma chyba co dublować.

Ja mam w planie ten projekt. Ale nie wiem jeszcze kiedy się za niego zabiorę. Ale możliwe, że w niedalekiej przyszłości. Ale jak jakiś projekt zaczynam mam zamiar wydać do końca.
___
Pozdrawiam,
Renik

#164 2008-11-17 22:55:49

turunks
Użytkownik

jakies fajne hentajce bedą ? oczkod

#165 2008-11-18 15:05:03

_KiRA
Użytkownik

Kolejny dzień i kolejny projekt... a co tym razem żeśmy przygotowali w naszych laboratoriach? Serię która jest skrzyżowaniem Slayersów, Scifi i przyprawione dużą ilością fanserwisu (duże cycki, dużo golizny, panienki w skąpych ciszkach, loli również nie zabraknie). NIe jest może idealna, bo gra jest o wiele lepsze, no ale IMO to dość sympatyczna seryjka. Zatem oddaję w wasze ręce 1 ep ów projektu. Jako, że trzeba czasem odejść od rutyny, będzie to projekt który wydawał będę po epku (nie zawsze muszą być paczki). Linki na anfo.

jakies fajne hentajce bedą ?

Będą... i to ambitniejsze anieżeli te, które prezentował wam Rambo.

#166 2008-11-18 15:24:29

_KiRA
Użytkownik

Co się dzieje, dzień się nie skończył, a tu kolejny relek od Mró-chan? Łyżka twierdzi, że to nie możliwe... a jednak! W tej chwili oddaję w wasze ręce kolejne, długo wyczekiwane, 2 epki opowiadajęce o dalszych przygotach naszego starego ruchacza - Itou, czyli 9 i 10 epek School Days! Ile lasek tym razem wydyma i co się wydarzy? Przekonacie się o tym już sami. Linki jak zwykle w bazie anfo. Terrent dodam całym bathem. Udanego seansu. smile

PS. Jeśli chodzi o ostatnie 2 epki, to mogę powiedzieć, że są już porobione, czekają jedynie na QC. Trochę to trwało, jednak to najlepsze 4 epy w seri, więc chciałęm podopinać je na ostatni guzik. Kolejne już niebawem.

#167 2008-11-18 15:48:26

bodzio
Użytkownik

Parę słow na temat Mahoromatic: Summer Special 1.
Odnośnie tłumaczenia: widać skok poziomu odnośnie jakości tłumaczenia, chociaż nadal zdarzają się dziwnie brzmiące zdania. Przecinków, standardowo, brakuje. Są z nimi problemy. Jak chyba u każdego.
Zły podział linii w wielu miejscach, średnio miła dla oka czcionka wiodąca, zwłaszcza jej kolor średnio mi pasował. Type w kredkach także średnio udane.
Timing - zarzutów nie mam, bo mi i tak epek przymulał, bo działam teraz na starym gracie, więc nie dziwota.
Co do obrazu. Nie wiem, jakie było źródło, ale niektóre sceny bardzo rozmyte.
Podsumowując: idzie oglądać. Raczej o zawał serca nic nie przyprawi.

wladza1.png

#168 2008-11-18 15:59:55

turunks
Użytkownik

Kira jakies hentaje z loli może ? oczkod

#169 2008-11-18 16:23:31

_KiRA
Użytkownik

turunks napisał:

Kira jakies hentaje z loli może ? oczkod

Loli, czy ja wiem? Raczej wątpie, ale nie zaprzeczam. Początkowo zrobię to, co mam zrobic.

Co do obrazu. Nie wiem, jakie było źródło, ale niektóre sceny bardzo rozmyte.

Źródłem było ISO, wiekowe ISO, może za mocno deena użyłem.

#170 2008-11-18 17:01:20

Zjadacz
Użytkownik

bodzio napisał:

Przecinków, standardowo, brakuje. Są z nimi problemy. Jak chyba u każdego.

Daj jakieś przykłady, jak możesz, bo z dobre pół roku temu Renikowi to korekciłem.

Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-11-18 17:02:40)

"Skazany na zajebistość"

#171 2008-11-18 17:28:34

bodzio
Użytkownik

Zjadacz napisał:
bodzio napisał:

Przecinków, standardowo, brakuje. Są z nimi problemy. Jak chyba u każdego.

Daj jakieś przykłady, jak możesz, bo z dobre pół roku temu Renikowi to korekciłem.

Nie mogłeś wcześniej napisać? :/ Z powodu 10 GB dysku na tym kompie zaraz po obejrzeniu musiałem wywalić.

wladza1.png

#172 2008-11-18 18:08:38

aria
Użytkownik

bodzio napisał:

średnio miła dla oka czcionka wiodąca, zwłaszcza jej kolor średnio mi pasował..

Ciesz się, że nie widziałeś pierwotnej. Kolor mniej więcej taki: 00ff42 ;x

warneverchanges.png

#173 2008-11-18 22:15:03

Darth Matt
Użytkownik

Udostępnilibyście jeszcze poprzednie odcinki do School Days bo te linki co są na anfo są już nieaktualne. Chyba że w najbliższym czasie  planujecie jakiegoś trorrenta zbiorowego to moge poczekać smile

8OF8m

#174 2008-11-18 22:21:38

bodzio
Użytkownik

Darth Matt napisał:

Udostępnilibyście jeszcze poprzednie odcinki do School Days bo te linki co są na anfo są już nieaktualne. Chyba że w najbliższym czasie  planujecie jakiegoś trorrenta zbiorowego to moge poczekać smile

Przeczytaj dokładnie, co napisał Kira.

wladza1.png

#175 2008-11-18 23:01:40

_KiRA
Użytkownik

Bedzie batch torrent i reupload na MU.

