Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio na pewnym zagranicznym forum (nie pamiętam jakim) czytałem coś o kontynuacji GTO.. Prawda? I czy chodzi o mange czy anime?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Mange.
Ja się chciałem spytać czy będzie kontynuacja Spice and wolf?? Bo właśnie skończyłem oglądać 2 serię i na końcu było takie coś: "hope to see you for season 3" Prawda to czy nie?
grupa Mazui przypuszcza, że będzie kolejny sezon, ja także sądzę, że tak będzie!!!!
Novela cały czas wychodzi, więc kto wie ;]
Orientuje się ktoś czy będzie kontynuacja Hatsukoi Limited??
Na 100 procent nie będzie kontynuacji!!!
Dzięki.
Wiadomo coś o 2 sezonie Ookiku Furikabutte?
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ng-written
Full Metal Panic is back.
Eee... ale to ma się ukazać ostatni tom light novel - nic tam o anime nie ma.
Jest o live action. Ech... Moja ulubiona seria dostanie live actionem.
RIP mój drogi Full Metal Panic'u. Zawsze będę ciebie dobrze wspominał.
Twój Fan.
Może nie będzie tak źle. Szanse są bardzo małe. Chyba, że prawa wykupi wytwórnia z USA i zrobi to samo co z DB:E
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-01-07 23:06:09)
Czy będzie kontynuacja anime Wampirzyca Karin?
Ja tam nie wiem, seria mnie nie interesuje, ale możesz się zainteresować mangą od Waneko Dwa tomy w jednym, więc sprawniej pójdzie, a wyszły już chyba 2 z 10(?).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mam też mangę, 2 tom mam zamiar zamówić od razu 1 i 3 ale chętnie bym obejrzał 2 część anime, bo naprawdę mi się spodobało jak mało które ;p
może ktoś wie czy będzie claymore??
Madhouse robi kontynuacje tych serii, które bierze poważnie na warsztat (Hajime no Ippo, Black Lagoon). W serii gdzie zmienili końcówkę względem mangi są naprawdę bardzo nikłe szanse na coś takiego, szczególnie jeśli sprzedaż nie była powalająca (a nie była).
Czy będzie kontynuacja anime Wampirzyca Karin?
Fajne było, ale się skończyło