Nie jesteś zalogowany.
Ohayo jestem Yuuki Cross prowadzę stronę Anime Dragons World która zmieniła serwer na płatny czyli www.animedragonsworld.boo.pl na niej znajdziecie dużo ciekawych rzeczy:
-fanficki
-recenzje
-zakładam nową grupę Suby z anime to narazie plany na przyszłość strony.
-Artykuły
-Hentai
-Osty i Episode z Anime
Poznacie fajnych ludzi oraz dojdą nowe działy dodatku mamy fuzję ze stroną
Hmm, strona nawet milutka, ale kilka niedociągnięć się znajdzie
- Zdecydowanie za jaskrawe kolory, które rażą w oczy. Niektórym taka kolorystyka może się podobać, ale mi nie przypadła do gustu...
- Teksty łamiące wszelkie reguły poprawnej polszczyzny. Niekiedy trudno odnaleźć sens danej wypowiedzi.
Przytoczę dwa przykłady:
Witamy was na Naszej stronie poświęconej o Anime i Mandze.Znajdziecie wszystko u nas, dowiecie się o Nowościach z Tajemniczej Japonii Krainy Wiśni Kwitnącej.Zapraszam was Serdecznie
Nasza stronka jest nietypowa bo nazwa jej jest Anime Dragons World jeśli chcemy przetłumaczyć to będzie brzmiało Świat Anime Smoków można na dużo sposobów to ułożyć dlatego ją podkreśliłam że nazwa jest niepospolita moim zdankiem.
Nasza stronka powstała po starej stronie Anime Dreamers World niestety ta stronka została przeze mnie uśpiona na wieki dlatego pomyślałam o bardziej zaawansowanej stronie i oto jest ta nowiutka stronka która jest poświęcona o Świecie Anime i Mangi oraz Japonii której nie było na poprzedniej stronki.
Proszę nie myśleć że to kontynuuacja stronki tamtej bo to nie prawda bo porzuciliśmy tam te miejsce jak przeprowadzka do najlepszego kącika Anime i Mangi oraz Japonii...
W takim zespole...
Osoby z Anime Dreamers oto oni:
-Akemi
-Urith
-Hotaru
-Xelios
-Sakura
-Chii
-Morinkoky
...z pewnością znajdzie się osoba, która będzie w stanie poprawić teksty znajdujące się na stronie.
Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe mojej wypowiedzi. Niektórzy nie potrafią znieść obiektywnej krytyki, a przecież przez nią możemy udoskonalać nasze prace, prawda?
Moim zdaniem dziękuję za pokazanie swojego zdania i mam nadzieję że zarejestrujesz się po mimo tych błędów a na pewno zmienię historię i powitanie bo to narazie tak jest bo przenieśliśmy się na serwer płatny dlatego są nie dociągnięcia jak napisałeś na górze.pozdrawiam ciebie.Yuuki Cross
Sama stroka jest całkiem całkiem ale teksty odstraszają, trzeba nad nimi popracować.
PS nad wypowiedziami na forum też popracuj
Ostatnio edytowany przez Dragant (2008-07-12 14:47:38)
[roftl]
Napisaliście to po polsku, wrzuciliście do translatora i przetłumaczyliście na angielski, a potem znowu na polski?
EDIT: shizuma-sama, zainwestuj w Firefoxa ze sprawdzaniem pisowni. I przeczytaj jeszcze raz na głos, to co napiszesz. ^^
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-07-12 14:47:21)
Jak znajdę trochę czasu, to z pewnością dogłębniej przejrzę stronkę
Na koniec taka mała rada Używaj w swoich wypowiedziach przecinków... Bez nich strasznie trudno się je czyta
Edit:
[roftl]
Napisaliście to po polsku, wrzuciliście do translatora i przetłumaczyliście na angielski, a potem znowu na polski?
Nie wiem dlaczego, ale na początku również o tym pomyślałem
Ostatnio edytowany przez rafaelpl (2008-07-12 14:50:46)
Ja nie tłumaczę translatorem jeśli chodzi oto,nie wiem skąd macie takie pomysły może kiedyś prowadziłam skanlacyjną grupkę o Mandze ale okazuje się że mieliśmy ciężkie dni dlatego rozpadło ale nie żałuję tego.Nie wiem co jest takiego, śmiesznego w moich wypowiedziach Ib333
może ja też będę śmiać z twoich wypowiedzi?
Nie powiedziałabym że nasze teksty odstraszają bo jak wiesz jestem pół angielką i pół polką może oto ci chodzi co Dragant?Jakby co dobrze piszę w newsach dlatego moim zdaniem przesadzasz trochę i pracuję nad tym bardzo dobrze,nie narzekam.
