Nie jesteś zalogowany.
hm, tak patrze na spis tresci...
może gazetki pomyliłeś, bo w Arigato takowego niema ogólnie oprawa graficzna całkiem ładna... szczególnie jeśli chodzi o Touka Gettan ^^ ale to w końcu Carmelian w innych przypadkach też mi się podobało... jedynym minusem jest to, że ze wszystkich recenzji nie widziałem tylko 2 tytułów. Nowości zostały też trochę okrojone i o dziwo zabrakło w nich Geassa <lol>
Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.
Przynajmniej dobrze, ze beda to w poznaniu sprzedawac... ciekawe czy 1 numer tez dadza do "DRUHAa"
Sorry, że tak ni z gruszki i z marchewki... ale chomika Alfreda to mi tu nie dadzą. Wychodzę z przekonania, że Kawaii a potem MANGAzyn'a nic nie przebije. Obym się mylił! ^^' ^^`
M&A od zawsze! ^^
Pismo prezentuje się dosyć dobrze, jakiś plakat, twarda okładka i możliwość zakupu np. w empikach i będzie dobrze
w empiku go dostane? ;]
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
Zapraszam do przeczytania recenzji pierwszego numeru Arigato.
Widzę, że Arigato dostało całkiem niezłą recenzję. Naprawdę niezłą. Mogę tylko czekać na następny numer. Szkoda, że w mangach które prezentują i gdzie pokazują gdzie można znaleźć polską wersję większość tytułów nie została jeszcze zaczęta a tylko jest w planach.
Sen na razie nie i nie wiadomo czy w ogóle się uda kiedykolwiek tam znaleźć. Oby tak.:)
Ostatnio edytowany przez Supprzem (2008-05-31 20:32:00)
Oficjalna strona Arigato już ruszyła i można z niej korzystać.
Oto link ----- >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Zapraszam do przeczytania recenzji pierwszego numeru Arigato.
Aż mi się nie chce wierzyć, że jest to aż tak dobre:P (zwłaszcza po moich wielkich narzekaniach na niemal każdą pokazaną wcześniej stronę tego pisma:P).
No coz, ja wczoraj mialem okazaje zapoznac sie z pismem u Jasmine i powiem tyle, ze gdy bralem je do reki to nie myslalem o nim dosyc pozytywnie. Natomiast po przejrzeniu zawartosci i zapoznaniu sie z dwiema recenzjami, moge smialo stwierdzic, iz czasopismo to trzyma poziom. Recenzje sa luzne, zabawne (!) i konkretne. Jedyne czego mi zabraklo to wiecej stron poswieconych anime, gdyz za mangami nie przepadam i srednio mnie interesuja. Jak dla mnie bomba, warto wylozyc pieniadze.
Swoj egzemplarz juz zamowilem i mam nadzieje ze dotrze w ciagu najblizszych dwoch tygodni, bo mi sie juz wakacje zaczynaja i dobra lektura nie pogardze z pewnoscia.
JA CHCE TO MIEĆ!!! I KUPIĆ NIE MOGĘ!!! KTO MI POMOŻEeeeeee.... (Shine)
Niedługo gazetki będą dostępne w sklepach internetowych podanych na oficjalnej stronie Arigato, więc spokojnie
no właśnie patrzyłem na tych stronach niema tam tego magazynu, a na stronie głównej niema czegoś takiego jak opcja zamów. Jak mam zamówić pierwszy numer?
EDIT: Kurde jestem ślepy
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-06-02 21:20:01)
A mi dzisiaj przyszło ukochane czasopismo , gdy juz wróciłam do domku już na mnie czekało . Jak dla mnie ekstra, napewno zakupie 2 numer .
A ja poziomu jestem pewny, bo joyu jest rednaczem, ale szkoda mi pieniędzy na pismo o takiej tematyce.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A ja poziomu jestem pewny, bo joyu jest rednaczem, ale szkoda mi pieniędzy na pismo o takiej tematyce.
Haha... mi też, wole na wó... piwo prezeznaczyć - no dobra, na ksero by skserować skrypty na egzaminy . Dobra, ale brakuje mi na rynku magazynu w klimacie starego "LOL'a". Moze jakby był w empiku to bym zakupiłm, ale zamawiać to mi się strasznie nie chce.
Ja kupiłem swój egzemplarz (+ dodatkowy dla Zjadacza) w poznańskim Druchu, dodatkowo mogę się nawet pochwalić - byłem pierwszy:D (przy mnie pudełko z czasopismami rozpakowywali:D). Z tym, że tak btw to trochę głupia sprawa - redakcja Arigato wymyśliła, że w różnych sklepach pismo będzie różnie kosztowało, i tak na stronie mamy 12.50, w Druchu mamy 15.50, a w Empiku (o ile wydadzą) pewnie będziemy mieli 18.50.
Co do samego pisma - jak na razie przeczytałem tylko niewielką część, więc jutro coś konkretniejszego napiszę, ale już mogę ich pochwalić za to, że recenzje są faktycznymi recenzjami, a nie wychwalaniem różnych anime nad niebiosa, jak to miało miejsce w niemal wszystkich dotychczasowych czasopismach o m&a, jednak z drugiej strony już mogę im dać kopa w d**ę za chyba najcieńszą okładkę od czasów Animegaido (aż się człowiek boi, aby się podczas zwykłego trzymania w rękach nie rozpadła) i za chwilami zbytnią złośliwość przy pisaniu recenzji (wiem, że Ikkitousen to głównie ecchi, ale część ze swoich komentarzy już se mógł autor recki darować).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-06-02 22:32:46)
Ja kupiłem swój egzemplarz (+ dodatkowy dla Zjadacza) w poznańskim Druchu, dodatkowo mogę się nawet pochwalić - byłem pierwszy:D (przy mnie pudełko z czasopismami rozpakowywali:D). Z tym, że tak btw to trochę głupia sprawa - redakcja Arigato wymyśliła, że w różnych sklepach pismo będzie różnie kosztowało, i tak na stronie mamy 12.50, w Druchu mamy 15.50, a w Empiku (o ile wydadzą) pewnie będziemy mieli 18.50.
Empik bierze jebitną marżę, stąd większa cena. Pewnie inaczej, koszta egzemplarzy empikowych, że użyję takiego zwrotu, nie przyniołsyby zysku.
Haha... mi też, wole na wó... piwo prezeznaczyć - no dobra, na ksero by skserować skrypty na egzaminy . Dobra, ale brakuje mi na rynku magazynu w klimacie starego "LOL'a". Moze jakby był w empiku to bym zakupiłm, ale zamawiać to mi się strasznie nie chce.
Ja może Ziniola kupię nowego, ale i w to wątpię. Hihi, a ja operację miałem i przez miesiąc nie mogę tykać alkoholu. Zaoszczędzę.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"