Nie jesteś zalogowany.
Ech... zacząłem przedwczoraj oglądać Air Master. Dziś sobie uświadomiłem że chyba zabujałem się w Maki czy to w porządku ???
Nie wiem normalnie co jest grane. Za każdym razem jak ją widzę na ekranie, to mam dziwne odczucia w okolicach głównego elementu systemu krwionośnego.
Nawet jak wygląda strasznie, to wygląda uroczo... sam nie wieże że to piszę.
Co mam robić ??? Podoba mi się to uczucie[yahoo], ale jego urzeczywistnienie jest równie możliwe, co mój lot na inną planetę[deprecha].
o lol. i to pisze 24 latek? ^^
suuuper, a ja kocham L z DN. orgastycznie, nie?
Ahahahahahaha, nie mogę, temat w moim osobistym Top3
A tak już poważnie (o ile można to traktować poważnie:D) to to jakieś skrzywienie jest.
Znajdż sobie kobiete i każ nosić jej na twarzy zdjęcie Maki xDDD.
Lol
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2008-06-30 20:24:12)
"Skazany na zajebistość"
walcz o nią! xD nie poddawaj się
Ta anonimowosć przewraca ludziom we łbie. Odpowiadając na Twoje pytanie : nie , nie jest to normalne. Stawiałbym , że jest to skutkiem jakości Twojego życia uczuciowego.
Jeśli się jeszcze nie masturbowałeś to spoko, jak tak, to to chyba nie muszę pisać... ^^" A tak propos, mega ostro... ^^
Niech mamusia uszyje Tobie poduszkę z jej podobizną ...
chomika se kup :O
Rzeźnia na kółkach.
PS. Jak ci to pasuje to spoxx.. tylko żeby to się z pod kontroli nie wymknęło -.-
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-06-30 20:56:28)
rysowana czy nie, chłopak się zabujał trzeba go wspierac hahahaha lol (nawet nie chce wiedzieć co on robi w pokoju sam na sam z nia na pulpicie czy też z jej wydrukowana podobizna xD)
Niech jeździ na konwenty. Może na jakimś cosplayu znajdzie się dziewczyna, która idealnie odwzoruje wybrankę Jego serca Kto wie, może mu się bardziej spodoba wersja 'realna'? :D:D
Coś o tym wiem, sam tak mam, ale do kogoś innego xDD hehehh. Tak to jest - maniacy Anime xD A wasze posty zwaliły mnie na podłogę ;D Dzięki za to xD
aż zobaczę tę serię
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Niech jeździ na konwenty. Może na jakimś cosplayu znajdzie się dziewczyna, która idealnie odwzoruje wybrankę Jego serca Kto wie, może mu się bardziej spodoba wersja 'realna'? :D:D
To by była miłość dożywotnia
Coz... ja goscia rozumiem... sam wole rysowane od tych realnych... ot takie skrzywienie... i nie, nie naleze do tych normalnych... mnie mozna zaliczyc juz do swirow . Moja Hanyuu Oyashiro bije wszystko na glowe :3
A Maki to kobieta czy facet, bo nie widać po skrinie (zdjęciu )?
A tak poważnie, moja rada: przestań oglądać anime!