Nie jesteś zalogowany.
Kurde, nie wyobrażam sobie, żeby tyle materiału zorganizować w 25 odcinków. Szczególnie, że
To może zakłady porobimy I ansi zrobimy stolice hazardu ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-02-12 23:06:16)
Ach cieslak zapodał dziś dwa epki
Ale co do tych epków to
Ostatnio edytowany przez Matrixen (2009-02-12 23:45:06)
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
kensei_satori, obyś nie wykrakał
Luffy_19
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Geromichi teraz wygląda jak seryjny kark z dzielnicy
W anime wyszedł lepszy efekt niż w mandze.
W sumie to... dalej jest Geromichi, bo kiedyś to on żygał, a teraz innych do tego zmusza, więc dalej ma do czynienia z żygami
Może ktoś mi podać namiar na HD rawy od 13 odcinka wzwyż, bo S^M chyba przestał wydawać?
Może ktoś mi podać namiar na HD rawy od 13 odcinka wzwyż, bo S^M chyba przestał wydawać?
Tutaj masz torrenty od zero-raws
Wielkie dzięki.
miało byc 90 0dcinkow bedzie tylko 26:( mam nadzieje ze na nowy rok zobaczymy dalsze losy!!!
Kurdę, faktycznie zaledwie 26 odcinków Czy ktoś ma jakieś info odnośnie tego tematu? Czy będzie 2 seria kontynuująca? Ech...już wpadam w panikę xD
Tak, tak Hajime no Ippo: New Challenger będzie mieć tylko i wyłącznie 26 odcinków, ale wczoraj na blogu Rikiya Koyama pojawiła się informacja, że sequel tego anime jest już zapowiedziany ^.^ więc kontynuacja można powiedzieć, że została już ofcjalnie zapowiedziana ;D
EDIT: Właśnie napisałem coś do ciebie w SB waszej grupy ^.^ I dla tych co nie wiedzą kto to Rikiya Koyama, to powiem, że to aktor podkładający głos pod Mamoru Takamura.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-13 12:20:25)
Tak, tak Hajime no Ippo: New Challenger będzie mieć tylko i wyłącznie 26 odcinków, ale wczoraj na blogu Rikiya Koyama pojawiła się informacja, że sequel tego anime jest już zapowiedziany ^.^ więc kontynuacja można powiedzieć, że została już ofcjalnie zapowiedziana ;D
Bardzo dobra wiadomość.