Nie jesteś zalogowany.
chyba każdemu palma odbija jak nie ma dostępu do ANSI przez powyżej dzień
Chyba jednak nie , sorry .
A no tak to już jest, że jak w końcu zaczęło działać to wszyscy się zwalili. Poczekaj do 2-3 w nocy i będzie ciut lepiej
eee tam, jak nie mialem neta notabene i ansi tez nie dzialalo wiec duzo nie stracilem,
to zgralem 27 plyt dvd, bo dysk juz mial mb wolnej przestrzeni
hehe
ale ciekawe czego to wina. tych lagow.
ddos znowu czy tym razem cos innego.
tja od 1 w nocy działa normalnie xD
bo pewnie wiekszosc dzieci spi i serwer ma mniej roboty
To zostaje jedno! sssać suby ile wlezie xD
ale o 7 rano fajnie śmiga
no już się w miarę ustabilizowało :p da się pobierać... mam nadzieję że dadzą nam z tymi ddos spokój na jakiś czas. Męczące to jest...
No oki.. ANSI "działa" ^^
Da sie pobrac napisy do jednego odcinka w 5 minut, ale wyszukiwarka w ogole nei działa ;<
dobrze by bylo wiedziec kto odpowiadaza te taki ddos.
wtedy wiedzialbym na kogo sie wkur..zyc.
hm, a mi samo ansi dziala, ale jak chce znalezc napisy, nawet z katalogu to jest:
"Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.
Can't create/write to file '#sql_74fc_0.MYD' (Errcode: 17)"
obojetne, o ktorej godzinie bym nie probowala :/
do dupy :/
moze odlaczono wyszukiwarke, by odcizyc troche serwer.
dla mnie wazne ze forum dziala i mozna po spamowac
tu i uwdzie
ale tak naprawde to ansi raczej powstalo by napisy pobierac wiec moje pytanko moze tak mozna by rozdzielic forum od tego wlasciwego ansi gdyz zrobic linki przekierowywujace to chyba nie taka trudna rzecz
Gdyby byl taki podzial to nie bylo by sytulacji ze pada jedno to pada i drugie
bez donate na serwer nic z tego.
dopuki nie bedzie donate to do puty nie bedzie 2 serwerow na ktorych na jednym bylo by forum a na drugim baza napisow i strona.
bo jakby niebylo to do tej pory ansi utrzymuje sie niewiadomo z czego. reklamy,spam, reklamy mzoe fundusze wlasne załogi.
hm, a mi samo ansi dziala, ale jak chce znalezc napisy, nawet z katalogu to jest:
"Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.Can't create/write to file '#sql_74fc_0.MYD' (Errcode: 17)"
Mam to samo...
Mon napisał:hm, a mi samo ansi dziala, ale jak chce znalezc napisy, nawet z katalogu to jest:
"Przepraszamy, ale wystąpiły problemy. Prosimy spróbować za parę minut.Can't create/write to file '#sql_74fc_0.MYD' (Errcode: 17)"
Mam to samo...
to spróbuj kilka/kilkanaście razy, bo mi najczęściej sie udaje gdzieś za 15-20 jak chcę znaleźć... do tego dochodzi u mnie takie coś jak już sie uda wyszukać napisy i jak chce je pobrać to sie strona zawiesza (często) i całą operacje muszę powtarzać od początku[deprecha]
Edit. Ale przynajmniej dzisiaj jako tako forum działa, bo wczoraj to żadna strona wejść mi prawie nie chciała.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2008-06-13 08:11:20)
Tenshi1991 napisał:Mon napisał:hm, a mi samo ansi dziala, ale jak chce znalezc napisy, nawet z katalogu to jest:
Przypuszczam że wszyscy mają ten sam problem ja wpadłem na inny pomysł a mianowicie szukam poprzez archiwum, ale niestety zajmuje to trochę czasu gdy chcę mieć dobre napisy.