Ostatnio edytowany przez shizuma-sama (2008-07-12 16:54:46)
Powiem tak stronka Anime Dragons World jest z pokolenia Anime Dreamers która niestety nie istnieje lub jest ruiną
Ostatnio edytowany przez shizuma-sama (2008-07-12 16:56:12)
Nie powiedziałabym że nasze teksty odstraszają bo jak wiesz jestem pół angielką i pół polką
Skąd mam to wiedzieć? To trochę zmienia postać rzeczy, ale i tak Twoje teksty odstraszają. Niech ktoś Ci je tam poprawia, tak jak napisał rafaelpl.
Obyś sam się nie odstraszał,bo jeśli zobaczysz twoją twarz w lustrze, to ci na oczach pęknie i będziesz płakał hehe
Obyś sam się nie odstraszał,bo jeśli zobaczysz twoją twarz w lustrze, to ci na oczach pęknie i będziesz płakał hehe
Nie mam luster, bo wszystkie już mi pękły. Szkoda, że nie potrafisz przyjąć rad. Aha, miło by było, gdybyś przestała robić reklamę swojemu serwisowi w każdym temacie, w którym się wypowiesz.
Ja nie robię reklam tylko porównuję,a po drugie odróżniaj reklamę od spamu bo tego nie umiesz pojąć.Ty się czepiasz jak pies swojego ogona heheheh
Ostatnio edytowany przez shizuma-sama (2008-07-12 17:33:23)
Ja nie robię reklam tylko porównuję,a po drugie odróżniaj reklamę od spamu bo tego nie umiesz pojąć.Ty się czepiasz jak pies swojego ogona heheheh
Fakt, reklama i spam to zawsze coś innego.
A do jakiej kategorii zakwalifikujesz swoją wypowiedź:
Ja z tobą się nie zgadzam z twoją opinią bo moim zdaniem stronka wygląda świetnie i ja jestem właścicielka mojej stronki Anime Dragons World oraz powiem ci szczerze że czcionka jest czytelna i grafika jest przepiękna
Bo moim zdaniem cała wypowiedź jest uknuta po to, żeby zareklamować stronę. Szczególnie to zgrabne "porównanie": " i ja jestem właścicielka mojej stronki Anime Dragons World".
Ja nie tłumaczę translatorem jeśli chodzi oto,nie wiem skąd macie takie pomysły może oto ci chodzi co Dragant?
Nie mówimy, że tłumaczysz translatorem, ale porównujemy twoje wiadomości do tekstów tworzonych właśnie przez takowy program
W skrócie: przetłumaczony tekst translatorem, jest równie niegramatyczny ja Twoje wiadomości. Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe takiej opinii...
jestem pół angielką i pół polką
To wiele wyjaśnia Jeśli okazałoby się, że nie mieszkasz w Polsce, wtedy nie miałbym prawa przyczepiać się do Twojej pisowni. Jeśli zaś uczęszczasz do polskich szkół, to pewnie nie miałaś zbyt wysokich ocen z wypracowań. Wtedy też mógłbym wypominać ci błędy językowe.
Zachowujmy się jak cywilizowani ludzie i nie obrażajmy się wzajemnie
Z góry dziękuję za zrozumienie...
Powiem ci tak do pierwszego cytatu:
Ja podróżuję po krajach i uczę się różnych języków a ja mieszkam w Polsce od urodzenia.Tylko że mam mamę polkę a tatę szkota,to chyba już wyjaśnia wszystko?Nie znoszę ludzi atakować ale inni mnie atakują żeby mnie znieczulić a to ohydne ze waszej strony
jedynie spoko jest rafaelpl bo mnie rozumie o co mi chodzi....jak narazie
Powiem ci tak do pierwszego cytatu:
Ja podróżuję po krajach i uczę się różnych języków a ja mieszkam w Polsce od urodzenia
Wybacz, ale masz rozdwojenie jaźni?
Skoro uczysz się tylu języków, to znaczy, że znasz któryś dobrze? Nikt Cię tu nie atakuje, to Ty atakujesz, a my się bronimy. :p Chyba że każde słowo krytyki jest dla Ciebie atakiem.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2008-07-12 18:01:41)
Ja ci powiem że ja byłam od małej dziewczynki podróżowałam.
Byłam:Na Węgrzech,w Niemczech,Grecji,Bułgarii,Francji.Czechach,Włoszech i co zadowolony?Bo ja tak .Ja mam ciężki charakter ale można mnie polubić bo nie jestem wredna.
Shizuma znowu zaczynasz robić antyreklamę
Fajny dialog... Też mi się podoba
Co do strony... Eh... Wygląda tak jakby ją google translatorem wyświetlało.
Skoro język polski to nie jest mocna strona autorki to może spróbować języka angielskiego?...