Nie jesteś zalogowany.
Player pomógł Będę musiał przyzwyczaić się do tego bo ten z K-lite i BESTplayer nie widzą 2 ścieżek audio
Usuneli z animesub i dali mi tu bana na 2 tygodnie:], za "plagiat" ale z*e*y, mam odcinki do 95 odcinka kto chce?:D pisac na gg 9337795, tym razem wrzuce na rapida i wysle link na gg:P i szanowni "admini" mozecie mnie pocalowac w...^^
Jak cos Gomplayer wszystkie pliki video odtwarza... od rmvb,3gp,avi,mkv... i obsluguje kilka sciezek audio, wiele funkcji w nim jest:D i ma mozliwosc odtwarzania napisow:)
w sumie widze ze kazdy wdzieczny jest polonowi za jeog upload ja jednak mam jedno ale przydalby sie opening i ending:D
one są zbędne aczkolwiek.... Znalażlem w sieci zajebistą wersje DB 300MB jeden epek i tam jest wsio a jakość lepsz ajak tu:D na pokaz sampelek:)
polon1992 wlasnie ja sicagam to wertsje jakosc jescze lepsza od twojej i znalazlem dragom bala gt w podobnej czyli miodzio:D
co to za wersja? Mam już 2 wersje dragonballa 1 polska ( straszna kaszana z dubbingiem) 2 AE, ściągam jeszcze dwie: [DVDrip.WMV]@DMHY i DBLN jak ściągne to porównam która lepsza, ale jak wszedłem na AniDB.net to piszą że chyba najlepsza wersja to Anime-Supreme o ile moja kiepska znajomośc angielskiego pozwoliła dobrze odczytać
darko tamta wersja to wydanie TV Japan na dole zapodaje linka do torentów:)
http://rapidshare.com/files/169110371/_TV_Japan__Dragon_Ball_DVDrip_JAP_-_RAW.rar
Dzięki za torent. Łącznie mam do ściągnięcia około 100 GB samego Dragonballa (3 wersje) kilka dni mi to zajmnie.
darko jak jzu bede mail cala ta seria to sie z otba najwyzej wymienie:D
Mam już całą teraz dorabiam napisy mam już do 86 i działam dalej.
lepsze od wersji DBNL sprawdziłem bo tamtą też mam.
Polon są już wszystkie odc. więc chyba możesz zaktualizować nazwę tematu ;P
Jakość tych 300 mb odcinków jest zbliżona do jakośći odc. Anime- Supreme (których na dzień dzisiejszy niestety nie idzie ściągnąć, szukałem kilkanaście godzin i nic więc wiem.) z tym, że odc. od A-S zajmują 150-200 mb (bez op i ed), a te drugie 300-320 mb, a jakość jest praktycznie identyczna.
Ostatnio edytowany przez wojtas1993 (2009-01-02 11:09:36)
nie mogę zaktualizować nazwy tematu;/ nie mam uprawnień
irc.rizon.net
#Anime-Supreme
w konsoli wpisz /ctcp liger0 all anime i reszty się domyślisz, są wszystkie odcinki mi leci teraz 30 kb/s
Screen z IRC
http://img525.imageshack.us/img525/8821/63972628xx6.jpg
Odkopuję stary temat, bo akurat naszło mnie coś na Dragon Balla. Zawsze chciałem mieć wersję z francuskim dubbingiem. Na RTL7, również leciała ta bajka z fr. dubem, więc kryję się w tym trochę sentyment. Tu mam jeszcze do wyboru japońską ścieżkę...
Problem jest w tym, że nie ma do tego napisów! Nie znam ani japońskiego, ani francuskiego. Próbowałem zrobić synchro od subów grupy DBNL, ale nie umiem, bo ta wersja, którą posiadam nie ma openingu i do tego ma zapowiedź.
Może ktoś pomóc, co mógłbym w takim wypadku zrobić? Bardzo proszę... chciałbym obejrzeć sobie tę wersję i powspominać.
Czy ktoś jest w posiadaniu angielskich napisów do tych odcinków?
Mam to wszystko z lektorem, ale niestety tvrip;/
MACIE TU NAPISY DO WSZYSTKICH ODCINKÓW DB W WERSJI RAW :
http://rapidshare.com/files/235251060/D … 4.rar.html
ZASYSAJCIE I DZIĘKUJCIE
--------------------------------------------------------------------
Miłego oglądania =)
e tam napisy robione na odwal, ja z michalem777 będziemy robić napisy do wszystkich serii na podstawie mangi angielskiej, polskiej i napisów angielskich, będą formaty ass/ssa mDVD