Nie jesteś zalogowany.
Hejka!
Kto oglądał ZNT 1 i 2 z pewnością się ucieszy, ale nadchodzi dalsza część przygód naszej kochanej Zero Louise!
Cieszycie się? Bo ja bardzo! Na anidb spekulacje co do typu są takie, że będzie to seria TV, a nie żaden OVA =)
Wypowiadajcie się, a z czasem wątek nabierze rozpędu jak będzie więcej informacji, bo póki co tylko zostało rzucone hasło, ale ja i tak jestem już happy !
[yahoo][yahoo]
Te same uczucie co koledzy wyżej
Na forum zostało już to wspomniane temacie o ZnT (-_-)
Jednak po kozaczonej akcji z ostatniego odcinka drugiej serii,niecierpliwe czekam na biuściastą Elfkę (^3^)
HIHIHI czekamy czekamy... Końcówka w 2 serii była naprawdę wypaś na nie mogę sie doczekać 3 serii ;D
hehe tak to będzie seria TV nie Ova:)
Kolejna porcja informacji o trzecim sezonie Zero no Tsukaimy.
Z nieoficjalnych informacji wynika (jest to bardzo prawdopodobne), że trzecia seria zacznie się ukazywać w lipcu 2008, a zakończy we wrześniu.
Akcja trzeciej serii toczyć się będzie po zakończeniu wojny. Podobnie jak w części pierwszej, większa część akcji rozgrywać się będzie w Akademii. Większą rolę odgrywać będą postacie drugoplanowe (szczególnie Tabitha). Pojawi się "Elfka", która wskrzesiła Saita, gdy ten zginął podczas bitwy w drugiej serii. Tiffania (bo tak nazywa się "Elfka") będzie miała spory wpływ na relacje między Louise i Saito. Większa uwaga zostanie zwrócona na relacje między dwójką głównych bohaterów.
Ciesze się że nadchodzi 3 sezon
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
@zgrzyt: a zrobiłem nowy temat, bo nie czytałem ZNT tematów, tylko troszkę. A nowego tematu o ZNT 3 nie było jeszcze, więc założyłem bo się naprawdę ucieszyłem dzisiaj!
<JUUUPI>
@gela19: dzięki za nowe info. Szczególnie "Większa uwaga zostanie zwrócona na relacje między dwójką głównych bohaterów" - ;DDD
[cytuj]Na forum zostało już to wspomniane temacie o ZnT (-_-) [/quote]
Oto i on: Zero no Tsukaima.
Podpisuje się "ręcami i nogami" pod tym co powiedział Zgrzyt, a dodam jeszcze, że kwestia trzeciego sezonu została poruszona tam już dawno i chyba na wszelkie możliwe sposoby, więc IMHO nie ma sensu mordować tego jeszcze raz i to w osobnym topiku. Skoro ludzie potrafią dyskutować o obu sezonach Geassa w jednym topiku, to czemu tutaj miałoby być inaczej? Ja wiem, że ZnT >> CG i chyba każdy to wie, no ale...
P.S. Jak ten topik przetrwa to znaczy, że moderatorzy też uważają, że ZnT >> CG .
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-05-13 00:14:55)
MasterPLASTER za to co napisałeś nie masz prawa nawet twarzą się podpisywać pod tym co napisałem >_<
ZnT >> CG ?! ta i co jeszcze, limitowana edycja Chrystuslaci na Allegro?!
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-13 00:18:06)
Nie dziękujcie służę pomocą i info w miare możliwości
Jak będzie kolejny sezon to napewno ogladac bede.Nie moge sie doczekac nowego openingu i endingu:)
Mam nadzieję, że 3 sezon będzie miał więcej odcinków niż poprzednie
czytałam ze bedzie 13[placze]
wb555 napisał:Mam nadzieję, że 3 sezon będzie miał więcej odcinków niż poprzednie
Szkoda, ponieważ po obejrzeniu tylko 13-stu na pewno większość będzie czuło głód nowych:D
Ostatnio edytowany przez wb555 (2008-05-13 21:34:22)
hehe to zależy jak rozwiną fabułę w tej serii bo jesli wszystko się super jasno zakończy to głodu nie będzie:P wydaje mi się że to będzie ostatnia seria tego anime i ja również czytałam że bedzie 13 epków
P.S. Tifania będzie spora konkurencja dla Luise i innych pań kręcących się w okół Saita
Coś dla fanów Plakat ZnT 3
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-13 21:59:42)
Lala_17 napisał:wb555 napisał:Mam nadzieję, że 3 sezon będzie miał więcej odcinków niż poprzednie
Szkoda, ponieważ po obejrzeniu tylko 13-stu na pewno większość będzie czuło głód nowych:D
I wtedy powstanie czwarty sezon
Zgrzyt - racja: ZnT > CG = FAŁSZ. Mimo iż ZnT uwielbiam
A i jeszcze mam parę nowych plakacików8-D
ENJOY
Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2008-05-13 22:18:17)
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Plakaty super:-D tyle napisze.
No jestem zadowolony że będzie trzecia seria, i mam nadzieje że wreszcie coś ciekawego wyniknie z relacji głównych bohaterów