Nie jesteś zalogowany.
no a zrobi ktos synchro z wersjami [h264] Sef Subs ?
Czy nikt nie oglada w wysokiej rozdzielczości?
Wiesz, ja na przykład oglądam w wysokiej rozdziałce, znaczy się, RAWy jakieś dobre ściągam
Btw, co za problem, synchro przerobić XD
@dół
Ja myślałam, że ty w ass oglądasz, to raz xD;
dwa, fps wystarczy w subedicie zmienić na dobry i nie musisz zmieniać co 4 minuty ^_^
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2009-01-29 00:21:27)
no zmieniac co 4 min napisy , to mi sie srednio usmiecha:P ja chce obejrzec od pcozatku do konca a nie co chwile zmieniac ... ale zauwazylem ze z rozszerzeniem .ass chodza poprawnie, a .txt juz nie:/
Tak jak pisał Qashqai zmień sobie współczynik FPS w subedicie. Ass działa poprawnie bo to format czasowy a nie klatkowy
no spoko, bede probowal ;-) a pytanie czy w subedicie u was tez ass załadowany nie ma polskich znaków? tylko dopeiro jak sie skopiuje z notatnika i wklei do edytora w subedicie sa polskie litery? :/
Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić czym się różni late show od zwykłego?
Czy jest jakaś cenzura (a jak tak to jakich elementów)? Jestem na 32 odcinku i jak zdążyłem się już zorientować nikt wzwyż nie subuje nocnej wersji. Status ongoing ma AHE(czyli tak naprawdę Rumble incognito) ale na nich to chyba z rok bym musiał czekać.
Ostatnio edytowany przez Citizen (2009-02-08 20:22:18)
Ok, dzięki za wyjaśnienie.
Zapytam bo może ktoś wie w którym odcinku chcą zdjąć Justinowi słuchawki bo chcę sobie przypomnieć tą śmieszna scenę ale jakoś nie mogę znaleźć.
25 lub 31, zależy o którą dokładnie Ci chodzi.
...
tak są tam momenty z Justinem i słuchawkami ale chodzi mi o ten kiedy on prawie kogos uderzył(Zaatakował) bo myślał że chce mu wziąć jego słuchawki dawno to oglądałem i nie mogę tego znaleźć ehh..
Jak komuś się podoba ostatni ending w soul eater to znalazłem teledysk Abingdon boys shool-strenght http://rapidshare.com/files/198744905/S_-_abs.rar
dzieki
Heja, powiedzcie mi coś o tym tytule.:P Siedzę w domu, chory już tydzień, uczyć już mi się nie chce, więc pomyślałem, że coś obejrzę. Tematu nie przeglądam, bo mogę wpaść na jakiś spojler. Chcę mniej więcej wiedzieć do czego jest to to podobne, czy warto oglądać(xD) itp.
Z góry dzięki.:)
Ja Ci powiem ze warto ogladac po 1 odcinku bys na to sam wpadl no chyba ze nielubisz takieg otypu anime ale ja Ci to anime polecam sam ogladam ^o^ w sumie zazdroszcze Ci ze jeszcze go nieobejrzales milego ogladania ~duli ;] aa a anime jest takie wprowadzenie jest ten osrodek sobie ktory zajmuje sie polowaniem na nieczyste dusze i w sumie po co pisze skoro pierwsze 3 epki mowia Ci o tym na samym poczatku ;] (pierwsze 3 epki Cie wprowadza w ten cudny klimacik
Jest sobie Soul, który udaje kozaka.
Jest sobie Black Star, który non stop drze mordę i chce przewyższyć Boga.
Jest sobie Death the Kid, który ma świra na punkcie symetrii.
I jest sobie nieźle pokręcony Shinigami, który jest dyrektorem szkoły.
Są też źli oczywiście, z którymi się naparzają. Jest humorek, jest nawalanka, są sprośne żarciki. Tak bym to mniej więcej opisał.
...
o ten opis jest genialny!! ^o^ sam bym na to nie wpadł xD