Nie jesteś zalogowany.
Proszę o polecenie gier ,chodzi mi o jrpg na konsole XBOX 360.
Coś w stylu FF(walki turowe[szpan])
ciam cia ram cia ciam
Lost Odyssey Grę stworzył twórca Final Fantasy
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
OOOO serio?dzięki:)
ciam cia ram cia ciam
Eternal Sonata... ponoc dobre... jakis naruciak jeszcze wyszedl na X'a, ale glowy sobie uciac nie dam czy to rpg xD
Lost Odyssey również polecam, scenariusz i muzykę tworzyli twórcy FF. Intro powala na kolana.
Proszę patrzeć, w jakim dziale zakłada się temat. Ja wiem, że poprawienie takiego błędu to mój psi obowiązek, no ale jest różnica między działem "Wszystko inne... - Wiadomości kierowane od i do redakcji", a działem "Gry". Z góry dziękuję za uwagę.
Ja ze swojej strony polecam Enchanted Arms, gra do bólu schematyczna, ale wciąga :]
Ostatnio edytowany przez RENMEi (2008-05-13 20:37:16)
Zdecydowanie Eternal Sonata;D Virus dobrze prawi, jedna z lepszych jRPG:] Dla mnie cudny, kolorowy świat ^^ No i Chopin, poza tym dużo nawiązań do Polski. I traktuj to jako baśniowy przegląd muzyki klasycznej:) Mnie zauroczył, więc gorąco polecam:]
A jest gdzieś w Polsce, jeszcze do kupienia FF VIII na PC? Bo szukam i nie mogę znaleźć.
Kogucik zesrał się na wietrze. Opryskał Zbysława na swetrze.
Za x - pocałujcie w dupe nas
Za x - pocałujcie w trąbke nas
Za x - pocałujcie Tadzia w Tadzia
W Tadzia nie wypadzia!
Tylko allegro, w sklepach tego juz nie ma;/ Sam ostatnio szukalem, bo to niezly rarytasik.
prawdopodbnie nie, ma allegro ni ma jak ktos by chciał to napisać przedemną, mam jakies 2 FF na PC, obrazy jakoweś po dvd na głowe przypada, ale pewnie je masz xD
edit: uprzedzony
zreszta pewnie widziałeś że to RARYTRAS
archiwum allegro
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-05-13 21:29:03)
Xbox 360, nie mam ale oprócz w/w gier słyszałem, że Blue Dragon jest jeszcze dobry, przynajmiej lepsze niż anime twórcy ci sami co przy Lost Odysey
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Do czego to doszlo:
http://xbox360.ign.com/articles/888/888967p1.html
Sony naprawde zawalilo sprawe ze do tego dopuscilo. Japonska firma pozbawila ps3 jednego z najbardziej chyba wyczekiwanych exclusivow :/.
Do czego to doszlo:
Sony naprawde zawalilo sprawe ze do tego dopuscilo. Japonska firma pozbawila ps3 jednego z najbardziej chyba wyczekiwanych exclusivow :/.
To jest super wiadomość, FF XII było najlepszą grą na PS2 jaką grałem, a teraz XIII na Xbox 360 (którego posiadam), do tego jeszcze Resident Evil 5 również wychodzi na X360, tylko "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" brakuję mi do szczęścia
a znacie jakieś jrpg na pc?
broń Boże jmmorpg
Ostatnio edytowany przez iglasty (2008-09-06 18:03:16)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Do czego to doszlo:
Chodzi o kasę, nic więcej... Chociaż prawda jest taka, że fan kupi sobie i tak na PS3, ponieważ jeśli będzie opcja online, to lepiej będzie zrobić to na konsolę Sony, bo mamy możliwość darmowego grania przez sieć.
broń Boże jmmorpg
Nie słyszałem, ściągnij sobie emulator PlayStation i będziesz miał taką bibliotekę tego rodzaju gier, że głowa mała, z czego co druga bardzo dobra.
Chodzi o kasę, nic więcej... Chociaż prawda jest taka, że fan kupi sobie i tak na PS3, ponieważ jeśli będzie opcja online, to lepiej będzie zrobić to na konsolę Sony, bo mamy możliwość darmowego grania przez sieć.
Ani FF XIII ani też Versus nie będą sieciowymi Finalami, co najwyżej jakieś pierdoły będzie można zassać, jak nowe bronie czy pancerze.
Aha, jeśli to sprawdzone info, to na bank będę gra na konsoli Microsoftu, a nie Sony.
broń Boże jmmorpg
Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Grandia II, Breath of Fire 4, pewnie potem coś sobie jeszcze przypomnę.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-09-06 22:53:11)
kurde nie znam sie na tym... jakie znacie dobre emulatory gdzie nie ma problemów z fpsami?
I love spaghetti but I got shhit on it!