Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Chętnie zobaczyłbym "Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi" z Waszej kolekcji.
O, Mnemo jest dobrym materiałem na torka. Postaram się też w weekend, ewentualnie początek tygodnia.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Camizi, to nie ma znaczenia, że upnęli. Muszę zrobić własną bazę i nad tym panować
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Camizi, to nie ma znaczenia, że upnęli. Muszę zrobić własną bazę i nad tym panować
Jeśli ktoś już wrzucił te pliki na MEGA, to nie musisz ponownie ich tam upinać. Wystarczy tylko poprosić o bezpośrednie linki do nich i możesz je zaimportować na swoje konto Niestety ten manewr nie jest możliwy z całymi folderami i dlatego właśnie są potrzebne bezpośrednie linki.
GG: 1677958
O, dzięki Ill, przyda się.
Kilka ogłoszeń.
Po pierwsze:
powoli będziemy wychodzić z różnych rzeczy. Na start drugi odcinek Reunion, czyli hentajca z cenzurą. Jeśli ktoś czekał, to niech łapie link.
Po drugie:
upload relków został zakończony. Linki znajdziecie na naszej stronie i w niektórych tematach na podforum AG. Uwaga, moje lenistwo wygrało, więc przy zakończonych już seriach przy pierwszych odcinkach dodałem odpowiednie odnośniki do folderów, w pojedyncze epki nie bawiłem się.
Po trzecie:
no dobra, upload prawie zakończony. O dziwo nie mam już wydanych 14 odcinków Shura no Toki. I tu prośba, macie namiary, skąd mogę je pobrać? Ewentualnie ktoś będzie miły i mi je udostępni? Pomoc jest wskazana, ponieważ jeśli się nie znajdą, Kensai już na pewno nie wyda reszty, a tak szanse na dokończenie wciąż będą
Na chomiku je widziałem. Jak nie masz konta to mogę je zachomikować i udostępnić za free. PM jakby co.
Folko, ano nie mam. To zróbmy tak, jeśli nikt się do jutra nie zgłosi, że są na jakimś mega, odezwę się
Tak jak z join(t)ami, linki powstawiane.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6