Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]wyszedł ale przecież ten temat dotyczy tylko Zero No Tsukaima: Princess no Rondo ;-)[/quote]
I na tym właśnie polega cały dowcip [roftl]... ech, uśmiałem się po pachy normalnie...
A tak na serio, to o ile ja w pierwszym sezonie nie widzę żadnej specjalnej różnicy, między DVD a DTV, to w drugim polecam brać cokolwiek innego niż "[Twoja-Stara]" według priorytetywnosći DVD, HDTV i powinna grać impreza.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-06-27 17:03:41)
Dzięki za rade ;-)
hmm... około 10dni do 1ep.. a mnie nie będzie w domu piękne ;/
Później to już nie to samo co oglądanie na bieżąco. Klapo zawsze możesz obejrzeć w kawiarence internetowej :-)
nie jest jedyne są jeszcze naruto :-) no i w sumie wypada pocieszyć kolegę Klapo :-P
hmm... około 10dni do 1ep..
A Anime-District.pl zajmie się tłumaczeniem napisów na język polski
Pozdrawiam,
LW
Ostatnio edytowany przez Anime_District_pl (2008-06-27 22:36:28)
zabrzmiało to tak, jakbyście mieli tłumaczyć 1 ep 10 dni
Ale dobrze że już ktoś planuje ;]
Dzięki za pocieszenie ;pp Jakoś dam rade^^
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-06-27 23:03:24)
Szkoda że wyjeżdżam i nie będe w stanie oglądać na bierząco nowych epków. No chyba, że u rodzinki, chociaż wątpię by był na to czas:P Ale napewno coś wymyślę:)
Również ciesze się, że ktos się już szykuje do tłumaczenia:) Życze powodzenia, i przyjemnej pracy na przyszłośc z ta seria:)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Niestety z zapowiedzi jakie widziałam nie mogę stwierdzić czy to będzie koniec, ale moje zdanie jest takie iż to będzie już ostatni sezon Saito i Luise w końcu zakończa swoje perypetie jako małżeństwo:) I Saito nie będzie już Gandalfem :p ale czy napewno to się tylko tak zakończy?:P
Napewno nie
Będzie dużo ciekawiej, ale nie wiem czy poziom tej serii spadnie czy też utrzyma się w tym samym punkcie w jakim była 2 czy tez 1 seria ( jak dla mnie 2 seria była lepsza )
Później to już nie to samo co oglądanie na bieżąco. Klapo zawsze możesz obejrzeć w kawiarence internetowej :-)
A co za różnica? Może ściągnąć całą serię na raz i oglądać 1 ep na tydzień, też bedzie miał "na bieżąco":-D
~Gela19
Powinnaś pisać książki z naciskiem na romans ;p
~Hatake
Noo.. jak to było.. moje piękne słowa!
"Poczekam aż wyjdzie cała seria CG R2 i wtedy obejrzę!"
tylko się raw pojawił 20min później zaliczony 1ep :p
Nie dam rady tyle czekać^^
~Klapo
Skąd takie stwierdzenie?
( Kiedyś dla zabicia czasu pisałam"książkę" ale to nie był napewno gatunek wymieniony przez ciebie:P Dokładnie to był to horror gdzieś mam jeszcze tych kilka zapisanych ręcznie zeszytów ale nie dokończyłam tego
Bo przestałam się nudzić
)
Ja mam dokładnie tak samo:) Twierdze, że poczekam aż wyjdzie cała seria i obejrze całość, ale po ukazaniu się pierwszego odcinka w wersji RAW bez zastanowienia sięgam po niego i tak już potem zaczyna się męczarnia związana z czekaniem na kolejne epki...
zabrzmiało to tak, jakbyście mieli tłumaczyć 1 ep 10 dni
Ale dobrze że już ktoś planuje ;]
Dzięki za pocieszenie ;pp Jakoś dam rade^^
Dla sprostowania, chodziło mi o całe anime i to szyciej niż 1 ep na 10 dni. Max 1-2 dni powinniście czekać na polską wersję od wypuszczenia przez SS-AYU (prawdopodobnie to oni się tym zajmą z japońskiego)
Pozdrawiam,
LW
Ostatnio edytowany przez Anime_District_pl (2008-06-28 00:28:22)
ojj.. jestem pewny że wiele grup (jap -> eng) będzie tłumaczyć ZnT3. Więc nie będzie pewnie problemu ;p
[cytuj]Dla sprostowania, chodziło mi o całe anime i to szyciej niż 1 ep na 10 dni.[/quote]
Wiem ;] idzie się domyślić. Tak sobie zażartowałem ;p
~Gela19
A tak jakoś odebrałem Twój ostatni post ;p
Ostatnio edytowany przez Klapo (2008-06-28 00:41:17)
~Klapo
Może kiedyś się skusze:) i napisze jakieś małe romansidło ale zdecydowanie z dramatem:)
Zastanawiam się Co będzie pomiędzy Siato i nasza elfką hihi Bo Wydaje mi się że Luise będzie miała ciężki orzech do zgryzienia, zwłaszcza że pojawia się wiele "pieknych" pań w nowej serii:P
Ja to widze tak...
Elfka pewnie będzie chciała im pomóc w miłości.. ale niestety, brzydkie myśli głównego bohatera będą tą pomoc "inaczej" odbierać :PP
~Gela19
Tiaa.. dramat to podstawa ;p jak coś napiszesz daj znać ;]
Myślę podobnie:) Ale dokłądam do twojej tezy jeszcze jedną myśl/stwierdzenie, że Luise również jest zbyt wybuchowa, i kazdą "pomoc" ze strony Tifani będzie odbierała jako próbę odbicia jej Saito nie zapominajmy tez o służącej która się podkochuje w głównym bohaterze:D:D
~Klapo
Jeśli znajdę czas i stworzę coś ciekawego to dam znać:) Wtedy poproszę nawet o ocenę mojej twórczości