Nie jesteś zalogowany.
Może to emo jakieś? [hmm]
To samo pomyślałem niestety i nas fanów M&A może skazić.
dostał BANA [roftl]
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-04-09 22:55:29)
22:37 ~Kiczowatykoles rzuca zaklęcie przywołania: "Freemanie, przybywaj!"
haha xD
no skoro ten temat to jeden wielki offtop to mój post chyba nie zaszkodzi?
Aha, możecie się wyżyć, w ramach stypy zostawiam wątek do jutra otwarty Spamujcie (tylko bez chamstwa proszę).
Freeman przez ciebie ten emo pewnie leży w wannie wykrwawiając się i zapłakując , JAK MI SMUTNO XD
nie jestem emo
jestem filazaf
nie kupuje bravo
Zostałeś zbanowany na tym forum.
Zmiana danych
Twoje konto jest z jakiegoś powodu zabanowane. Aby wyjaśnić sytuację skontaktuj się z Administratorem.
Freeman vs mareczek: 2 - 0.
LOL.
BTW: Na drugie konto też bananik? Kolega będzie mógł wtedy z dwoma bananami po centrum biegać.
EDIT: O wilku mowa.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-04-09 23:04:58)
"Skazany na zajebistość"
Może w miarę możliwości powstrzymajmy się jednak od osobistych wycieczek. Filazafa (jest filazaf_, ale to konto z przyczyn oczywistych też będzie zablokowane) już z nami nie ma, pospamujmy o czymś innym
hehe filazaf jest nieźle zakręcony....choc przypuszczam, ze tylko udaje głupiego zeby prowokowac, a w rzeczywistosci nie jest taki jak wynika z tego co pisze...
nie jestem emo
jestem filazaf
nie kupuje bravo
w00t to zabrzmiało jak jakieś haiku. Mocna rzecz.
A na poważnie - proszę o przyjęcie bana jak mężczyzna i dać sobie na wstrzymanie z następnymi kontami. Za nic bana nie dostałeś.,
Przynależność do sadystycznej grupy obronnej przeciwko arabskim najeźdźcom, chcącym zawładnąć naszą planetą na trójkołowych rowerkach uzbrojonych w wyrzutnię betonowych słoni z napędem jądrowym jest wielce ceniona w owych czasach
Ale on kiedyś powróci i zmasakruje nas czołgiem własnej produkcji z 10 kosiarek do trawy i wiaderka!!
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-04-09 23:12:44)
A tak na marginesie to co wy macie z tym mareczkiem..? nie pamietam nikogo takiego na forum ...?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
"Jesteś szalona mówie ci...zawsze nia byłas tatatata"
taki ziomek ten mareczek gadami z nim(i) na gg tzn nim i jego kuznem
on jest naprawde śmieszny 3 konto hehe. lol. dajcie mu bana na strone hehe.
Jubei napisał:khadzad napisał:"Jesteś szalona mówie ci...zawsze nia byłas tatatata"
A tu o co chodzi?
No, spam
hehe, i see now:D
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-04-09 23:17:03)