Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Rumbel-Subs dostało 3 listy C&D od FUNimation i musieli porzucić Reborn'a, Soul Eater'a i D. Gray-Man'a. Zostaje tylko grupa Phantom-Subs, jeśli chodzi o Reborn'a...
Szkoda ze musieli porzucić ten projekt ("fajne anime a niema kto tłumaczyć") ale liczę na reszę mam nadzieje że przetłumaczą resztę odcinków.
~luki9292 szybko zajarzyłeś ziomek To komentarz z 2008-11-24 08:23:43.
Ja mam od 107 do 111 sub od Phantoma potem od 112 do 118 sub grupy Mashumaro, a od 119 będę miał sub KSN (wrócili do tłumaczenia, właśnie ściągam xD). Nie są to może Rumbel-Higure, ale da rade obejrzeć =.=, choć Mashumaro jest nawet spoko.
Edit: Więc trochę tych grup się nazbierało ;P.
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2009-02-18 00:06:11)
Czy po 20 epizodzie, naprawdę coś się zmienia na lepsze? Bo jestem teraz po pierwszych 15 epkach i spać mi się chce =/
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Ta seria ma to coś. Fakt pierwsze 20 odcinków trzeba przeboleć a potem ............:)
Dokładnie, jak już wspominałem w wielu miejscach, te pierwsze 20 epków o istny Mur Berliński, przez który jak się przebijesz to już dobrze będzie ;]
Dlaczego KHR przypomina(mi) OP?:
-brak spójnej fabuły
-jest jak jedna wielka paczka zapychaczy(w sumie wynika to z pkt.1 )
-nuuuudne
Już wolę sobie szósty raz zobaczyć CG
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
~Sidorf, gdzie ty tu niby brak spójności masz 0,o ? Bo fabuła jest właśnie pierwsza klasa ;]
Dlaczego KHR przypomina(mi) OP?:
-brak spójnej fabuły
-jest jak jedna wielka paczka zapychaczy(w sumie wynika to z pkt.1)
-nuuuudne
Już wolę sobie szósty raz zobaczyć CG
1. Jak to One Piece i KHR nie mają spójnej fabuły?
2. Tylko kilka pierwszych odcinków
3. Są gusta i guściki.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
To może mnie oświecicie do czego zmierzają bohaterowie KHR? I ja wcale nie mówię o tych pierwszych 20 epach(nuda do kwadratu). Potem była jakaś ~7 odcinkowa akcja. I następnie co? Co wspólnego z fabułą(?) ma akcja z martwym gościem oraz dziewczyną zabujaną w dorosłym lambo? Pomijając fakt, że to miała być komedia(?) a wcale nie śmieszy(ciągle powtarzane te same "żarty").
O OP wypowiedziałem się w temacie z nim związanym:
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 53#p295353
Co do gustów i guścików:
Jeśli seria nie trzyma w napięciu i nie sprawia, że widz chce wiedzieć co będzie dalej(jak się to skończy) to chyba jest nudna. Bo dla samych walk animców nie oglądam. Może takie anime nie jest dla mnie?
To może mnie oświecicie do czego zmierzają bohaterowie KHR?
To samo pytanie można zadać do Bleacha. Do czego tam zmierzają główni bohaterowie? Bo w KHR jakoś widzę ich cele a w bleachu nie(no poza Aizenem).
Co wspólnego z fabułą(?) ma akcja z martwym gościem oraz dziewczyną zabujaną w dorosłym lambo? Pomijając fakt, że to miała być komedia(?) a wcale nie śmieszy(ciągle powtarzane te same "żarty").
Akcja z martwym gościem, jak i kilak innych to fillery które występują w każdym tasiemcu. Pomijając fillery fabuła jest spójna. Zaczyna się o kilku walk o przeżycie, potem walki o pierścienie, następnie podróż w przyszłość. Wszystko jest wyjaśniane.
Najwyraźniej wszystkie tasiemce albo ich część nie jest dla ciebie. KHR trzyma w napięciu(mówię tu głównie o mandze bo wyprzedza anime), wystarczy się tylko w to wczuć i przebrnoć przez to kilkanaście początkowych odcinków/rozdziałów.
W bliczu jest przynajmniej główny zły którego w KHR brakuje.(może to powoduje u mnie znudzenie?)
Jakoś naruto oglądało mi się o wiele przyjemniej i nie zniechęcał tak jak to.
Jeśli chodzi o tasiemce to pewnie masz rację, ale(patrz linijkę wyżej)
Mam rozumieć, że na 30 odcinków 23 to zapychacze? Takiego ich natłoku nie ma w żadnym innym tasiemcu.
W bleachu jest równie duży poziom zapychaczy(połowa serii tv to zapychacze), w naruto też jest ich sporo(co najmniej 1/4).
Tasiemiec tasiemcowi nie równy, w jednym znajdziesz coś czego w innym nie ma i już tą drugą pozycje skreślisz. Tu wchodzą w grę gusta.
W Bleachu masz Aizen, w Naruto Madare, w Hitmanie masz Byakuran, to tyle A że ci się nie podoba cóż, ja mogę śmiało stwierdzić, że Hitman Reborn pozostawia daleko w tyle takiego Bleacha albo Naruciaka. Ale najbardziej rozśmiesza mnie to, że ty fillerów rozpoznać nie umiałeś, a za pro uber znawce się uważasz ^.^ A co do zapychaczy to ty chyba Naruto nie widziałeś co w odcinkach 120(coś koło tego) do 220 same filery były(tak coś koło 100 epków).
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-10-11 17:04:03)
Ale najbardziej rozśmiesza mnie to, że ty fillerów rozpoznać nie umiałeś,
Podobno po 20 epku akcja się rozkręca więc myślałem, że filerów nie będzie...
a za pro uber znawce się uważasz ^.^
Umiejętności paranormalne rulez
Zaleta zapychaczy w naruto(i bliczu) była taka, że mogłem sobie spokojnie je ominąći zacząć od ich końca:P
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna