Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Gdzie tu sępienie? WTF?
Nie każdy używa/ lub może używać torrenta.
wszystkie odcinki z najnowszej paczki są już dostępne na www (patrz ANFO lub strona NT)
Ostatnio edytowany przez Cain (2008-05-25 00:30:23)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Obejrzałam pierwszy odcinek. Fajne czcionki, choć dialogowa może być trochę niewyraźna z większej odległości. Aż sobie chyba zassam całość, mimo że serię już widziałam i mam na jakiejś płycie
Obejrzałam pierwszy odcinek. Fajne czcionki, choć dialogowa może być trochę niewyraźna z większej odległości. Aż sobie chyba zassam całość, mimo że serię już widziałam i mam na jakiejś płycie
Po początkowych epach, czyli paczce 1-4, i uwagach dot. wielkości czcionki została ona o chyba 2 punkty powiększona. Jak dla mnie o tak za mało ale już wygląda lepiej.
Została powiększona o 4pkt. Eksperymentowałem z jeszcze większą ale wyglądało to bardzo niekorzystnie.
W ramach protestu przeciwko olimpiadzie w Chinach postanowiliśmy ukończyć ostatnie 8 epków i wydać cały Gungrave 1-26 Dostępny na trackerz GTW i ANFO.
Free Tibet! Watch Gungrave!!
Przyznam się bez bicia, że to przeze mnie ostatnie epki ujrzały światło dzienne dopiero teraz. W sumie to przy żadnym innym projekcie chyba tak sobie nie odjeżdżałem W każdym razie najważniejsze, że już po robocie. Liczę, że widzowie będą zadowoleni
"Skazany na zajebistość"
No musze sie nie zgodzic z ghostpl22. Do Beboppa to troche GG brakuje. Anime ladne i skladne, chociaz w polowie troche zostalo spiprzone imo.
Co do wydania AP & NT: Wydanie ladne, schludne i porzadne. Nie ma sie do czego przyczepic. Oby wiecej wydawac w takim wykonaniu.
Co do wydania AP & NT: Wydanie ladne, schludne i porzadne. Nie ma sie do czego przyczepic. Oby wiecej wydawac w takim wykonaniu.
Jest do czego się przyczepić - do Twojej pomyłki, R To jest wydanie NT i GTW, nie AP
"Skazany na zajebistość"
Takie pytanko mam... Czy idzie to pobrać za pomocą torrenta? Wchodzę na stronę NT, ale tam jest torrent z trackera anfo, więc oczywiście nie działa. Zatem wchodzę na stronę GTW, próbuję załączyć tamtejszego torrenta, ale później wyczytuję, że ich tracker jest offline. Zatem czy ktoś ma namiar na działającego torrenta i będzie tak miły go zapodać, czy będę zmuszony do megaupload?
...
Podpinam się pod prośbę Wojcireja, ponieważ, z niewiadomych powodów, straciłem epy 19-26...
Odezwijcie się do Caina, na bank coś wyczaruje.
"Skazany na zajebistość"
Na p2mforum.info są wszystkie odcinki NT & GTW.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Wielkie dzięki.
...
Niech Ci bóg w dzieciach wynagrodzi
Chyba wystawię Ci pomnik. :]
Wielka dziękówka.
Anime makes you stupid
Niestety, musicie przebole, że nie zostawiam kompa na noc. Jutro po racy (17:30) seedowanie zostanie wznowione.
Strony Poprzednia 1 2