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2008-11-18 23:02:01)

#176 2008-11-23 21:50:14

_KiRA
Użytkownik

Saa, saa, saa, saa! Wielu z pewnością czekało w niecierpliwości na ten dzień, na dzień, w którym KiRA-sama zakończy School Days. Notoście się w końcu doczekali. Przed wami stoją otworem dwa ostanie epki tego dramatu, oraz zakończenie głównej osi fabularnej. Gratisowo dodaje wszystkie Endingi wraz z opem. Ale i to nie wszystko, drugim gratisem jaki dodaje, jest model do sklejania jachtu Kotonochy, znanym jako "Nice Boat" oczkod - tylko dla fanatyków . Miłego sklejania jezor . ..::SSIJ::..
003a2b59a661166cm.jpg
Jak się zakończą wyskoki naszego wielofrontowego ruchacza - Itou? Co mu przyniesie los? Co na to laski, które zniewolił? O tym przekonacie się w 11 i 12 odcinku Szkolnych Dni oczkod . Miłego seansu i wyczekujcie "Walentynek" oraz lilikońskiego "Majikaru Haato, Kokoro-chan" - in work.
b69d94f75dd50e4d.gif

Pokaż spoiler
88413f5cf01ff075.jpg
Bye bye, Itou-chan. xD

Ale chwila, chwila, chwila, to jeszcze nie koniec niespodzianek. Mró-chan ma zaszczyt zaprezentować nowość na polskiej scenie fansubberskiej. Coś, czego nie wymyśliło Kami Squad, Anime People, ASG-Across i inne Tygrysy Anfo. Otóż od dzisiaj, wszystkie nasze lepsze projekty doczekają się edycji na najbardziej popularnego homehelda na świecie - PSP. Serie, OAV, Kinówki, Reale, AMVki, wszystko, na czym warto zawiesić oko zostanie wydane (prędzej czy później) na przenośne konsolki (oczywiście wersje DVD, gdyż po konwersji z 720p i 1080p i odpaleniu na PSP zaobserwowałem na BluRay ripach spadek wydajności animacji i nie mam pojęcia czy to jest spowodowane oryginalnym softem, czy też rodzajem źródła, z którego film był downscalowany - badania trwają, więc w przyszłości może i z BluRay będą konwersje naszych anime oczkod ). Na razie udostępniam tylko 4 epy, ale będę aktualizował w miarę uploadowania.

No i mały joke na koniec (tylko dla tych, co widzieli serię)

Pokaż spoiler
1f0019a5d6073128m.png 9ad8d80d5ba3f714m.png

Pokłońcie się jeszcze przed wspaniałą Kotonohą oczkod
kotonohasama.jpg

Wysokich transferów... torrent pojawi się niebawem. No i mamy kolejną serię zakończoną xD

PS. Aha, no i chciałbym jeszcze dodać, że wszystkie oddcinki zostały zreuploadowane na MU.

#177 2008-11-23 22:28:33

ivelios
Użytkownik

Widzę, że zakończyliście serię, więc chyba zacznę ściąganie. Mam jeszcze małe pytanko odnośnie School Days (wybaczcie mi, jeżeli to pytanie już padło). Czy wersja nieocenzurowana SD różni się czymś więcej niż kolorem krwi?

_KiRA napisał:

. Miłego seansu i wyczekujcie "Walentynek" oraz lilikońskiego "Majikaru Haato, Kokoro-chan" - in work.

O, widzę, że bierzecie się za moje ukochane Magiczne Serduszko. Trochę czekałem, aż ktoś to przetłumaczy i w końcu sam wziąłem się za ten tytuł. jezor Ale Wasze tłumaczenie również z miłą chęcią zobaczę.

Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-11-23 22:32:35)

I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side

#178 2008-11-23 22:32:26

_KiRA
Użytkownik

Taa, jest więcej golizny i kilka scen chyba zmieniono, o ile dobrze pamiętam. Poza tym małe zawirowanie wokól insertow bylo.

Poza tym nie bardzo mi się chce zabierać za to serce... jak walentynki są skodowane i czekają na korekte, tak Kokoro nie ruszone wcale.

#179 2008-11-23 22:59:48

rambo102
Użytkownik

_KiRA napisał:

Hehe. A kiedyś mówiłeś, że ci projekty kradnę, a teraz wyszło szydło z worka smile_big Przestałbyś czepiać się mnie na każdym kroku.

Ostatnio edytowany przez rambo102 (2008-11-23 23:02:02)

#180 2008-11-23 23:08:08

_KiRA
Użytkownik

rambo102 napisał:
_KiRA napisał:

Hehe. A kiedyś mówiłeś, że ci projekty kradnę, a teraz wyszło szydło z worka smile_big Przestałbyś czepiać się mnie na każdym kroku.

Loooool, a kto powiedział że wszystkie hentaje świata należą do twoich projektów? Nie rozśmieszaj mnie człowieku. Napisałem tylko, że zrobię hentaje lepsze niż te które dotychczas prezentowałeś (nie jedna osoba się ze mną zgodzi).

Stopka forum

© Animesub.info 2024