Nie jesteś zalogowany.
ledziux jakim cudem ci tak źle działa MU? Ja bez premium dziennie z 10 epków pobieram.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
ledziux - człowiek, który prawie tylko narzeka. Polak czystej krwi.
Nie będę ani podawał programu, ani opisywał, jak 'szybciej i łatwiej' ściągać z MU, bo od tego jest forumowa wyszukiwarka.
Wystarczy zainstalować pasek MU do przeglądarki i można w sumie ep po epie pobierać. Z 5 za dnia można stargać spokojnie. A że torki są martwe, to nie dziwne
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ale trzeba pojedynczo ściągać, a ja bym wolał żeby się ściągały wszystkie odcinki naraz, a nie że muszę tracić czas na wpisywanie kodu co odcinek i czekanie.
Dlatego torrent jest w tym sensie najlepszy że całość naraz się ściąga.
A tak w ogóle czy jest jakaś różnica między wersją DTV, a DVD ? To znaczy jakieś nowe sceny bez cenzury itp. Bo z tego co wiem tym się często różnią wersje DVD od DTV.
Są od tego specjalne programy, do których wrzucasz jedynie wszystkie linki, a pliki ściągają się same. Jakie? Używanie google nie boli (w sumie na forum ANSI pewnie też jest o tym sporo tematów).
Okej, z dniem dzisiejszym udostępniamy wam hardka Dogsów Link do detali technicznych, ekipowych oraz torrka w pierwszym poście.
Aha, za 3 dni udostępniony zostanie DDL na Humyo
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-10-12 12:24:59)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Dodano w pierwszym poście DDL do Dogsów.
Da da dam, kolejny hardek od AG został wypuszczony do waszej dyspozycji. Tym razem jest to dwuodcinkowa OAV-ka Blood Reign: Curse of the Yoma. qwigowi dziękujemy za skodowanie, wam życzymy miłego seansu. Szczegóły i linki w pierwszym poście. DDL będzie trochę później.
DDL do BR znajdziecie w pierwszym poście
Nakładem ciężkiej pracy naszej grupy oraz Zjadka powstał Batman: Rycerz Gotham. Wydanie z BD w 720p w wersji najprostszej (ariale i te sprawy). Anime jest u nas na licencji, więc jeśli ktoś jest chętny, niech pisze do mnie na PW.
Linki nie będą udostępnione oficjalnie i proszę też o nie rozsyłanie ich dalej ani wrzucanie na różne fora i inne filestuby.
Z okazji Dnia Dziecka przekazujemy w wasze małe rączki kinówkę Edenu w MKV. Wydanie to fullsoft, 720p z BD w zaskakującym rozmiarze (za co pokłony dla qwiga) Link i więcej danych w pierwszym poście.
PS. Z powodu pośpiechu przed ulotnieniem się do roboty zapomniałem poprawić cztery drobnostki. Za jakiś czas wydamy patcha albo go olejemy, się zobaczy
Wszystko ładnie, pięknie, tylko że gradienty na tym strasznie ucierpiały xD
Wrzucicie jakiegoś screena/dwa/trzy ?
Są może jakieś ciche szanse na versje full hd
Przejrzałem na szybko i obraz wygląda w porządku, żadnych artefaktów nie stwierdzono ^^. Wieczorem obejrzę w całości, bo z polskimi subami jeszcze nie widziałem. Dzięki.
PS. Wie ktoś może, kiedy będzie DVD z drugim filmem? Wydaje mi się, że powinno być w czerwcu/lipcu...
//edit Pytanie już nieaktualne, DVD będzie dopiero 8 września :/
Ostatnio edytowany przez Rozczochrany (2010-06-01 17:57:33)
max-kun, nie planujemy takiej wersji. Jedyna opcja dodatkowa to 720p o wadze 1,1GB, której nie chce mi się ruszać, bo różnica w jakości dla mnie jest niezauważalna (choć może gradienty tam są lepsze) Za to mamy zamiar wydać wszystkie kinówki w tym recapa, gdy pojawią się suby (bo wyszukiwać i kopiować dialogów nikomu się nie chce).
max-kun, nie planujemy takiej wersji. Jedyna opcja dodatkowa to 720p o wadze 1,1GB, której nie chce mi się ruszać, bo różnica w jakości dla mnie jest niezauważalna (choć może gradienty tam są lepsze) Za to mamy zamiar wydać wszystkie kinówki w tym recapa, gdy pojawią się suby (bo wyszukiwać i kopiować dialogów nikomu się nie chce).
Dla niecałych 700mb na kinówkę powiem tylko... walić gradienty
http://www.megaupload.com/?d=IK30JN7J
http://www.megaupload.com/?d=H03KACF3
http://www.megaupload.com/?d=KFUIRRPY
http://www.megaupload.com/?d=TV74DR0K
Przeglądając swoje MU znalazłem te linki...
Ostatnio edytowany przez qwig (2011-01-06 13:11:35)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Na humyo nie trzeba już mieć konta, żeby pobierać, więc nie wiem, 2 pozostałe epki Dogsów trzeba by też wrzucić.