Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Kązdy kor@ktor sie zalamal, Więcz się zapytam.
jaka jest przewidywalna liczba kont na jednego ' czlowieka' .
Cóż jest pewna granica, której nie wolno przekraczać(np. ja).
Jeżeli bierze się za coś tak 'poważnego' jak strona internatowa, to nie wystarczy znajomość jeżków 'obcych'(programistyczne), ale też ojczystego w której ma ów być.
Tak jak w moim wypadku, nie wystarczy FF czy Word, może google?
~czolg, masz troche racji, reklama dźwignią handlu (tylko to prowadzi do zysków gdy rekalmujesz przedmiot)
buhahah, nawet ja to zauważyłem przy 4 rejestracji
Akceptujesz regulamin || <-kwadrat to jest xD
nie czasem
Akceptuje regulamin ||
Ostatnio edytowany przez KKnD (2008-07-31 12:39:08)
KKnD wiem że ''Akceptuje regulamin ||'' , zostanie poprawione jak wróci webmaster z wakacji ..
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2008-07-31 19:56:14)
ファンのファンのために
Jeszcze parę godzinek i start
ファンのファンのために
marcin2 poprawiłem parę błędów , jak widzisz jeszcze jakieś to napisz gdzie
Ok.
Treść orginalna:
"(...) W tym oto świetle, konkurs polega na zebraniu jak największej liczby postów na naszym forum.
Konkurs rozpocznie się 1 sierpnia 2008 r. o godzinie 00:00. Z tej okazji posty będą liczone o godzinie 00:00.W nowej zakładce, która pojawi się pod newsem.
Do wygrania wiele wspaniałych nagród m.in."
1. "animebrat" - kapitaliki, wytłuszczenie lub przynajmniej kursywa.
2.Wywal "W tym oto świetle". Kolejny wyraz z dużej litery.
3. Wywal pierwsze "o godzinie 00:00" - unikniesz głupiego powtórzenia i nonsensu dalszej treści.
4. "Z tej okazji" - z okazji tego, że rozpocznie się 1 sierpnia (?)
5. Spacja między odrębnymi zdaniami.
6. Zdanie po drugim "o godzinie 00:00" jest kulawe i powinno być logicznie wciągnięte przez poprzednie.
7. Zaczynasz wymieniać z każdym nowym akapitem owe nagrody, więc powinieneś skończyć ostatnie zdanie drukropkiem lub jeszcze lepiej wyciąć całkowicie "między innymi".
Mógłbyś uprościć sobie nieco sprawę i ująć to, na przykład tak:
"Piewrszy konkurs ANIMEBRAT ujrzał światło dzienne! Polega on na zebraniu jak największej liczby postów na naszym forum. Rozpoczęcie konkursu 1 sierpnia 2008 r. o godzinie 00:00. Wasze posty będą liczone w nowej zakładce, która pojawi się pod newsem.
Do wygrania wiele wspaniałych nagród."
Oraz... "Szczegóły konkursu i wszystkich nagród w Regulaminie" -> i pozostałe nagrody
Reszty nie czytam, bo mi się nie chce.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-07-31 20:54:06)
Dzięki wielkie zmieniłem troszkę newsa i poprawiłem błędy w zdaniach które zostawiłem ...
ファンのファンのために
Konkurs już się zaczął , Posty nie zostały wyzerowane , i będą dodawanie do aktualnych , Grupa nie berze w nim udziału.
ファンのファンのために
Strony Poprzednia 1 2