Nie jesteś zalogowany.
ja natomiast napisałe, że robiłem synchro do tej wersji, a to chyba nie jest plagiat
W zasadzie to nie...
Autor: wojtas1993
Ale to już definitywnie jest...
Ale to już definitywnie jest...
sorki za to poprawiłem to już i wyjaśniłem na stronie w komentarzu napisów do 70 odc DB.
Ostatnio edytowany przez wojtas1993 (2008-09-21 11:06:39)
sorki ze w ten weekend tylko 7 epków ale to nie moja wina już bo zerwalo mi dzisiejszy nocny upload tych odcinków których brakuje gdzieś na ~93% każdy <wnerwiony>!!!!! pomijając 142 ale za tydzień już raczej skończę upload
moze ktos będzie chętny ściągnąć sobie DB uncunt RAW DUB JAP z torrenta polecam bardzo dobra jakość
torrenta wrzuciłem na rapida
http://rapidshare.com/files/147176887/_ … rrent.html
nie wiem po co wrzucacie każdy odcinek osobno na rapida i inne serwisy przeciez lepiej jest wrzucic wszystko na torrenta i sciagac sobie te odcinki co się chce, szybciej i wygodniej.
pozdrawiam i polecam TORRENTY a nie jakieś rapidshare-y
popek9 ripy tej grupy są najlepsze w sieci, ale niestety są w formacie WMV :/
zawsze ten format:// nie mogli dać AVI? no ale to już nie
nasza wina... a co do torków to nie był bym tego przekonania ze szybciej zassać można bo:
1. jak masz słabe łącze(neo.256-512) to ci bedzie ssało jak to z torkow do 15kb/s inna sprawa jak masz coś koło 4MB:)
2. rapid jako ze zniósl ograniczenia na ilość ssanych plików z kolei tak wiec można ssać dowolia zawsze te 50-60kb/s lepsze jak 15 nie??
3. upload zajmuje troche czasu wiec i koszt prądu też jakiś jest tak wiec żebym nie byl zbyt stratny to zarobię pare pkt na RS przy okzaji:))
popek9 ripy tej grupy są najlepsze w sieci, ale niestety są w formacie WMV :/
no i co z tego że WMV?? WMV przecież nie jest złym kodekiem
zawsze ten format:// nie mogli dać AVI? no ale to już nie
nasza wina... a co do torków to nie był bym tego przekonania ze szybciej zassać można bo:
1. jak masz słabe łącze(neo.256-512) to ci bedzie ssało jak to z torkow do 15kb/s inna sprawa jak masz coś koło 4MB:)
2. rapid jako ze zniósl ograniczenia na ilość ssanych plików z kolei tak wiec można ssać dowolia zawsze te 50-60kb/s lepsze jak 15 nie??
3. upload zajmuje troche czasu wiec i koszt prądu też jakiś jest tak wiec żebym nie byl zbyt stratny to zarobię pare pkt na RS przy okzaji:))
Wiesz miałem takie łącze 512 i zdarzało się też kożystać z 256 i jakoś zawsze ściągałem z torrentów max transferem chyba, że było mało seedów to co innego. Wystarczy dobry program utorrent i dobra konfiguracja, a nie jak większość zapycha sobie łącze bo nie konfiguruje programu i ma ustawiony max wysył a wystarczy zmniejszyć na 8KB/s.
no i oczywiście nie można być za NAT-em bo przez to też się wolniej ściąga, ale to można zrobić
a co oznacza "NAt-em"?? bo ja sobie właśnie w utorencie jak ustawie upload (zazwyczaj do 12kb/s) to mam i download jakieś hmm +/-15
Jeśli jesteś NAT'em to jesteś za firewall'em. Pewnie masz jeszcze prywatny adres IP ?
Zapomnij o szybkim ściąganiu z torrentów Poproś admina swojej sieci o odblokowanie portów, to chyba powinno pomóc
nie wiem po co wrzucacie każdy odcinek osobno na rapida i inne serwisy przeciez lepiej jest wrzucic wszystko na torrenta i sciagac sobie te odcinki co się chce, szybciej i wygodniej.
pozdrawiam i polecam TORRENTY a nie jakieś rapidshare-y
Taa.. tylko, że jakbyś posiadał radiówke to inaczej byś pisał. Torrenty na radiówce to istny koszmar. Z udręki ratuje tylko rapid
Ostatnio edytowany przez wb555 (2008-09-22 17:34:45)
Upload zakończony. W wypadku błedów w uploadzie proszę o zgłaszanie tego mi na PW
Napisy 001-027 http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org (te pierwsze) ...Napisy idealnie dopasowane do tej wersji.... nie sa to najlepsze napisy poniewaz sa bez skladu i ladu, ale chociarz idalenie chodza :] dzieki mojemu talentowi... zrobilem tylko synchro...
Ostatnio edytowany przez rogal39 (2008-11-08 00:59:38)
dzięks przyda się napewno:)) po trochu po trochu i bedzie całość:)
PS: modyfikowałem epek 91 bo był w słabszej jakości jak reszta... małe niedopatrzenie
Ostatnio edytowany przez polon1992 (2008-11-09 14:36:08)
Spoko spoko ja zrobie synchro wszytkim napisa do tej wersji , ale troche czasu mi to zajmie bo musze tez odcinki sciagnac...:)
Mała poprawka... usunołem tamte napisy od 001-027 bo przez przypadek nie dałem tam kilku z tych co napisałem ale teraz już daje od 001-050 http://animesub.info/szukaj.php?pGdzie= … rtuj=t_ang i jak pisałem sa idealnie zsynchronizowane... Polon weź jakoś rozpowrzechnij te napisy, ludziska nie bedą musieli sie meczyć żeby dopasowywać..., ważne że ja juz sie namęczyłem hehe =)
Ostatnio edytowany przez rogal39 (2008-11-12 23:21:54)
hey rogal co sie stało sie z napisami 1-50?? bo nie zdązylem zassać ich:( możesz zapodać jeszcze raz??
Ostatnio edytowany przez polon1992 (2008-11-23 23:31:19)
Mam pytanie, jest to wersja Jap/fr dual audio to dlaczego nie mogę wyłączyć jednej ścieszki dzwiękowej i mam naraz obydwie? Z innymi dualami niemam problemów tylko tutaj się spotkałem ;( W Dragonball Z Jap/fr jest ok
masz złe codecki wegraj k-lite i ffdshow
masz złe codecki wegraj k-lite i ffdshow
po co dajesz złe rady skoro g. wiesz?
ffdshow jest integralną częścią k-lite od samego początku.
Właśnie mam te kodeki, Pliki które oferuje polon to pliki avi i ztymi mam problem ( niewiedziałem że avi może mieć 2 scieżki audio, ale moge się mylić) z ogm i mkv niemam problemu ;( czyli kodeki dobre. zresztą przetestowałem wiele innych specjalnie do tej serii i nic wychodzi dzwięk japoński z francuskim lektorem którego nie można wyłączyć
a jakiego playera używasz?? spróbuj VLC Media player