Nie jesteś zalogowany.
Hajime no Ippo- świetne anim . Już sienie moge doczekac kolejnej serii . Mam nadzieje że to nie plotka i że na pewno sie pojawi
Ostatnio edytowany przez jeddidet (2008-11-11 10:16:24)
Hajime no Ippo- świetne anim . Już sienie moge doczekac kolejnej serii . Mam nadzieje że to nie plotka i że na pewno sie pojawi
:O? A myślałem, że dzisiaj nic nie będzie mi w stanie poprawić humoru :D:D:D:D:D:D:D
Królowie shonenów powracają!!!! Najpierw zapowiedziano FMA2, potem Inuyasha 2, a teraz Hajime no Ippo!!! Dobrze się składa bo aktualnie ogrywam HNI na psp które wydawało się drętwe a jest naprawdę spoko, potem oglądam po raz chyba 4 pierwszą serie, potem 2 filmy i na tacy przyjdzie mi druga seria . Jeszcze tylko 2 seria BECK'a i nawet kobieta mi do orgazmu nie potrzebna xD
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
http://www.ntv.co.jp/ippo/ ippo wraca do nas 7 stycznia 2009 Cieslak szykuj sie
http://www.ntv.co.jp/ippo/ ippo wraca do nas 7 stycznia 2009
Cieslak szykuj sie
A już myślałem, że przesuną premierę. xD Dzia wielkie za info.
już sie nie moge doczekać na drugą serie
Widzę, że sporawa ilość userów czeka na ten tytuł. Fajnie. Mam tylko nadzieję, że nie pojawi się jakiś troll - ja ich tak nazywam - i nie wetnie mi się w tłumaczenie kolejnych poczynań Makunouchiego. ^^"
Widzę, że sporawa ilość userów czeka na ten tytuł. Fajnie. Mam tylko nadzieję, że nie pojawi się jakiś troll - ja ich tak nazywam - i nie wetnie mi się w tłumaczenie kolejnych poczynań Makunouchiego. ^^"
Oj, oj, Cieslak. Konkurencja to nie jest nic złego. Może akurat trafiłby się tłumacz z zacięciem, co by było powodem do wylania hektolitrów potu, sięgania do słownika interpunkcyjnego, ślęczenia nad tekstem... ale się rozmarzyłem
Cieślak, zrobię Ci na złość i wezmę się za tłumaczenie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Haha, Q, i tak wiem, że nie lubisz takich anime. Poza tym to ma mieć 90 odcinków.
bodzio, ja o takiej nie marzę, bo tutaj kto doda szybciej napisy, jest lepszy. -_- Ale cóż, jak pisałeś, jak już będzie, to będzie trzeba dłużej do subów przysiąść.
To może ja się wetnę i zostanę tym trollem? A tak poważnie, to żeby od razu troll?
HNI moje ulubione anime, z nerwami bd czekał na nową serię
polecam również Eyeshield_21 bardzo fajne "sportowe" anime
lb333, a nie? Poza tym wiem, że ty leń, więc spoko.
W sieci pojawił się pierwszy odcinek. Cóż, ostatnimi czasy w ogóle nie podobały mi się piosenki w tytułach, które wychodziły, a tutaj od razu przypadły do gustu. Co do samego anime, kreska zmieniona, lecz na plus. Cała reszta prezentuje ten sam poziom! Nice. xD Tylko jeszcze angielski hardek.
lb333, a nie?
Poza tym wiem, że ty leń, więc spoko.
Skopiuję sobie wszystkie posty, w których nazwano mnie leniem i wkleję do CV, jak będę szukał pracy. ^_^
Żeby nie było offtopu: Planujecie wydać hardki/mkv, cieslak, czy tylko softy na ansi?
Ogladałem już 1odcinek:D
I wrażenia po nim są świetne humor ten sam \jak zwykle zabujcze akcje pod prsznicem/ i wszysto inne wspaniałe...
Mam tylko jedno ale do tej seri ponieważ KUMI dostała głos inn niż miała w I sezonie....
Pozdrawiam....
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Tak, będą polskie hardki.
Tylko jeszcze angielski hardek.
Spróbuj wziąć pierwszy lepszy, to ci nogi z... (bo mam robić korektę).
Cieslak to najpierw musi wydać 1 sezon, by myśleć o mkv drugiego xD